Uprava
Re: Uprava
Napisane stvari necu da komentarisem ,al jedino sto mogu reci je to da DD ,nije bilo nudjeno da vodi klub ,a on ne bi ni prihvatio da mu je neko ponudio,ovo sam cuo licnim usima, a za razloge vec ne mogu nista reci jer ne znam.
Ok, to da ne bi prihvatio, sam cuo i ja. Ali nisam znao razlog. Znam da je dugo u klubu, ali nisam znao zasto je dao ostavku . Rabrenovic je _____ . To bar znaju svi.
-
sportal.rs wrote:Kežman je imao sjajnu saradnju još sa mojim pokojnim ocem Ratkom. Želeo sam da proširimo saradnju i definitivno smo se dogovorili da on dobije funkciju u klubu. On će biti u Upravnom odboru i biće moj savetnik. Uveren sam da će znanje koje je stekao u Evropi pomoći da postanemo još bolji. Prvi zadatak je pred nama, dvomeč 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Hibernijansa - rekao je Balša Butorović.
Pročitajte više: http://sportal.rs/news.php?news=104068" onclick="window.open(this.href);return false;
Bilo da pomisliš da sve oko tebe je tama...
Mozda se zove Kezman???zapad wrote:Razlog se zove Rabrenović.
p.s.
Rabren da otera DD? Svasta
Otac Mateja ima dobre veze na nebu.
Necemo vise moci da proklinjemo losu srecu.
Bog ce biti na nasoj strani.
Necemo vise moci da proklinjemo losu srecu.
Bog ce biti na nasoj strani.
Posto smo se 100x pokazali kao dobri domacini, treba i prema kezmanu tako da se ponesemo. Da pozovemo za prvu utakmicu onu opajdaru Zoranu i horski zapevamo kada bi svi kao mornari..
- gospodinFKV
Treba Greenpeace izvuci morza i spustiti ga helikopterom na stadion, nije zaje*ancija...Oasis wrote:Posto smo se 100x pokazali kao dobri domacini, treba i prema kezmanu tako da se ponesemo. Da pozovemo za prvu utakmicu onu opajdaru Zoranu i horski zapevamo kada bi svi kao mornari..

Kežman nije bio ni u planovima kada je Dule napustio klub.Minja wrote:Mozda se zove Kezman???zapad wrote:Razlog se zove Rabrenović.
p.s.
Rabren da otera DD? Svasta
P.S. Zašto se čudiš za Rabrena? Mnoge je on preživeo...
Dalton i Rabren su razliciti svetovi u FKV. Jedan je operativac, drugi je (bio?) na samom vrhu upravljacke piramide. Mogao bi da prihvatim da je DD "sklonio" Rabrena iz nekog imaginarnog razloga, jer bi po poziciji verovatno tako nesto mogao da uradi, ali obratno mi ne deluje kao mnogo realna opcija.
Verovatno je razlog zasto na spisku nema DD, neki sasvim deseti
Verovatno je razlog zasto na spisku nema DD, neki sasvim deseti
-
Predlažem da se dovedu Dragan Džajić i u paketu s njim Tozovac, kada ga Ćoki reši u nekom sledećem nabadanju. Dokazani sportski radnik, ima titulu šampiona Europe. Dobro bi bilo dovesti i Sinišu Mihajlović ukoliko se Belgija ipak ne raspadne kao država, te Srbija ipak ne ode u Brazil.
Kada nemaš samopoštovanja nemoj da očekuješ ni da te drugi poštuju. Kada nemaš samopoštovanja, ne očekuj da deca po gradu i dalje budu naša. Kada nemaš samopoštovanja izvesno će biti jedno - da ćeš nestati i ugušiti se u sopstvenim govnima.
Kada nemaš samopoštovanja nemoj da očekuješ ni da te drugi poštuju. Kada nemaš samopoštovanja, ne očekuj da deca po gradu i dalje budu naša. Kada nemaš samopoštovanja izvesno će biti jedno - da ćeš nestati i ugušiti se u sopstvenim govnima.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
- churguzijanac
Steta sto se ne pitaju nasi ljudi za resenja, steta sto je Vujke star i bolestan i steta sto nismo dovoljno pametni da vec kad imamo mladog i neiskusnog predsednika, potrazimo starijeg i iskusnijeg savetnika...
Nije Rabren licno oterao Daltona,niti bi on to ikad mogao. Nego je Dalton napustio klub, zato sto nije mogao da svari, da u klubu budu ljudi poput Rabrenovica, koji nema veze sa zivotom, a ne sa fudbalom. Bio mu pun k., i nije hteo u takvoj strukturi koja je losa za klub da ucestvuje.
Pametan covek.
Pametan covek.
Malo mi je nejasna ova situacija oko angažovanja Kežmana.U nekoliko novinskih članaka piše da je njegova uloga vezana za dolaske i odlaske fudbalera.Jel to znači da imamo dva sportska direktora?
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
U teoriji, izgleda da ih imamo 2.Andreyos wrote:Malo mi je nejasna ova situacija oko angažovanja Kežmana.U nekoliko novinskih članaka piše da je njegova uloga vezana za dolaske i odlaske fudbalera.Jel to znači da imamo dva sportska direktora?
U praksi, nijednog!!!!!