Inače, bezecovao sam autobus iz Atine koji stiže u Novi Sad u sredu 8. maja u tri ujutru. NEMA SPAVANJAAAA!

Vec dosta ljudi po fejsu pita gde mogu da se uzmu karte za zapad, sta mislite zasto to pitaju? Verovatno ne zato sto planiraju da podrze nas klub sa zapada...Telep wrote:Mislim da svako ko nema 50+ godina ima snage da navija makar 45 min u toku cele utakmice, i trebalo bi da ide na navijacku tribinu. Nije ovo neka nebitna utakmica tako da bi mogli ljudi malo da se zrtvuju. Nadam se da nece pobediti taj nas cuveni novosadski mentalitet i da ce nas ipak biti vise na severu pa kad zagrmimo da se svi useru u gace..
I do mene su stigla ta pitanja za karte za zapad, znači niko me nije pitao za sever, nego svi zapad. To je ono što je loše, stvarno što Grba kaže ko se toga setio i ko je na to uopšte pristao. Katastorofa, a nema šanse da pune prvo sever pa onda kao ostalo na zapad, nego brate za koju stranu imaš kartu na tu stranu ideš. Žao mi je što je ovako ispalo.Drina wrote:Vec dosta ljudi po fejsu pita gde mogu da se uzmu karte za zapad, sta mislite zasto to pitaju? Verovatno ne zato sto planiraju da podrze nas klub sa zapada...Telep wrote:Mislim da svako ko nema 50+ godina ima snage da navija makar 45 min u toku cele utakmice, i trebalo bi da ide na navijacku tribinu. Nije ovo neka nebitna utakmica tako da bi mogli ljudi malo da se zrtvuju. Nadam se da nece pobediti taj nas cuveni novosadski mentalitet i da ce nas ipak biti vise na severu pa kad zagrmimo da se svi useru u gace..
ogi wrote:Надам се да ће нас прво све ставити на север па ако се исти напуни онда да пусте на запад.