13. kolo 24/25: VOJVODINA - OFK 2:1 (1:1)
Re: 13. kolo 24/25: VOJVODINA - OFK, subota u 20h
Jel onaj klinac pored Lalatovica na klupi prevodilac za strane igrace
salu na stranu

- gospodinFKV
Ja nisam nigde video radovanje, evo, pregledah stranice jos dvaput. E, sad, ako mislis na ono smejanje, onda evo uzvraca ekipa pozdrav. Imali smo pametnija posla, pa tek sad vidimo.

Sta ja znam, mozda imamo drugaciji smisao za humor. Da pricas tri dana pred utakmicu kako ne smes primiti gol i onda ga dobijes u 30. sekundi, meni je itekako smesno.
Ono sta mi nije smesno je kad ljudi bezobrazno menjaju teze, ali dobro, cirkus se vratio u grad, pa cemo sve pripisati svecarskom raspolozenju. Neka isto oplemeni i opstenarodno veselje sledece nedelje, kad se sastanu ''igracka'' i ''trenerska'' majka.

- Deep Purple
Ja i dalje mislim da mi moramo probati sa Medom, Petrovićem i Preletanovićem u veznom redu. Taman bi dobili malo sa Preletanovićem i na kreativnošću.
Mislim da bi nama najkvalitetniji sastav bio taj trio u vezi i gore Sery, Depu i Bamidele ali zbog bonus pravila to ne možemo da iznesemo.
Protiv cigana bih izašao sa tim veznom redom i ogrešio se malo o Kokanovića (ima šlifa da napravi finu karijeru), Radulović ne zaslužuje minute svojim stavom na terenu sli opet smo u takvoj situaciji da je on i takav bolje rešenje na krilu od Kokanovića koji je ipak više igrač za vezni red.
Mislim da nije loša varijanta da se u nekom specijalu ili kada se juri pobeda odigra kao sinoć sa Depuom i Bamideleom kao dva centarfora.
Mislim i da je Sičenje bolje rešenje od Koraća i Crnomarkovića za tip utakmice kao što je meč sa ciganima, zbog dimenzije terena i cele postavke.
Samo ne znam sa kim ga upariti, deluje mi da je kompatibilniji sa Crkomarkovićem ali biće zanimljivo za koga će se odlučiti Lalatović.
I ogrešio sam se malo o Bamidele-a sinoć kada sam glasao za igrača utakmice, zaslužio je bod.
Ja i dalje verujem da je ovo kvalitetan sastav kome treba samo dobra postavka da rutinira u ovoj ligi,
Mi smo sinoć imali 12 udaraca na gol protivnika a samo jedan na svoj a meč je bio strepnja, dovodimo sebe u nepovoljan položaj glupostima.
Dobro je što je liga izjednačena i što nam niko nije toliko puno odmakao u borbi za evropu.
I sa Medojevićem mora da se igra svaka utakmica.
Mislim da bi nama najkvalitetniji sastav bio taj trio u vezi i gore Sery, Depu i Bamidele ali zbog bonus pravila to ne možemo da iznesemo.
Protiv cigana bih izašao sa tim veznom redom i ogrešio se malo o Kokanovića (ima šlifa da napravi finu karijeru), Radulović ne zaslužuje minute svojim stavom na terenu sli opet smo u takvoj situaciji da je on i takav bolje rešenje na krilu od Kokanovića koji je ipak više igrač za vezni red.
Mislim da nije loša varijanta da se u nekom specijalu ili kada se juri pobeda odigra kao sinoć sa Depuom i Bamideleom kao dva centarfora.
Mislim i da je Sičenje bolje rešenje od Koraća i Crnomarkovića za tip utakmice kao što je meč sa ciganima, zbog dimenzije terena i cele postavke.
Samo ne znam sa kim ga upariti, deluje mi da je kompatibilniji sa Crkomarkovićem ali biće zanimljivo za koga će se odlučiti Lalatović.
I ogrešio sam se malo o Bamidele-a sinoć kada sam glasao za igrača utakmice, zaslužio je bod.
Ja i dalje verujem da je ovo kvalitetan sastav kome treba samo dobra postavka da rutinira u ovoj ligi,
Mi smo sinoć imali 12 udaraca na gol protivnika a samo jedan na svoj a meč je bio strepnja, dovodimo sebe u nepovoljan položaj glupostima.
Dobro je što je liga izjednačena i što nam niko nije toliko puno odmakao u borbi za evropu.
