Odnos članova kluba prema Voši
Re: Odnos članova kluba prema Voši
Da povucem paralelu izmedju nasih Juda i jos jednog slucaja, cisto da rascistimo kako se to dozivljavalo oduvek a ne da mi neko soli pamet kako sam iskompleksiran i slicno:
"Cekicari su voleli Insa jer je bio jak i beskompromisan... Ins je prodat Mancester Junajtedu, ali se u Sanu, dok je bio igrac Vest Hema, pojavila njegova slika u dresu Mancestera. Navijaci su toliko pobesneli da je Vest Hem morao da ga izostavi iz prvog tima sve dok i zvanicno nije otisao. Ni ljudi iz kluba koji su ga prodali nisu mogli da veruju kako je mogao tako da uvredi navijace koji su ga dizali u nebesa. I posle vise od deset godina navijaci Vest Hema mu skandiraju "Judo! Judo!" i zvizde mu pri svakom kontaktu sa loptom na Apton Parku." (Kas Penant: Ispod cekica) (Verujem da je vecina i cital ovu knjigu.)
Nije lose da se vratimo malo staroj skoli umesto sto pametujemo kako nasi igraci nemaju drugih opcija i ostala sranja koja slusam svakodnevno...
"Cekicari su voleli Insa jer je bio jak i beskompromisan... Ins je prodat Mancester Junajtedu, ali se u Sanu, dok je bio igrac Vest Hema, pojavila njegova slika u dresu Mancestera. Navijaci su toliko pobesneli da je Vest Hem morao da ga izostavi iz prvog tima sve dok i zvanicno nije otisao. Ni ljudi iz kluba koji su ga prodali nisu mogli da veruju kako je mogao tako da uvredi navijace koji su ga dizali u nebesa. I posle vise od deset godina navijaci Vest Hema mu skandiraju "Judo! Judo!" i zvizde mu pri svakom kontaktu sa loptom na Apton Parku." (Kas Penant: Ispod cekica) (Verujem da je vecina i cital ovu knjigu.)
Nije lose da se vratimo malo staroj skoli umesto sto pametujemo kako nasi igraci nemaju drugih opcija i ostala sranja koja slusam svakodnevno...

Оооооооооо капитену... Кад га видим, пребићу га све га ми
http://www.butasport.rs/2014/01/vulicev ... vanje.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.butasport.rs/2014/01/vulicev ... vanje.html" onclick="window.open(this.href);return false;
У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
Je*ote ne verujem!!!
Pa da li je moguce da se preko noci svi poseru po nama?! Pa to je osoba kojeg sam poslednjih godinu dana hvalio, sretnem ga u gradu, pruzam mu ruku kao da je legenda! Ne pamtim kad sam nekog tako postovao kao njega, za svo to zalaganje... i ovako da se pljune po svemu tome.
Pa "kapitenu" nas, da te pitam nesto, jeste Partizan veci klub po broju pehara u vitrinu, ali da li je moguce da si tako kratkog pamcenja, buduci da si i sam svetog na koji nacin su osvojili jedan od svih tih pehara? Kako moze neko ko je ucestvovao u onoj kradju da izjavljuje ovako nesto? Nisam ga zamrzeo sto je presao tamo, iz razloga jer sam ga cenio, ali mnogo su me razocarale ove njegove izjave!
Sramota...
Pa da li je moguce da se preko noci svi poseru po nama?! Pa to je osoba kojeg sam poslednjih godinu dana hvalio, sretnem ga u gradu, pruzam mu ruku kao da je legenda! Ne pamtim kad sam nekog tako postovao kao njega, za svo to zalaganje... i ovako da se pljune po svemu tome.
Pa "kapitenu" nas, da te pitam nesto, jeste Partizan veci klub po broju pehara u vitrinu, ali da li je moguce da si tako kratkog pamcenja, buduci da si i sam svetog na koji nacin su osvojili jedan od svih tih pehara? Kako moze neko ko je ucestvovao u onoj kradju da izjavljuje ovako nesto? Nisam ga zamrzeo sto je presao tamo, iz razloga jer sam ga cenio, ali mnogo su me razocarale ove njegove izjave!
Sramota...
Он је ладно споменуо европске утакмице... скидаћеш ти гаће на лето пред неким силним Шамроком, а та глад за трофејима доста говори о њему, јер и сам зна како се они у том клубу (а и оном преко пута) узимају.
- gospodinFKV
Procitao sam to, nasmejao se grohotom na opasku 'evropske epizode' i zatvorio clanak....smesno 

Пљунућу га у лице ако га икада сретнем негде, свега ми.
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Ovako "najveci" klub u zemlji slavi pobedu u finalu kupa 2011. u kojoj je i on igrao i kojoj smo svi prisustvovali: http://www.youtube.com/watch?v=6fJEc6jZmwc" onclick="window.open(this.href);return false;
vulicevicu, toliko si mali i toliko bedan da ne znam ni zasto se nerviram oko tebe. Nisi zasluzio ni da te pljunem na ulici koliko si jadan.
vulicevicu, toliko si mali i toliko bedan da ne znam ni zasto se nerviram oko tebe. Nisi zasluzio ni da te pljunem na ulici koliko si jadan.

Zbog cega se stavljaju grobarski klipovi
Zabole me vise za Vulicevica i za Trajkovica i za Skuletica. Pokazali su koliko zele da igraju ovde, prema tome MRS... Besmisleno je pridavati im vise na znacaju. Mali ljudi i to je to.

Zabole me vise za Vulicevica i za Trajkovica i za Skuletica. Pokazali su koliko zele da igraju ovde, prema tome MRS... Besmisleno je pridavati im vise na znacaju. Mali ljudi i to je to.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
ssnigd wrote: Zabole me vise za Vulicevica i za Trajkovica i za Skuletica. Pokazali su koliko zele da igraju ovde, prema tome MRS... Besmisleno je pridavati im vise na znacaju. Mali ljudi i to je to.

Od svog klupskog drugara Mustafe mogu da pozajme telohranitelje, trebace im kad budu dolazili u Novi Sad.
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
ssnigd, veoma je jasno zasto sam postavio onaj klip, cak sam i obrazlozenje napisao, a kad tako postavis pitanje kao sto si ti uradio onda to sto sam uradio totalno izvlacis iz konteksta, i to je nesto sto je jako povrsno i glupo, cak necu reci bez uvrede, jer zelim da time skrenem paznju da se u buduce obrati paznja na neciji ceo post a ne samo deo koji ti se ne svidja. To sam vec ranije nekima zamerao ali ocigledno mnogi rade iste stvari.

-
Na žalost ova rečenica može samo da meAkcent wrote:Od svog klupskog drugara Mustafe mogu da pozajme telohranitelje, trebace im kad budu dolazili u Novi Sad.

Kladim se da će toliko opušteno dolaziti u Novi Sad da će to biti pišurija.
Pa biće gazde na Karađorđu kadagod to bude bilo potrebno.
Sem nekoliko stotina (100-150) zvižduka ništa strašnije od nas na stadionu neće doživeti.
Zapamtite podvučeno!
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Novosti wrote:Tanjga veruje u mladost „lala“: Vojvodini želim željeni trofej od sveg srca
V. N. | 05. januar 2014. 20:49 |
Igrač iz šampionske generacije novosadskog superlifaša priželjkuje prvi trofej u Kupu Srbije: Klub kao što je Vojvodina, uvek ima kvalitetan sastav i prave igrače
JEDNU od najsvetlijih stranica klupske istorije je ispisao u generaciji koja je 1989. godine osvojila drugu šampionsku titulu, a sada bi da se kao veteran raduje na tribinama.
Miroslav Tanjga, sjajni štoper Vojvodine, dojučerašnji prvi saradnik Siniše Mihajlovića, veruje da će "lale" bez obzira na zbivanja u prelaznom roku uspeti na proleće da daruju navijače trofejom u najmasovnijem takmičenju.
- Nema tu dileme. Naravno da navijam za Vojvodinu i od sveg srca želim da osvoji željeni trofej. Videćemo posle prelaznog roka kako stoje stvari. Takođe bitno je i stanje u klubu, koje je sada redovno. Ipak, nadam se da će sve to da se nadomesti na najbolji mogući način jer klub kao što je Vojvodina, uvek ima kvalitetan sastav i prave igrače - kaže Tanjga.
Tanjga je posebno pohvalio opredeljenje kluba da se prilika ukazuje momcima iz sopstvenog pogona.
- Vidim da se šansa ukazuje mladima, što je za njih prilika za dokazivanje i očekujem da će je iskoristiti na najbolji način. Ekipa može da dobije dodatni kvalitet, na svežini i borbenosti i da sa pređašnjim iskustvom stigne do željenog cilja.
- churguzijanac
Nista tu nije cudno. On je otisao u sektaski klub i vrlo brzo poprimio sve karakteristike sektasa.
Najčešće se sekta formira nasuprot osnovnoj grupi iz koje je potekla, razvijajući učenje, koje je po uverenju članova sekte, ispravnije u odnosu na učenje osnovne grupe. Za sve članove sekte karakteristično je da imaju čvrstu organizaciju i jedinstvene obavezne rituale.
Plus za Lakija. I ja ne volim kad se odredjeni delovi posta izvlace iz konteksta. Za razliku od njih, mi bar mozga imamo a kompleksa nemamo!
Najčešće se sekta formira nasuprot osnovnoj grupi iz koje je potekla, razvijajući učenje, koje je po uverenju članova sekte, ispravnije u odnosu na učenje osnovne grupe. Za sve članove sekte karakteristično je da imaju čvrstu organizaciju i jedinstvene obavezne rituale.
Plus za Lakija. I ja ne volim kad se odredjeni delovi posta izvlace iz konteksta. Za razliku od njih, mi bar mozga imamo a kompleksa nemamo!
Laki stavio si ceo klip kako oni slave posle pobedu i to mi je zasmetalo, a ne samo onu "nevinu" pesmicu pola nesto pola nesto.
Nije bilo nista licno, ako sam te uvredio pardoniram.
Nije bilo nista licno, ako sam te uvredio pardoniram.

Gojko Kacar wrote: