1. Nikola Drinčić 9

2. Aranđel Stojković 5
3. Stefan Đorđević 3
4. Petar Bojić 3
5. Siniša Saničanin 2
6. Nikola Simić 2
7. Slavko Bralić 2
8. Momčilo Mrkaić 2
9. Bogdan Mladenović 1
10. Nemanja Čović 1
+1Turija wrote:1. Bojic
Odlucio pobednika
2.Covic
Dobro pozicioniranje i kretanje
3. Djordjevic
Treba ga vise koristiti u ofanzivi, po levoj strani, a manje desnog beka, jer je opasniji i ima bolji centarsut od Andrica.
PS
Dobri dugi dijagonalni pasovi Bralica.
Dobra partija i Devetka, samo mora popraviti pas igru (preciznost i tajming).
Ja, koliko se secam, mislim da je Devetak poceo karijeru kao stoper, pa posle prebacen na levog beka. Zato sam, onomad, i povukao paralelu sa nasim Stosicem.gospodinFKV wrote:3 Bojic - sve bolji i bolji.
2 Covic - stamen i konstantan.
1 Devetak - korektan posao na poziciji koja mu nije prirodna.
Jeste, jeste. U omladincima je igrao stopera, mislim da je cak i za prvi tim debitovao kao stoper, ali je zbog brzine i toga sto je tad bio prilicno nizak, prebacen na levog beka. Vidim da se izvukao malo. Sad ima neku prosecnu visinu, tako da to vise nije hendikep za tu poziciju. Bice to dobro.Turija wrote:Ja, koliko se secam, mislim da je Devetak poceo karijeru kao stoper, pa posle prebacen na levog beka. Zato sam, onomad, i povukao paralelu sa nasim Stosicem.
No, sad nebitno. Dobro je odigrao veceras. A koja mu pozicija vise lezi, tesko nam je proceniti. Za obe ima i pluseve i neki minus. Mlad je, pa ce se iskristalisati vremenom.
Mislim da je u danasnjem fudbalu dosta velik hendikep za stopera, ako nije 190cm i vise, kao i za golmana.gospodinFKV wrote:Jeste, jeste. U omladincima je igrao stopera, mislim da je cak i za prvi tim debitovao kao stoper, ali je zbog brzine i toga sto je tad bio prilicno nizak, prebacen na levog beka. Vidim da se izvukao malo. Sad ima neku prosecnu visinu, tako da to vise nije hendikep za tu poziciju. Bice to dobro.Turija wrote:Ja, koliko se secam, mislim da je Devetak poceo karijeru kao stoper, pa posle prebacen na levog beka. Zato sam, onomad, i povukao paralelu sa nasim Stosicem.
No, sad nebitno. Dobro je odigrao veceras. A koja mu pozicija vise lezi, tesko nam je proceniti. Za obe ima i pluseve i neki minus. Mlad je, pa ce se iskristalisati vremenom.