I sa Medojevićem mora da se igra svaka utakmica.
Uffff kakva utakmica, a konacno i mi da imamo malo sreće koja nam je falila u poslednje vreme.
Mnogo mi je drago sto vidim da je Lalatu i igracima stalo da pobede i svaka cast za borbu!
Vidi se da Meda mora da igra od prvog minuta i to sa trakon na ruci, odlicno je odigrao i kapitenski vodio ekipu. Za Seryja nema sta da se prica, sve sto on uzme da napravi bice neke sanse za gol. Ja i drugari smo vec poceli da se zezamo sa "Evo gola, Sery ima loptu"
Firma sasvim dobra brojka, a lepo su i navijali. Zapad isto odlicno navijao i ceo popunjen.
Treba odlican marketing sada za cigane, da se ode masovno da popunimo kavez, a sto da ne i da klub organizuje prevoz kao i na nekim utakmicama (spartak,vozdovac, polufinale, finale...)
Neko novi je preuzeo marketing to je 100%. Zanimljiv mi je bio i dron koji je snimao celu utakmicu tako da ocekujem lepe kadrove.
Mnogo mi je drago sto vidim da je Lalatu i igracima stalo da pobede i svaka cast za borbu!
Vidi se da Meda mora da igra od prvog minuta i to sa trakon na ruci, odlicno je odigrao i kapitenski vodio ekipu. Za Seryja nema sta da se prica, sve sto on uzme da napravi bice neke sanse za gol. Ja i drugari smo vec poceli da se zezamo sa "Evo gola, Sery ima loptu"

Firma sasvim dobra brojka, a lepo su i navijali. Zapad isto odlicno navijao i ceo popunjen.
Treba odlican marketing sada za cigane, da se ode masovno da popunimo kavez, a sto da ne i da klub organizuje prevoz kao i na nekim utakmicama (spartak,vozdovac, polufinale, finale...)
Neko novi je preuzeo marketing to je 100%. Zanimljiv mi je bio i dron koji je snimao celu utakmicu tako da ocekujem lepe kadrove.
- Uvek sa tobom
Невероватно да смо опет примили го у првом минуту, ако тако кренемо са циганима примићемо два у 10 мин. Мислио сам да је Офка боља екипа, ал ништа посебно, кад си се повукли било је тешко ал ето некако извукосмо тај пенал, са трибине ми се и није чинило као пенал, а и на снимку је минималан контакт. Штета за Медину стативу. Код првог гола одлична акција, Делеу сам остао дужан бодове одиграо је борбено синоћ.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Što se tiče brojnosti publike, cifra je ukupno gledajući bila više nego zadovoljavajuća. Zapad kao najveća tribina odlično popunjen i navijanje na zapadu je bilo iznenađujuće na celoj tribini ne samo prema severu. Posle utakmice ceo zapad je ostao da pozdravi igrače. Istok, moglo je i više ali dobro je bilo. Sever, očekivan broj. Bojim se da će teško na toj tribini dići brojnost. Kao da ljudi ne žele da idu na sever u kop, evo na zapadu je bilo minimalno pedeset navijača koji po godinama pripadaju severu a ne tu gde su bili.Ja želim firmi sve najbolje, svi bi voleli da se kop omasovi, nadam se da će naći načina da se to i desi.
Sa igrom nisam zadovoljan, mi zapravo i nemamo igru. Od devedeset minuta pritiskali smo OFK dvadeset i to kada su ostali sa igračem manje. Kokanović ne može da igra krilo, on je eventualno igrač za sredinu terena. Jedini centarfor koga imamo je Depu i on bi morao da igra uvek kada imamo ideju da napadamo nekog ko stoji na terenu defanzivno.
Volja je bila prisutna, ali to se bojim da neće biti dovoljno.
Sa igrom nisam zadovoljan, mi zapravo i nemamo igru. Od devedeset minuta pritiskali smo OFK dvadeset i to kada su ostali sa igračem manje. Kokanović ne može da igra krilo, on je eventualno igrač za sredinu terena. Jedini centarfor koga imamo je Depu i on bi morao da igra uvek kada imamo ideju da napadamo nekog ko stoji na terenu defanzivno.
Volja je bila prisutna, ali to se bojim da neće biti dovoljno.
- Mare_Liman
Утакмица која је баш, баш дуго фалила... Вечерњи термин, две групе једно преко пута друге, пун запад и исток океј попуњен, на терену исто скроз добро, атмосфера сјајна, запад 10-ка, и то не само сектор 6, већ цео запад !
