Odnos članova kluba prema Voši
Re: Odnos članova kluba prema Voši
Tanjga je ocigledno na vreme shvatio svoje pogreske (mozda i nametnute, a naivno prihvacene?) i okrenuo se u potpunosti Vojvodini, sto se moze videti iz njegovih komentara i javnih nastupa. Klinac mu na utakmice dolazi u nasem dresu. Svaka cast, jedan od retkih pozitivnih primera u nasem gradu!
p.s. Nadam se da necu sam sebi u usta uskociti...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Potpisao bih, sa istim post scriptumom.Milan wrote:Tanjga je ocigledno na vreme shvatio svoje pogreske (mozda i nametnute, a naivno prihvacene?) i okrenuo se u potpunosti Vojvodini, sto se moze videti iz njegovih komentara i javnih nastupa. Klinac mu na utakmice dolazi u nasem dresu. Svaka cast, jedan od retkih pozitivnih primera u nasem gradu!
Čini mi se da je Tanjga prelomio, kome i gde pripada.

Mogao bi da bude jedan od članova novog tima koji će uspraviti Vojvodinu (kada za to dođe vreme i sazri situacija).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Nakon što je Čapelja na Fejsbuku objavio sliku na kojoj je (između ostalih) i Radovan Pankov u razgovoru sa novim trenerom, neko je prokomentarisao navijačku opredeljenost ovog momka, a zatim je usledio i odgovor prepametnog fudbalskog maga gospodina Dragana Čapelje: " "Radovan pankov je igrač Vojvodine, fizički, tehnički i mentalno jedan od najjačih fudbalera. Kako će i sa kojim žarom igrati za dres Vojvodine ostaje da vidite. Siguran sam da ćete se pokajati svi koji ga pljujete. Naučite se da podržite svoje igrače ..Kada bi u Vojvodini igrali samo oni koji navijaju za istu bilo bi ih jako malo ..na žalost" 

Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
А шта би било када би у Војводини радили само они који цео живот навијају за њу, колико би онда имали запослених? Да смо клуб као свет, имали бисмо протокол или правилник о понашању играча. Није проблем да неко навија за други клуб, проблем је ако играчи отворено показују наклоност према другим клубовима чиме отворено руше ауторитет и унижавају углед нашег клуба. Стави слику на фејс, није проблем гари али то има да те кошта. Ствари су веома једноставне!Akcent wrote:Kada bi u Vojvodini igrali samo oni koji navijaju za istu bilo bi ih jako malo ..na žalost"
Читам матори Панта прича о институцији Војводине, да умрем од смеха,то је требао да уради прво у својој породици.
- Ultra slanina
Nažalost, u pravu je.Akcent wrote:Kada bi u Vojvodini igrali samo oni koji navijaju za istu bilo bi ih jako malo ..na žalost"
"Naucite da podrzite one koji pisaju po vama" - to je moto danasnje Vojvodine!
Posto od uprave, preko igraca, trenera, zaposlenih u klubu i "vatrenih navijaca" svi danas pisaju po pravim i iskrenim navijacima Vojvodine, a mi eto treba da ih podrzavamo zbog toga sto nas zalivaju svojom mokracom...
Svi oni koji zive od Vojvodine, pisaju po onima koji zive za Vojvodinu!
Posto od uprave, preko igraca, trenera, zaposlenih u klubu i "vatrenih navijaca" svi danas pisaju po pravim i iskrenim navijacima Vojvodine, a mi eto treba da ih podrzavamo zbog toga sto nas zalivaju svojom mokracom...
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
Živa istina!!!!Avangarda wrote:"Naucite da podrzite one koji pisaju po vama" - to je moto danasnje Vojvodine!
- gospodinFKV
Eto, drugovi moji i sapatnici, doslo je i to vreme kada Capelja deli moralne packe ljudima
Sada mozemo kolektivno svi da idemo u pi*du materinu, zajedno sa klubom, i svim ljigama, pilicarima i hohstaplerima, koji u njemu parazitiraju. Mada, kada bolje razmislim, odavno smo tamo...
Covek da pomisli da su ovi smradovi odavno dotakli dno, ne, oni do Kine uspevaju da prokopaju...
Avangarda, poslednja recenica je antologijska

Sada mozemo kolektivno svi da idemo u pi*du materinu, zajedno sa klubom, i svim ljigama, pilicarima i hohstaplerima, koji u njemu parazitiraju. Mada, kada bolje razmislim, odavno smo tamo...
Covek da pomisli da su ovi smradovi odavno dotakli dno, ne, oni do Kine uspevaju da prokopaju...
Avangarda, poslednja recenica je antologijska

