Kup Srbije - sezona 2012/13

Locked

Koliki je domet Vojvodine ove sezone, što se tiče kupa?

Poll ended at Tue Sep 25, 2012 4:06 pm

Kup je naš, ovaj put stvarno!
25
42%
Igraćemo finale i opet ga izgubiti...
10
17%
Dve utakmice polufinala su nam limit.
14
23%
Ispadamo u četvrtfinalu ili ranije.
11
18%

Total votes: 60

the Gari

Re: Finale Kupa: Vojvodina-Jagodina, 8. maj 20:30h

Post by the Gari »

Zbog "zgusnutog rasporeda" (tu mislim na Prvi Maj, Uskrs, Đurđevdan...) mislim da trenutno onaj "spoljni sloj" ljudi - oni koji će verovatno otići u Beograd, ali im nije to baš prioritet u životu - još uvek kulira i o finalu će razmišljati tek kada se istrezne od ovih zgoditaka, tako da očekujem veliku navalu ljudi poslednja dva dana. Tipično novosadski...

Inače, bezecovao sam autobus iz Atine koji stiže u Novi Sad u sredu 8. maja u tri ujutru. NEMA SPAVANJAAAA! :greenbutt:
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Drina

Post by Drina »

Jedino me brine to sto cemo biti podeljeni i pitanje je koliko ce mase otici cisto da bi pogledalo finale kupa. :/
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

To je tesko tesko sranje!!! Nadam se da ce svi shvatiti to da treba da pruze podrsku i da tih 90 minuta mogu da odstoje i ispostuju i igrace i grad i klub svojim navijanjem! Svi toliko mozemo... Inace ce me biti sramota ukoliko mase vise bude blejalo i sedelo nego li sa severa navijalo...
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

To sa podelom je tesko sranje! Kome je moglo tako nesto da padne na pamet i ko je uopste mogao tako nesto da prihvati?
Telep

Post by Telep »

Mislim da svako ko nema 50+ godina ima snage da navija makar 45 min u toku cele utakmice, i trebalo bi da ide na navijacku tribinu. Nije ovo neka nebitna utakmica tako da bi mogli ljudi malo da se zrtvuju. Nadam se da nece pobediti taj nas cuveni novosadski mentalitet i da ce nas ipak biti vise na severu pa kad zagrmimo da se svi useru u gace..
Sremac, Sremac Špricer Boys!
Drina

Post by Drina »

Telep wrote:Mislim da svako ko nema 50+ godina ima snage da navija makar 45 min u toku cele utakmice, i trebalo bi da ide na navijacku tribinu. Nije ovo neka nebitna utakmica tako da bi mogli ljudi malo da se zrtvuju. Nadam se da nece pobediti taj nas cuveni novosadski mentalitet i da ce nas ipak biti vise na severu pa kad zagrmimo da se svi useru u gace..
Vec dosta ljudi po fejsu pita gde mogu da se uzmu karte za zapad, sta mislite zasto to pitaju? Verovatno ne zato sto planiraju da podrze nas klub sa zapada... :roll:
ogi
Administrator

Post by ogi »

Надам се да ће нас прво све ставити на север па ако се исти напуни онда да пусте на запад.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
DekiFirma

Post by DekiFirma »

Plasim se i dalje praznih tribina (osim tih navijackih).. Za svaki slucaj povicicu par sugradjana da dodju da navijaju
Mare

Post by Mare »

Drina wrote:
Telep wrote:Mislim da svako ko nema 50+ godina ima snage da navija makar 45 min u toku cele utakmice, i trebalo bi da ide na navijacku tribinu. Nije ovo neka nebitna utakmica tako da bi mogli ljudi malo da se zrtvuju. Nadam se da nece pobediti taj nas cuveni novosadski mentalitet i da ce nas ipak biti vise na severu pa kad zagrmimo da se svi useru u gace..
Vec dosta ljudi po fejsu pita gde mogu da se uzmu karte za zapad, sta mislite zasto to pitaju? Verovatno ne zato sto planiraju da podrze nas klub sa zapada... :roll:
I do mene su stigla ta pitanja za karte za zapad, znači niko me nije pitao za sever, nego svi zapad. To je ono što je loše, stvarno što Grba kaže ko se toga setio i ko je na to uopšte pristao. Katastorofa, a nema šanse da pune prvo sever pa onda kao ostalo na zapad, nego brate za koju stranu imaš kartu na tu stranu ideš. Žao mi je što je ovako ispalo.
Milan

Post by Milan »

ogi wrote:Надам се да ће нас прво све ставити на север па ако се исти напуни онда да пусте на запад.
:!: :!: :!:

Nadam se da ovo cita neko sa zdravim razumom...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Krle

Post by Krle »

Na blagajni pod velikim jugom, za simpatizere, pitaju na koju ćeš tribinu. Srećom, nas tridesetak odlučilo se za sever...
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Реаговано је, и од сада док се не поделе карте за Север не може да се добије карта за Запад !!!
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Bio sam na blagajni za simpatizere pre nekih sat vremena da podignem kartu.
Stvari stoje ovako:
1) Može se uzeti isključivo jedna karta po ličnoj karti + 1 karta za maloletno lice,pri čemu mi je rekla da će kontrola biti rigorozna i da će se sve proveravati pa tako karta koja se uzme za maloletnika nemože da se iskoristi za nekog drugog. U ovo ne verujem, ali ajde...
2) Pri tome moraš da kažeš da li ideš na sever ili zapad i da li ideš sopstvenim prevozom ili autobusima koje je klub obezbedio. Bio sam 234 koji je podigao kartu za sever na toj blagajni a na moje pitanje gospođici sa šaltera kako ide prodaja odgovorila mi je da ne ide loše pošto je ovo 2 dan izdavanja karata a od nas 234 koji smo podigli karte 100 se prijavilo za autobuski prevoz (znači 2 autobusa).

I onda me je šokirala rečenicom da je klub procenio i organizovao 10 autobusa!!! :shock: :shock: :shock:
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Passion

Post by Passion »

Јеботе сада ништа не контам. Ја са својом личном картом смем да узмем максимално две карте и то у случају да је друга карта за малолетно лице?
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Те карте које су биле пуштене за Запад тако су се делиле да се може узети само једна карта за себе и једна за малолетно лице, тј. тих првих 500 карата за Запад је било намењено за људе (породице) са децом, али сада је и то стопирано. Сада само СЕВЕР док се не напуни.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Locked