Реално заслужена победа, Офка сем тог гола из свлачионице и после пар минута оног покушаја Митуљикића где је Кораћ сјајно уклизао, Гочманац могао комотно столицу да узме ... Ми ту и тамо, боље него на Убу, ал опет ништа специјално, Балша Поповић 3-4 невероватне интервенције, ја не знам зашто се не проба за Младеновићем пре Савићевића, нек се истрпи и ја сам убеђен да ће бити страшна 10-ка, ем би решили 1ог бонуса... Пенал дискутабилан, са трибина утисак да није био, ал се види на снимку саплитање.
Тренуци утакмице свакако Његошева прослава, ал још већи утисак оставио Деле при изласку из игре, ајде и ми коначно да видимо енергију и љубав према клубу код наших играча, још је лепше видети исту код странаца, сјајна атмосфера крунисана са 3 бода, и још лепша слика што је буквално цео запад остао да поздрави играче, из утакмице у утакмицу можда можемо и очекивати још већу посету...
Реално заслужена победа, Офка сем тог гола из свлачионице и после пар минута оног покушаја Митуљикића где је Кораћ сјајно уклизао, Гочманац могао комотно столицу да узме ... Ми ту и тамо, боље него на Убу, ал опет ништа специјално, Балша Поповић 3-4 невероватне интервенције, ја не знам зашто се не проба за Младеновићем пре Савићевића, нек се истрпи и ја сам убеђен да ће бити страшна 10-ка, ем би решили 1ог бонуса... Пенал дискутабилан, са трибина утисак да није био, ал се види на снимку саплитање.
Тренуци утакмице свакако Његошева прослава, ал још већи утисак оставио Деле при изласку из игре, ајде и ми коначно да видимо енергију и љубав према клубу код наших играча, још је лепше видети исту код странаца, сјајна атмосфера крунисана са 3 бода, и још лепша слика што је буквално цео запад остао да поздрави играче, из утакмице у утакмицу можда можемо и очекивати још већу посету...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Ta cuvena "kocka" na severu nikako da se razbije,ja znam najmanje 7-8 likova moje godiste (2005-2006-2007) koji vec ne idu na sever.Prosto nece da idu ne znaju ni oni sami razlog.Objektivno iz svakog kraja koji je nas da dodje 20 momaka to bi vec respektabilno izgledalo,duboka je to tema,ali jebiga sad bice bolje.Rakovac wrote: ↑Sun Oct 27, 2024 9:16 am Sever, očekivan broj. Bojim se da će teško na toj tribini dići brojnost. Kao da ljudi ne žele da idu na sever u kop, evo na zapadu je bilo minimalno pedeset navijača koji po godinama pripadaju severu a ne tu gde su bili.Ja želim firmi sve najbolje, svi bi voleli da se kop omasovi, nadam se da će naći načina da se to i desi.
Meda sa kapiteskom trakom. Pozdravljam odluku i cestitiam Lalatu na istoj. Ovako mora uvek da bude. Jedini na terenu kojeg mozemo da poistovetimo sa Vojvodinom.
Ja sam odgledao samo prvo poluvreme i ono je bilo uzasno. Seri majstorski pas, Njegos odlicna zavrsnica, Dele koji je dijametralno drugaciji od pocetka sezone. Izuzetno bitan igrac za nas. I Koracevo uklizavanje, posle ispadanja Crnomarkovica. To je to, sto sam video.
Drugo poluvreme nisam gledao, ali po komentarima verujem da je bilo mnogo bolje. Uostalom imali smo i igraca vise.
Ubedjen sam da bismo sa Krtolicom dobili obe tekme, i Ub i danas Ofku, zato mi je i zao sto nije ostao do kraja sezone, pa da smo na zimu doveli normalnog trenera. Nazalost 3:3 sa Nisom mu je zapecatio sudbinu.
Ostaje nam da prihvatimo ovaj cirkus koji nosi Lalat i ili da batalim Vosu (nemoguce za mene, probah nekoliko puta) ili da ga gledam kao tipicnu dvorsku ludu i idiota sto i jeste. Ocigledno da nosi neku energiju i da ova Vosa i navijaci nisu isti oni koji su bili 2006, 2007, 2008...
Pratimo sada kako cemo da izgledamo protiv govana. Poslednje tri tekme sa Rankom i Bandovicem bili smo tu negde.
Ja sam odgledao samo prvo poluvreme i ono je bilo uzasno. Seri majstorski pas, Njegos odlicna zavrsnica, Dele koji je dijametralno drugaciji od pocetka sezone. Izuzetno bitan igrac za nas. I Koracevo uklizavanje, posle ispadanja Crnomarkovica. To je to, sto sam video.
Drugo poluvreme nisam gledao, ali po komentarima verujem da je bilo mnogo bolje. Uostalom imali smo i igraca vise.
Ubedjen sam da bismo sa Krtolicom dobili obe tekme, i Ub i danas Ofku, zato mi je i zao sto nije ostao do kraja sezone, pa da smo na zimu doveli normalnog trenera. Nazalost 3:3 sa Nisom mu je zapecatio sudbinu.
Ostaje nam da prihvatimo ovaj cirkus koji nosi Lalat i ili da batalim Vosu (nemoguce za mene, probah nekoliko puta) ili da ga gledam kao tipicnu dvorsku ludu i idiota sto i jeste. Ocigledno da nosi neku energiju i da ova Vosa i navijaci nisu isti oni koji su bili 2006, 2007, 2008...
Pratimo sada kako cemo da izgledamo protiv govana. Poslednje tri tekme sa Rankom i Bandovicem bili smo tu negde.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Predlog upravi da prilikom rekonstrukcije stadiona razapnu cirkusku šatru nad svim trbinama barem dok su oni tu i onaj klovn na klupi. Navijanje bilo odlično sve dok na kraju nisu priređene ovacije klovnu u odelu. Igra malo bolja u odnosu na prethodne utakmice. Vukan, mučenik, ni sam nezna zašto je uopšte u fudbalu a kamoli u prvoj postavi. Raduloviću nikad ne bih dao prednost u odnosu na Kokanovića i Sukačeva, Depu mora pre Bamidelea, ostalo OK.
Korać je dobio četvrti karton sinoć i neće igrati protiv zvezde, kao i Njegoš...
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Север има капацитет око 5000 што је за нас превелика цифра. Кад је Фирма прешла на север тамо негде 2002,2003 никад нисмо успели да га испунимо осим на утакмици са Сампдоријом. А и тамо је било више од половине позера. Ако ту утакмицу не рачунамо највећи број који је Фирма икад имала на Карађорђу је утакмица са Партизаном, која се десила пар месеци након финала купа. Ваљда огорчени и пуни беса, мобилисало се све што је долазило на север, и по мојој личној процени било нас је око 3000 можда и који број више. Е сад да имамо стадион без атлетске стазе са неких 9-10 хиљада где би трибине иза гола биле мањег капацитета од садашњег, и та синоћна бројка против ОФК-е би сасвим лепо изгледала на трибини. Фирми је довољна трибина са 2 до 2,5 хиљаде.
Par komentara u vezi Lalata, na stranu on kao ličnost i njegove kerefeke, ali kao trener malo je ipak bolje poslozio neke stvari koje prethodnici nisu - Meda kapiten i zadnji vezni, Njegoš ispred njega, još ispred Savićević (a to isto može da radi i Poletanović), onda što je meni jako bitno je da nema Veličkovića u prvom timu jer je dečko baš bio slab i gusio je igru, takođe Korać ispred Sichenjea je po meni bolja opcija (postoji rezon da mnogi problemi sa Ajaxom i Mariborom su bili uzrokovani sklanjanjem Koraća na klupu). Takođe video je da je Baros bolje rešenje od Đorđevića, kao i Kokanović od Radulovića.
Dakle mnoge stvari su dosta bile bolje posložene juče i igralo se jače u sredini nego na prošlim tekmama.
Hocu još da kazem da sam juče na zapadu video dosta nekih novih ljudi sa našim obeležjima koji su opasno navijali tokom cele tekme. Firme je bilo malo više nego obično, ali je zapad baš bio moćan, tako da se i to mora staviti u kontekst price o našim navijačima.
Dakle mnoge stvari su dosta bile bolje posložene juče i igralo se jače u sredini nego na prošlim tekmama.
Hocu još da kazem da sam juče na zapadu video dosta nekih novih ljudi sa našim obeležjima koji su opasno navijali tokom cele tekme. Firme je bilo malo više nego obično, ali je zapad baš bio moćan, tako da se i to mora staviti u kontekst price o našim navijačima.
- Grbavica.021*
- Grbavica.021*