Srecni praznici...
Srecni praznici...
Cestit Bozic nasim navijacima koji danas slave.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Re: Srecni praznici...
Srecan Bozic svima koji danas slave.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Svima koji slave danas Srećan Božić ! 

Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Radoye wrote:Cestit Bozic nasim navijacima koji danas slave.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Cestitke i od mene! Sve najbolje svima koji slave danas.
Srecna nam Nova Godina braco sapatnici. Neka bude bolja od prethodne, jer gora tesko da moze biti.
Na privatnom planu svima zelim puno srece i zdravlja - ostalo ce vec doci samo. Ziveli!
Na privatnom planu svima zelim puno srece i zdravlja - ostalo ce vec doci samo. Ziveli!

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Radoye wrote:Srecna nam Nova Godina braco sapatnici. Neka bude bolja od prethodne, jer gora tesko da moze biti.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Djumi wrote:Radoye wrote:Srecna nam Nova Godina braco sapatnici. Neka bude bolja od prethodne, jer gora tesko da moze biti.

- churguzijanac
Voja wrote:Djumi wrote:Radoye wrote:Srecna nam Nova Godina braco sapatnici. Neka bude bolja od prethodne, jer gora tesko da moze biti.
Evo sa 999 postom da vam svima cestitam novu 2019 godinu i valjda ce vise i nama krenuti