Bas tako....
1.Vukasovic 3 boda - devojka za sve,odlicna borbenost,zatvaranje svih rupa,pa cak i u napadu uspeo da bude najopasniji.
2.Arsic 2 boda - stativa,prelep gol,ali u polju moze jos bolje
3.Radovanovic 1 boda - nosi tu zar u sebi dostojnu naseg dresa
Rockov posle duzeg perioda ponovo ulivao sigurnost,Lakicevic standardan,Jovanca dobar,ali moze i bolje... ostali ispod proseka
3 - Arsić ( zbog gola, stative i očiglednog znanja fudbala, konačno neko ko zna da igra u Voši)
2 - Vukasović ( dao bih mu sva tri poena, bez obzira na Arsićev gol, ali je profulao kod Matićevog gola)
1 - Rockov ( zbog odbrane kod prve stative zbog koje bi mu pozavideo i Peter Čeh u najboljim danima)
Zadovoljili još Radovanović ( kapa dole za zalaganje) , Putinčanin i Mogli. Ostali neubedljivi ili slabi...
Mozda cu biti nepravedan prema nekom igracu, jer nisam odgledao citavih 90', ali prema propozicijima mogu da glasam.
1. Arsic
Doneo bod i pogodio stativu. Bio je nas najopasniji igrac po gol protivnika.
2. Radovanovic
Momak maksimalno daje sebe na svakoj utakmici.
3. Rockov
Odbranio kad je trebalo.
Vukasovic, bez obzira na dobru igru, ostao bez boda, jer smo primili gol, posto je zakasnio sa intervencijom sto nas je moglo kostati poraza.
Dakle, glasao sam prema cistoj ,,efektivi" pojedinca na ovoj utakmici.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov