1.Mr Kizito 3 boda
lakoća, elegancija i znanje, vide se u svakom njegovom koraku.
2 Lovrić 2 boda
Odigrao odlično. Jedini on je danas mogao ravnopravno u društvo sa Kizitom.
3.Brkić 1 bod
za potpunu sigurnost na našem golu.Branio u svom dobro poznatom stilu, kao da nije imao neugodnu povredu i dugačku pauzu.
Svaka čast za Brku, izrasta u vrhunskog golmana.
Van konkurencije:
Marić i Grubor su najveći krivci što posle 60 og minuta nismo torpedovali veoma (po)sustale Kuljane.
Da su izvršili sve 3 izmene kad je trebalo, da je ušao npr Panta, Popović, pa ovaj put mislim da bi bio od koristi i Purke, Hajduk bi sigurno oborili na pleća.Ovako u utakmici u kojoj smo želeli pobedu, prvu izmenu izvršili smo posle 80 og minuta (a zagrevali su se naši rezervni igrači na letnjem suncu, čitavo drugo poluvreme), i do kraja utakmice nismo čak izvršili ni treću zamenu igrača.
Marić je završio na tribinama (zbog protesta kod glavnog sudije, za jedan oštar faul Stošića na sredini terena, i dodeljenog žutog kartona- - taj put opravdano, iako je dotle, a i kasnije sudija iz Niša podelio žute kartone gotovo celom našem sastavu, neopravdano, jer za iste i oštrije startove, nije dao nijedan karton domaćoj ekipi).
Jednom rečju, pravi domaći sudija, koji ništa nije sankcionisao belima, tj tolerisao im sve - od odugovlačenja, do faulova, u jednoj dosta korektnoj i mirnoj utakmici, mi smo požuteli, kao da smo ubijali na travi, a Marić pocrveneo zbog svog pogrešnog učešća u utakmici.Tamo gde je trebalo, bio je neaktivan (promene naše igre i igrača), a gde nije, (i)pak preaktivan (u protestima kod sudije).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov