Pitajte Seida Koraća

Pitajte igrače i trenere FK Vojvodina
Radoye
Administrator

Pitajte Seida Koraća

Post by Radoye »

Deep Purple wrote: Thu Jun 27, 2024 10:09 pm
rykerfcv wrote: Thu Jun 27, 2024 9:31 pm @Deep Purple јеси се чуо са Кораћем,када можемо да га очекујемо на форуму?
Kontaktiram ga za vikend i dogovaramo datum ali što se mene tiče otvorite već topic i da postavljamo pitanja.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
VošaNS

Re: Pitajte Seida Koraća

Post by VošaNS »

Svaka čast momčino, kupio si nas zauvek i zaslužio zvanje najboljeg igrača sezone.

1. Da li si čuo posle jedne utakmice u Novom Sadu skandiranje Seide majstore i kako si se osećao tada?
2. Da li imaš neku omiljenu navijačku pesmu koju voliš da čuješu toku ili posle utakmice?
3. Koliko si zadovoljan svojom ličnom i klupskom sezonom i da li je i šta moglo bolje?
4. Da li vam je kao ekipi bilo teško posle zimske pauze i ona uvodna 4 kola bez pobede i kako ste se izvukli iz te krize, da li je bilo nekih trzavica tada u ekipi?
5. Nisam siguran da li treba baš da pitam ovo, ali da li ste vi osudili potez "kapitena" Filipa Malbašića i kako je svlačionica reagovala na tu situaciju?
6. I sad naravno neizbežno pitanje. Da li bi ikada zaigrao za zvezdu ili partizan?
7. Dočekujemo jedan Ajax van našeg grada, tvoj komentar na to?

Svaka čast Seide, kupio si nas pre svega svojom borbom i zalaganjem na terenu. Idemo dalje, može biti samo bolje :cheers:
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Maki

Post by Maki »

Seide, po mom sudu Ti si najborbeniji momak koji je poneo naš dres u zadnjih n godina i prosto oličenje i fotorobot idealnog fudbalera Vojvodine. Čestitke za igru i zalaganje u našem dresu, kao i za motivacione i gospodske izjave u medijima. :lala:

Pitanje, koje sam postavljao više puta na forumu: na koju foru, to jest, ko te je prevario da dođeš u Vojvodinu i u srpski fudbal generalno?
Kontam, ili si tek ove godine eksplodirao ili tamo nisi imao koga da te pogura ili si imao manjak samopouzdanja. Vidi se da si za mnogo veću scenu.
Duplof

Post by Duplof »

Veliki pozdrav, Seide! Pre svega veliko ti hvala na trudu, zalaganju i pristupu koji imaš prema klubu i nama navijačima! Imam nekoliko pitanja:

1) Igrao si u više različitih zemalja, gde ti je bilo najbolje fudbalski, a gde privatno za život?
2) Kakvi su ti saigrači? S kim se najviše družiš van terena?
3) Imaš li klub za koji navijaš?
4) Čime si se pozitivno, a čime negativno iznenadio kad si došao u naš klub?

Još jednom, hvala ti na svemu, samo nastavi tako! Takvim zalaganjem ćeš uvek biti lepo prihvaćen i dobrodošao bilo gde, pogotovo kod nas! :)
Srećno i da stavite ti i Crni ceo napad Ajaksa u džep! 8)
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Turija

Post by Turija »

Seide, velik pozdrav i hvala za prikazane igre i Tvoj odnos u dresu Vojvodine. Doneo si, nesto sto je godinama falilo Vosi, taj pobednicki mentalitet :lala:

1. Pitao bih te, prvo, da li bi Tebi i Crnomarkovicu odgovarala igra sa tri stopera u zadnjoj liniji?

2. Drugo, da li mislis da bi odbrana Vose bila bolja u takvoj formaciji, pogotovo, kada bi imala jos jednog brzog centralnog stopera, sa Tobom desno i Crnomarkovicem levo?

3. Kako si dosao u Vosu i ko je uspostavio kontakt sa tobom?

4. Da li je isti covek doveo i Serija u Vojvodinu?

Golmani, Ti, Seri i Njegos ste prava pojacanja, koja su dosla u Vojvodinu, ali se plasim da nemamo dosta kvalitetnih igraca za uspesan nastup u Evropi i borbi za prva tri mesta u domacoj ligi.
Kakvo je Tvoje misljenje?

Imao bih jos pitanja, ali sam u losem momentu raspolozenja, zbog nacina kako se rukovodstvo Kluba priprema za nastupe Vojvodine u evropskom takmicenju.

Srecno i :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Pozdrav Seide, pre svega da ti se zahvalim na svakih 200% što si dao od kad si došao u klub i odnosu prema nama, navijačima. Uživanje je gledati te svaku utakmicu. :cheers:

1) Kakav odnos imaš sa Crnomakovićem na terenu i van njega?
2) Uspeh ka kom težiš sa reprezentacijom?
3) Najveći "komedijaš" u svlačionici?
4) Rosić ili Carević?
5) Kakva su tvoja očekivanja i kako si reagovao kad si video da smo izvukli Ajax u kvalifikacijama?
6) Kakav odnos ti i saigrači imate sa Božidarom i da li si zadovoljan njegovim načinom rada?

