13. kolo 24/25: VOJVODINA - OFK 2:1 (1:1)

Locked
Grof Žekula
Administrator

13. kolo 24/25: VOJVODINA - OFK 2:1 (1:1)

Post by Grof Žekula »

Деветнаести дан трећега месеца 2016. године, беше баш давно. Тада изгубисмо, минимално у гостима, од ривала с којим ћемо поново на терен ове суботе. Можда је некада и био тзв. дерби, то није био одавно (време говори све), нити ће...

Све да нас они и не занимају, ми смо бедни. Тако стоје ствари. Преплаћени, лоше одабрани и неуиграни спортски сектор (на челу са СД) не вреди пишљива боба. Њихова игра тера људе СА Стадиона. Војводини треба обрнуто.

На промоцији нови тренер јесте завапио да против ових у суботу очекује пун стадион! Е мој Лалате, биће добро, ускоро, ако ти ико буде долазио.

Иначе, занимљивости ради, он је, на клупи, и првопоменути меч у овом тексту изгубио. Ето му, бар личне, прилике за реванш! Такође, ту утакмицу је преносила РТВ, а следећи првенствену смо играли за ц.з. (домаћиства су једино била обрнута).

Угледни члан форума gospodinFKV дана 20.03.2016. године, пола сата после поднева, написао је (наравно, када смо већ код свих сличности и „случајности“), уз напомену да је у посту пре тога рекао да је „то најгора Војводина коју памти, а памти их свакакве пре...“, не знајући и не очекујући шта ће и њега и нас снаћи лета Господњега 2024. и колико ће нас то „коштати“:

gospodinFKV wrote:Sve mi se javlja, kad bude trebalo da se prelomi za Evropu, uci cemo u takvu nezapamcenu seriju rezultata, da ce lapo Srbije nedelju dana da prska na Lalatove takticke majstorije.

Meni je fascinantno to kako se apsolutno NIKO iz kluba nije oglasio. Alo, rodjaci, je l' ste tu? Je l' neko radi nesto na tom Vujadinu?

- Nismo pobedili ovog proleca

- Prosuli smo 9 bodova protiv ekipa koje se bore za opstanak!!! Sta smo mi?! Dobrotvorna ustanova za ciganske satelite?!

- I sami igramo kako ciganska frula svira.

- Ispali smo iz kupa.

- Igramo najgori fudbal od kako znam za Vosu

- Gomilamo blizanacke poluigrace

- Igraci nista ne osecaju prema klubu. Gledam juce, sudija odsvira kraj, jedino se Peric hvata za glavu i ne veruje. Ostale boli ku*ac

Imate li vi bilo kakav plan?! Bilo kakvu naznaku strategije?!

Prosto mi se povraca...

А да, из Купа (још) нисмо испали, док гости најављују долазак и прославу рођендана на "Карађорђу". На вама је Војводинаши шта ћете чинити у суботу увече!!!

ФКВ - ОФК 2:1 (1:1)
0:1 - Глеофило 1'
1:1 - Петровић 19'
2:1 - Радуловић (п) 87'

Извешртај са утакмице - https://www.superliga.rs/utakmica/s2024 ... k-beograd/
Milan

Re: 13. kolo 24/25: VOJVODINA - OFK, subota u 20h

Post by Milan »

Kakva kratka i danas aktuelna horor priča u u citiranom postu...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Image

“ГОСПОДСКИ ДЕРБИ” У НОВОМ САДУ ЧЕКАН 3.143 ДАНА! Лалатовић: Направићемо од “Карађорђа” непобедиву тврђаву!

https://www.fkvojvodina.rs/gospodski-de ... -tvrdjavu/
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Толко ми се згадила ова офка терзић, да само мислим на победу!

Ова нам је утакмица бити или не, догорело, зато људи сви на стадион, ето и акције за запад и исток, видимо се у суботу.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Grbavica.021* wrote: Wed Oct 23, 2024 11:09 am Лалатовић: Направићемо од “Карађорђа” непобедиву тврђаву!
Сад ми је лакше....
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

ВОШИН БОНУС МАРКО ВЕЛИЧКОВИЋ ТРАЖИ ЗА ЕКИПУ ЈОШ ЈЕДНУ ШАНСУ Са ОФК-ом утакмица свих утакмица

https://www.dnevnik.rs/sport/kosarka/vo ... 2024-10-23
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Grbavica.021* wrote: Wed Oct 23, 2024 12:28 pm ВОШИН БОНУС МАРКО ВЕЛИЧКОВИЋ ТРАЖИ ЗА ЕКИПУ ЈОШ ЈЕДНУ ШАНСУ Са ОФК-ом утакмица свих утакмица

https://www.dnevnik.rs/sport/kosarka/vo ... 2024-10-23
Зато позивам наше навијаче, колико год да нису задовољни досадашњим учинком, да нам се придруже и да нам дају шансу да заједно победимо и превазиђемо све непријатнпости које нас ове јесени прате.

Milan

Post by Milan »

Stalno se od nas traži podrška. Pružili smo je nebrojeno puta do sad, a da ništa za uzvrat nismo dobili. Naravno, uz svoj klub treba biti i kada ne ide, ali kada te uprava vuče za nos, onda je to već neka druga priča...
POŠTO OBRAZ ???!!!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Svaka cast za najavu i ovu arheolosku iskopinu od upisa. Kakav ''Dan mrmota'', majko sveta.
Umro sam od smeha na ovaj epitet derbija. Nit' je derbi, a jos manje gospodski, sa ljudima koje i mi i oni imamo u upravi. :mafia:

A ovo za podrsku je klasican modus operandi udbasko-naprednjackog ispiranja mozga nekim konceptom sloge i zajednickog interesa bez ikakvog pokrica i hiljade primera zasto je ne zasluzuju.
fcvisart

Post by fcvisart »

Nekako mi baš fuj ide gospodski zajedno sa lalatovićem..a i komplet upravom :roll:
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodina!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Grbavica.021* wrote: Wed Oct 23, 2024 11:09 am Image

“ГОСПОДСКИ ДЕРБИ” У НОВОМ САДУ ЧЕКАН 3.143 ДАНА! Лалатовић: Направићемо од “Карађорђа” непобедиву тврђаву!

https://www.fkvojvodina.rs/gospodski-de ... -tvrdjavu/
Гади ми се што учествујемо у изградњи њиховог лажног идентитета. Овакве најаве су прикладније за друге клубове у нашој земљи,на пример Раднички КГ.

Има и мало позитивног у томе што се на овај начин диже свест о фудбалу ван близанаца и да постоје и други дербији осим оног.
Saki

Post by Saki »

I ako mnogo njih nije zadovoljno, ne planira da dodje na utakmicu, ponovo ocekujem puno ljudi. Istok i zapad ocekujem popunjene, a od firme nista posebno.

Neka nam ova utakmica bude pocetak za seriju pobeda. Nadam se pobedi i da igraci malo vrate samopouzdanje pa da uzmu 3 boda na marakani posle duuugo vremena.

Voleo bih da vidim Barrosa od prvog minuta i naravno našeg Medu sa trakom oko ruke. Ostalo nek Lalat meša karte onako kako misli da je najbolje.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Milan

Post by Milan »

Sve je ovde lažno, pa i ovaj rukohvat. Za rukovanje levom rukom ih treba jedino pohvaliti...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Locked