20. kolo: VOJVODINA - Radnički (Kg) 3:2 (2:0)

Locked
Grof Žekula
Administrator

20. kolo: VOJVODINA - Radnički (Kg) 3:2 (2:0)

Post by Grof Žekula »

Још један меч и свирамо, заједно са судијом, крај ове 2024. године. Било је баш свачега у њој. Победа (у Београду у последњем минуту), финале купа, изласка у Европу, потом пораза и нерешених исхода, који су нам покварили свеопшти утисак.

Било је долазака и игара нових играча којима аплаудира(с)мо (Кораћ и Сери – два, требало би бити, играча сезоне за редом у нашем избору), али ће ускоро, бити и одлазака (надамо се не и поменуте двојице). На траци су нам једино одлазили шефови струке, а они што доводише и њих и играче не одговарају никоме (ово итекако личи, иначе, на све оно што се дешава око нас већ јако дуго).

Против ривала у овогодишњем полуфиналу купа, с којим после тога одиграсмо и два пута нерешено, у суботу тражимо потврду победе у Бачкој Тополи. То је оно што нам јако недостаје – везане победе и добре игре, а ту нам ни највећи мотиватор, најуспешнији тренер у историји Клуба и онај који је на нашој клупи највише и седео, не увек у оделу, до сад није помогао. Човек нема две везане првенствене победе у овом трећем (и последњем) мандату!

Улаз је поново бесплатан. Ми што куписмо сезонске карте, можемо с њима да... Нећу бити прост за крај ове године. Надам се да Управа већ сада размишља да имаоци овосезонске ДОБИЈУ и следећесезонску карту на поклон, јер све друго би био још један прст у око највернијима.

Да се заврши ово, па одмах и отпочне „чуо сам да овај долази, рекоше ми и да овај одлази, а то све преноси и овај квази-медиј“ део спортске године, уз наду да ћемо се припремити боље, за све што нас чека наредне, успешније (тврде Боранин и Нишлија) 2025. године. Јер у њој трасирамо пут за титулу, (куковог) лета 2026. године!

Нови Сад, 21.12.2024.
ФКВ - Раднички (КГ) 3:2 (2:0)
1:0 - У. Николић (п) 34'
2:0 - Кокановић 45'
2:1 - Мирчетић (п) 54'
3:1 - Сери 67'
3:2 - Бевис 80'

Извештај са утакмице - https://www.superliga.rs/utakmica/s2024 ... icki-1923/
Mark Renton

Re: 20. kolo: VOJVODINA - Radnički (Kg), subota u 14 h

Post by Mark Renton »

rykerfcv

Post by rykerfcv »

Преко пута нас ђаволи,задња утакмица у години хајде да нас буде што више.
СВИ НА СЕВЕР!
СВИ НА КАРАЂОРЂЕ!
Duplof

Post by Duplof »

Policija je najavila snimanje subotnje utakmice kako bi sve proteklo "bezbedno", samo je pitanje zbog koga? Zbog "navijača" ili zbog potencijalnih povika i parola prave publike na račun aktuelnih dešavanja u društvu?
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Da li to Nenad Lalatović usled suspenzija i povreda menja formaciju za Kragujevčane? 8)
slanobarac

Post by slanobarac »

Duplof wrote: Thu Dec 19, 2024 12:42 pm Policija je najavila snimanje subotnje utakmice kako bi sve proteklo "bezbedno", samo je pitanje zbog koga? Zbog "navijača" ili zbog potencijalnih povika i parola prave publike na račun aktuelnih dešavanja u društvu?
Ovo bi me baš, baš iznenadilo.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
ssnigd

Post by ssnigd »

Djavoli-Taurunumi vs Firma. Uvek su ove utakmice u NSu bile utakmice visokog rizika.
Nismo mi rizicna masa na stadionu protiv vlasti, pa da se zbog toga snima.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Снимала се утакмица пре две године исто против Радничког плус доведена је била полиција са стране додатно.
Duplof

Post by Duplof »

@ssnigd, slažem se, ali ne sećam se da je bila takva situacija ranije protiv njih.

Demantovao me @Grbavica, onda se izvinjavam :cheers:
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Pre 5 godina bi mozda i bilo nesto navijacki rizicno, sada nazalost mislim premalo mase i sa jedne i sa druge strane za bilo kakav nered i haos po gradu.
Na ovu sveopstu apatiju i ludnicu drustva u koje smo zapali, kada dodamo ove njuske koje nam vode klub i 3 godine propustaju da iskoriste Evropu na tacni... Dolazimo do teske depresije i besa u nama. Sinoc odose dalje do proleca u Evropi Borac i TSC (neka su i drago mi je zbog oba tima, pogotogo Borca to ne treba naglasavati), a mi ostadosmo popisani kao na kisi promrzli i mizerni. Ko je kriv? Od kluba su definitivno mogli da naprave preokret u ovih par godina,oni su tri sezone procerdali ( ustvari ni ne znam koliko sezona su vec tu...). Mogli su uzeti pare, preporoditi klub, podici sve na visi nivo sto se tice marketinga, privuci masu nazad...

Sva sreca po njih ide zimska pauza, da se malo oladi glava i smire strasti, da mogu na tenane da nas maze po usima od proleca.
Nadam se da ostale vrhovne vodje i jahaci nece biti te srece i da ce pojedine drustvene strukture ostati "usijanih glava" i nece popustati ni tokom praznika i zime.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Neizlecivi wrote: Fri Dec 20, 2024 10:57 am Dolazimo do teske depresije i besa u nama. Sinoc odose dalje do proleca u Evropi Borac i TSC (neka su i drago mi je zbog oba tima, pogotogo Borca to ne treba naglasavati), a mi ostadosmo popisani kao na kisi promrzli i mizerni. Ko je kriv? Od kluba su definitivno mogli da naprave preokret u ovih par godina,oni su tri sezone procerdali ( ustvari ni ne znam koliko sezona su vec tu...). Mogli su uzeti pare, preporoditi klub, podici sve na visi nivo sto se tice marketinga, privuci masu nazad...
А Европу би гледали у Тополи или у Лозници...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Duplof wrote: Thu Dec 19, 2024 12:42 pm Policija je najavila snimanje subotnje utakmice kako bi sve proteklo "bezbedno", samo je pitanje zbog koga? Zbog "navijača" ili zbog potencijalnih povika i parola prave publike na račun aktuelnih dešavanja u društvu?
S obzirom na to koga smo relativno skoro kooptirali u UO, bojim se da cemo mi medju poslednjima da kazemo bilo sta. Sa istog stola dobijamo mrvice kao i oni ''sto ce uci kada oni budu mislili da treba''.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Секула Рашиован: Уз помоћ навијача до победе за крај године

https://www.fkvojvodina.rs/sekula-rasio ... aj-godine/
пред сваку нову конференцију неко други, тешки циркус смо постали.
Locked