Ја бих се одрекао и титуле из '89.Који ће ми титула коју су ми донели цигани у управи,циган тренер,и играчи цигански отпаци и навијачи близанаца.
Kakva rasprava...
- Schteph_F89
Druze nemoj se ni truditi... Sto se mracenja tice tu nam nema ravnih. Eno na temi transferi svi pomrli, na temi 100god kluba ni klinci ne valjaju, na marketingu kalendar od 200din je 2 miliona...Objasnjavao sam drugu da mi je bilo draze kad sam tamo 95,96 god. o Vosi mogao cuti nekad samo na madjarskoj emijsiji o sportu posle dnevnika (klinac iz Baca, nema prenosa na tv, neta nije bilo,jel) i bio sam srecan iako rezultati nisu davali povod za to, nego danas kad moram, hteo ne hteo, da znam sta igraci, zaposleni rade, jedu i da se to bas onako na "gospodski" nacin docara. E sad ima u svemu tome i istine ali pobogu...ДушанСП wrote:Ја бих се одрекао и титуле из '89.Који ће ми титула коју су ми донели цигани у управи,циган тренер,и играчи цигански отпаци и навијачи близанаца.
Bez komparacija kao u poslednjoj, obrisanoj, rečenici.
Brick Liman
Журнал wrote:Аливодић: Остајем. Поштовање према Буторовићу ме и даље држи
Дилему око тога да ли остаје или одлази из Војводине, Енвер Аливодић разрешава поруком из Новог Пазара, која ће сигурно обрадовати навијаче:
– Долазим у петак ујутру на зборно место, на „прозивку” у ФЦ „Вујадин Бошков”. Свеж сам и одморан, ужелео сам се фудбала. Добро је што се тако осећам, треба се доказивати новом шефу стручног штаба Бранку Бабићу – каже нападач који је јесенас одиграо свих 15 првенствених утакмица у црвено-белом дресу и постигао четири гола.
Причало се да ћете тужбом затражити раскид уговора?
– То није истина. Једноставно, нисам такав човек, волим да се ствари обострано одвијају коректно, договором. У Војводину сам дошао из поштовања према клубу и покојном председнику Ратку Буторовићу. То поштовање ме и даље држи. Лепо сам примљен у Новом Саду, тако да не могу ни да замислим да се спорим и односе са Војводином решавам тужбом. Не дај Боже да будем приморан на тако нешто.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
- gospodinFKV
Lepo
Iskreno, on mi vise deluje kapitenski od Djurica, ali zbog predjasnjeg iskustva s trakom na ruci nekog ko nije ponikao u Vosi, malo sam skeptican. Ipak, mislim da je on bolji covek od bivseg kapitena...

Iskreno, on mi vise deluje kapitenski od Djurica, ali zbog predjasnjeg iskustva s trakom na ruci nekog ko nije ponikao u Vosi, malo sam skeptican. Ipak, mislim da je on bolji covek od bivseg kapitena...
Akcent wrote:Nakon što je Čapelja na Fejsbuku objavio sliku na kojoj je (između ostalih) i Radovan Pankov u razgovoru sa novim trenerom, neko je prokomentarisao navijačku opredeljenost ovog momka, a zatim je usledio i odgovor prepametnog fudbalskog maga gospodina Dragana Čapelje: " "Radovan pankov je igrač Vojvodine, fizički, tehnički i mentalno jedan od najjačih fudbalera. Kako će i sa kojim žarom igrati za dres Vojvodine ostaje da vidite. Siguran sam da ćete se pokajati svi koji ga pljujete. Naučite se da podržite svoje igrače ..Kada bi u Vojvodini igrali samo oni koji navijaju za istu bilo bi ih jako malo ..na žalost"
Interesantno bi bilo videti Capeljino ponasanje da je ostao na istoku kao navijac, a u odnosu na ovaj slucaj. Verovatno bi bio najglasniji, sa najbolesnijim psovkama po kojima je bio upecatljiv. Jbg, menjaju se ljudi...
POŠTO OBRAZ ???!!!
- gospodinFKV
Nije se mnogo promenio, samo te psovke sada idu u drugom smeruMilan wrote:Akcent wrote:Nakon što je Čapelja na Fejsbuku objavio sliku na kojoj je (između ostalih) i Radovan Pankov u razgovoru sa novim trenerom, neko je prokomentarisao navijačku opredeljenost ovog momka, a zatim je usledio i odgovor prepametnog fudbalskog maga gospodina Dragana Čapelje: " "Radovan pankov je igrač Vojvodine, fizički, tehnički i mentalno jedan od najjačih fudbalera. Kako će i sa kojim žarom igrati za dres Vojvodine ostaje da vidite. Siguran sam da ćete se pokajati svi koji ga pljujete. Naučite se da podržite svoje igrače ..Kada bi u Vojvodini igrali samo oni koji navijaju za istu bilo bi ih jako malo ..na žalost"
Interesantno bi bilo videti Capeljino ponasanje da je ostao na istoku kao navijac, a u odnosu na ovaj slucaj. Verovatno bi bio najglasniji, sa najbolesnijim psovkama po kojima je bio upecatljiv. Jbg, menjaju se ljudi...