Све да нас они и не занимају, ми смо бедни. Тако стоје ствари. Преплаћени, лоше одабрани и неуиграни спортски сектор (на челу са СД) не вреди пишљива боба. Њихова игра тера људе СА Стадиона. Војводини треба обрнуто.
На промоцији нови тренер јесте завапио да против ових у суботу очекује пун стадион! Е мој Лалате, биће добро, ускоро, ако ти ико буде долазио.
Иначе, занимљивости ради, он је, на клупи, и првопоменути меч у овом тексту изгубио. Ето му, бар личне, прилике за реванш! Такође, ту утакмицу је преносила РТВ, а следећи првенствену смо играли за ц.з. (домаћиства су једино била обрнута).
Угледни члан форума gospodinFKV дана 20.03.2016. године, пола сата после поднева, написао је (наравно, када смо већ код свих сличности и „случајности“), уз напомену да је у посту пре тога рекао да је „то најгора Војводина коју памти, а памти их свакакве пре...“, не знајући и не очекујући шта ће и њега и нас снаћи лета Господњега 2024. и колико ће нас то „коштати“:
gospodinFKV wrote:Sve mi se javlja, kad bude trebalo da se prelomi za Evropu, uci cemo u takvu nezapamcenu seriju rezultata, da ce lapo Srbije nedelju dana da prska na Lalatove takticke majstorije.
Meni je fascinantno to kako se apsolutno NIKO iz kluba nije oglasio. Alo, rodjaci, je l' ste tu? Je l' neko radi nesto na tom Vujadinu?
- Nismo pobedili ovog proleca
- Prosuli smo 9 bodova protiv ekipa koje se bore za opstanak!!! Sta smo mi?! Dobrotvorna ustanova za ciganske satelite?!
- I sami igramo kako ciganska frula svira.
- Ispali smo iz kupa.
- Igramo najgori fudbal od kako znam za Vosu
- Gomilamo blizanacke poluigrace
- Igraci nista ne osecaju prema klubu. Gledam juce, sudija odsvira kraj, jedino se Peric hvata za glavu i ne veruje. Ostale boli ku*ac
Imate li vi bilo kakav plan?! Bilo kakvu naznaku strategije?!
Prosto mi se povraca...
А да, из Купа (још) нисмо испали, док гости најављују долазак и прославу рођендана на "Карађорђу". На вама је Војводинаши шта ћете чинити у суботу увече!!!
ФКВ - ОФК 2:1 (1:1)
0:1 - Глеофило 1'
1:1 - Петровић 19'
2:1 - Радуловић (п) 87'
Извешртај са утакмице - https://www.superliga.rs/utakmica/s2024 ... k-beograd/