Srećno kako u dresu Voše, tako i u reprezentaciji i da ti se svi fudbalski ciljevi koje si zacrtao ispune, jer ko igrač i ko čovek to maksimalno zaslužuješ :cheers:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Pozdrav Seide, vrhunska polusezona iza tebe, želim ti da nastaviš samo tako.

1. Koje jezike govoriš?
2. Da li imaš neke stručne saradnike (psiholog, nutricionista, kondicioni...) ili se oslanjaš samo na ljude u klubu?
3. Video sam da ste ti i Njegoš bili na Fedorovom predavanju. Da li si fan boriličkog sporta? Ako jesi, kojih i imaš li omiljenog borca?
4. Mišljenje o reprezentaciji Srbije na Euru?

Hvala puno na izdvojenom vremenu i sve najbolje!
slanobarac

Post by slanobarac »

Pozdrav Seide, lafu naš. Pitao bih te kako se snalaziš u tvom rodnom Luksemburgu u pogledu ćevapa? Ima li se gde pojesti?
Želim ti sve najbolje u životu i karijeri. Hvala ti što si uneo sveže, ratničke krvi u ovaj naš vojvođanski mentalitet.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
hvylarn

Post by hvylarn »

Bez pitanja, samo pohvala. Nastavi da se trudiš i boriš kao u prethodnoj sezoni i sledi ti lepa karijera. Gledamo se na stadionu.
Stexman

Post by Stexman »

I ja bih zeleo da te samo pozdravim Seide, i da ti pozelim sto uspesniju sezonu i bez povreda.

Sta pitati coveka koji je sve rekao svojim igrama? I nista posle toga nije bitno. Ni to ko te je doveo, ni to zasto si dosao, ni sta si juce jeo, ni koje si vere(mada to u Vojvodini nikad i nije bilo bitno od kako postoji).
Bitno je da si od prve utakmice pokazao sta znaci imati SRCE, i kako se gine za svoj klub. I tu si nas sve kupio. I veliko ti hvala za to!
Salvador

Post by Salvador »

:cheers:
hvylarn wrote: Fri Jun 28, 2024 2:13 pm Bez pitanja, samo pohvala. Nastavi da se trudiš i boriš kao u prethodnoj sezoni i sledi ti lepa karijera. Gledamo se na stadionu.
Takođe bih hteo da pozdravim Seida i da pohvalim za dosadašnje partije, plus dva pitanja:
1. da li si imao neko predznanje o Novom Sadu i FKV, i kako se sada osećaš u gradu i klubu?
2. ako moze komentar za finale kupa, čini mi se da je ekipa igrala pod grčem i da smo mogli bolje.
Nadamo se sledeće sezone boljim rezultatima i višem mestu na tabeli.
SlaninarIzNS

Post by SlaninarIzNS »

Pozdrav Seide imam par pitanja za tebe ako bi mogao da odgovoriš bilo bi mi drago

1. Kakve su ambicije za sledeću sezonu i da li se svi slažete kao saigrači?
2.Da li bi ikada igrao za Zvezdu ili Partizan?
3. Da li ti je Voša drag klub?
4. Kakvo je tvoje mišljenje o navijačima i navijačkoj grupi firma?
5. S kim se najviše družiš van terena?
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Pozdrav Seide nemam nikakva pitanja za tebe samo zelim da ti se zahvalim na neverovatnim partijama i velikoj borbenosti za grb Vojvodine.
Zelim da sto duze moguce ostanes u Vojvodini i posle toga u neki veliki evropski klub,svu srecu u zivotu i karijeri ti zelim :cheers:
Bane

Post by Bane »

Želim Seide da te pozdravim mnogo kao i tvoju porodocu.... Usrećio si mnogo mog sina kad si mu poklonio dres, to je inače onaj dečkić sa trasparentom🙄..... Primetio sam da je možda i tebe malo iznenadilo što dete nosi transparent na kome traži tvoj dres i kad si video to obećao si mu da ćeš mu dati sledeći put i ispunio si obećanje... Mene si lično kupio za sva vremena i zamalo da mi nateraš suze na oči tim potezom.... Inače nemam pitanja za tebe, što nisu ljudi pre mene već pitali.... Još jednom veliki pozdrav i puno sreće i zdravlja i hvala na svemu.... 💪💓
Djisa

Post by Djisa »

Pozdrav za Seada!

Drago mi je sto si se odlucio za Vojvodinu.

1. Kako je za tebe izgledao poziv u Vojvodinu i generalno srpski fudbal?
2. Da li je za mladog igraca lakse da se probije u jacu ligu iz nase ili svedske lige?
3. Da li sada posle 6 meseci u Vojvodinu, drugacije gledas na srpsku ligu ili je isti utisak kakav si i ocekivao prilikom prelaska?
4. Da li je poznavanje jezika uticalo da se odlucis za Vojvodinu u odnosu na neku drugu ponudu koju si imao?

Hvalaaaaa!
Kup je nas!
Locked