3 - Абу (једини конкретан у нападу)
2 - Апија (мада није прелазио центар осим у полувремену, дефанзивни део задатка је одрадио рутински, без погрешно додатих лопти...нека му ово буде за добродошлицу)
1 - Трајковић (стена, бедем...... а што га нема у репрезентацији ваљда знају пијани ''стручњаци'' у ФСС)
1.Pavlović
Uz zamerku što nije išao više u napad, ostalo je bilo odlično.
2.Vulićević
Kapitenski.
Bekovi su zatvorili prilaze sa bokova, tako da nije bilo nikakve opasnosti po Supića.Igrom štopera, još uvek nisam zadovoljan i mislim da nisu dostigli nivo, kao i sigurnost, svojih igara iz perioda kada je Milinković vodio tim.
3.Mitošević
Bez obzira što su neki forumaši izneli sumnju u njegov fudbalski kvalitet (i loše ocenili današnju partiju), ja mislim da je zaslužio bod.
Da smo kojim slučajem dali gol, iz nekoliko njegovih akcija (paseva, kornera), sasvim bi drugačije bilo pisano o Vukovoj igri.Vuk je bio solidan u defanzivi, a imao je i 3-4 odlične lopte, kao i 3-4 greške.S obzirom da momak nije igrao skoru čitavu polusezonu, ja sam zadovoljan njegovim učinkom, a sigurno će kroz utakmice biti sve bolji i primetniji na terenu.
PS
Apiji bih mogao dati neki bod za igru, ali ne smatram to potrebnim za današnju predstavu, jer od njega očekujem daleko kompletniji doprinos i lični pečat.No, za to je potrebno i vreme, tako da bih želeo da taj njegov evropski kvalitet (dođe do izražaja kad je najpotrebnije) i odluči npr. pobednika domaćeg Kupa 2012 i mečeve protiv Bg dvojca.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov