Za mesec avgust, nasi igraci su postigli 7 golova na 4 utakmice. Uzivajte u golovima. Ukoliko nijedan predlog ne dobije preko 50% glasova, dva najbolja ulaze u drugi krug. Glasanje je otvoreno 7 dana.
Gol sezone 2022/23 - Avgust
Gol sezone 2022/23 - Avgust
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
-
Re: Gol sezone 2022/23 - Avgust
Po meni sva tri gola protiv Radničkog mogu da dobiju nagradu za ovaj mesec što se mene tiče, svejedno mi je ko će dobiti.
Ipak, odlučio sam se za Simićev, jer je to bila jedna od lepših akcija što smo izveli ove sezone.
Ipak, odlučio sam se za Simićev, jer je to bila jedna od lepših akcija što smo izveli ove sezone.
- Deep Purple
Meni je najlepša akcija bila za gol protiv Kolubare zato sam za taj gol i glasao. Kasnije se setih gola U. Nikolića i vrv bih njemu dao glas zbog svih okolnosti, povreda i ostalog a opet je lep gol.
- slanobarac
Moj glas ide Veljku Simicu za gol protiv Radnickog.
Kada se bolje pogleda cela akcija, vidimo da je zapravo Veljko zapoceo tu akciju, zatim se sjajno kretao dalje... Onda Baray vraca povratnu Milosavljevicu, ovaj sjajnom dijagonalom pronalazi Djordjevica koji lepo utrcava, centrira. Zatim Nikolic vrhunski glavom spusta Simicu i ovaj hvata poluvolej i postize gol.
Kao da je Barsa pravila akciju
Da nije ovog gola i akcije, glas bi isao Urosu Nikolicu.
Kada se bolje pogleda cela akcija, vidimo da je zapravo Veljko zapoceo tu akciju, zatim se sjajno kretao dalje... Onda Baray vraca povratnu Milosavljevicu, ovaj sjajnom dijagonalom pronalazi Djordjevica koji lepo utrcava, centrira. Zatim Nikolic vrhunski glavom spusta Simicu i ovaj hvata poluvolej i postize gol.
Kao da je Barsa pravila akciju

- Uvek sa tobom
Штета за пречку Кабића, на пету НН, други го исто лепа акција, ал глас иде Урошу Николићу, сјајан шут после толко паузе. 

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Slazem se od reci do reci. I moj glas ide Veljku. Izgleda da ce biti bas neizvesno ovaj put.N13 wrote: ↑Thu Sep 01, 2022 10:30 am Moj glas ide Veljku Simicu za gol protiv Radnickog.
Kao da je Barsa pravila akciju![]()
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Ipak sam dao glas za gol Baraja protiv Radnickog.
Super je lepa akcija za gol Simica, ali meni ostaje u secanju prvi gol, jer je dat iz sjajnog dodavanja N. Nikolica petom, gde ga odlicno prati Kabic, NN brzim i kratkim okretom glave, krajickom oka ugleda Kabica i namesta mu zicer iz nicega.
Kabic odlucno i odlicno sutira, medjutim, pogadja precku. Akciju prati Baraj i milimetarski preciznim sutem salje loptu u mrezu. Golman i igraci gostiju pokusavaju da to sprece, ali to je bila nemoguca misija. A, mi dali gol za vodjstvo, gotovo, iz nemoguce situacije.
To mi, onako, deluje skoro neponovljivo mocno.
Super je lepa akcija za gol Simica, ali meni ostaje u secanju prvi gol, jer je dat iz sjajnog dodavanja N. Nikolica petom, gde ga odlicno prati Kabic, NN brzim i kratkim okretom glave, krajickom oka ugleda Kabica i namesta mu zicer iz nicega.
Kabic odlucno i odlicno sutira, medjutim, pogadja precku. Akciju prati Baraj i milimetarski preciznim sutem salje loptu u mrezu. Golman i igraci gostiju pokusavaju da to sprece, ali to je bila nemoguca misija. A, mi dali gol za vodjstvo, gotovo, iz nemoguce situacije.
To mi, onako, deluje skoro neponovljivo mocno.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Uros Nikolic. Skolski, lepo, precizno, dovoljno jako.
Jos jednom svaka cast na nastavku akcije Gol sezone
Jos jednom svaka cast na nastavku akcije Gol sezone
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.