Liga Evrope - sezona 2013/14

Locked
borrissey

Re: Liga Evrope Q2R: Vojvodina-Honved 2:0

Post by borrissey »

gospodinFKV wrote: Meni ova dva sultana (htedoh reci cara, pa skontah :mrgreen: ) i dalje nisu pobedila onog lika od pre 2-3 meseca sto je poceo recenicu sa ''Grobar sam (ili cigan, ne secam se), ali...'' i krenuo da nam drzi slovo :mrgreen:

Lexa care! :) Da, da grobar beše onaj, ali smo ga brzo obeshrabrili... Ovi Turci su stvarno sprdačina...
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Nego, gde cemo moci da kupimo karte za Honved?
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Posle sinoc verujem da mozemo proci Honved, i nakon toga verujem da mozemo da se nosimo sa Bursasporom.

NAPRED MOMCI!!!
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
PanonskiFantom

Post by PanonskiFantom »

lexa wrote:
Minja wrote:
bursa16 wrote:welcom to bursa ...champion bursaspor
Hello Bursa,

You will have short Euro trip this season :mrgreen:
Moram da se nadovezem...

Hello Bursa,

We have a great striker for your club. His name is Petar Skuletic, nickname Skuletinho.
Please, forward this information to the appropriate department in your club. I think that
he will be a great solution for Bursaspor.
Transfer fee: approximately 3.000.000 EUR but we would sell him for only 2.000.000 :seeya:

:mrgreen:
Lexa oćeš tražiti procenat za transfer? :mrgreen:
Vise nista nije isto!
Boske87

Post by Boske87 »

FK Vojvodina 2 League titles (1966, 1989), 6 x Cup runner-up :mrgreen: , 100 years of tradition unimpeded by progress, one man, Škuletić, Petar Škuletić :mrgreen:
Remember the name!!!
[video]http://www.youtube.com/watch?v=1zagQpB_c0M[/video]
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
lexa

Post by lexa »

PanonskiFantom wrote: Lexa oćeš tražiti procenat za transfer? :mrgreen:
Dovoljna mi je satisfakcija sto ce Skuletinho napokon igrati u klubu kakav kvalitetom zasluzuje :mrgreen:
Steta da takav talenat trune po srpskim livadama :frown:
Qr0nJa

Post by Qr0nJa »

Lexa aka taksista Misko :mrgreen:
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Panonski Fantomu, ništa nam ne prenosiš, šta vele komšije za jučerašnji poraz? Jesu li se oladili ili nam spremaju vrelu dobrodošlicu?

Koga interesuje evo kako izgleda stadion Turcima. Onaj novi što prave, će biti gotov 2014-te.
http://nejatbiyedic.blogspot.com/2010/0 ... dyumu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Io odio Belgrado
Sima Strahota

Post by Sima Strahota »

Škuletić nije na prodaju!

Nego, je l neko možda naišao na pouzdan podatak gde igramo prvu?

Pošto vidim da na uefinom sajtu još ne piše, cenim da će se znati tek kad bude definitivno ko protiv koga igra.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Sima Strahota wrote:Škuletić nije na prodaju!

Pošto vidim da na uefinom sajtu još ne piše, cenim da će se znati tek kad bude definitivno ko protiv koga igra.
02.08 ovde, 09.08 tamo.
Io odio Belgrado
Ljubomir1996

Post by Ljubomir1996 »

Red Marquis wrote:
Sima Strahota wrote:Škuletić nije na prodaju!

02.08 ovde, 09.08 tamo.
1. AVGUST I 8 AVGUST!
Helm

Post by Helm »

Hello Bursa fans. Let's try this way.

Eğer biz üçüncü turda bitirmek için planlama değil anlamak gerekir bu yüzden bu Avrupa yarışma için birkaç kaliteli oyuncular getirdi. Sadece Skuletic ve Bariç gibi pahalı oyuncular ne kadar hayal. Ayrıca Racing Santander, Chelsea, Maccabi bazı oyuncular var ... Senin tek şansı bu Skuletic ve Bariç olarak iyi oyuncular çalmaya olabilir, 5-10 milyon dolar kulüp için bir şey olduğu için ben bunu yapabileceğini korkuyorum. :deal:
lala1914

Post by lala1914 »

TI SI PRVI STRELAC SKULETA!!! :D
Gledao sam prijateljsku utakmicu protiv Dortmunda, i mogu reci da igraju solidno, odbrana im nije nesto uigrana i nadam se da se nece ni uigrati :) ... lose reaguju na daleke lopte , ali su zato opasni po krilu... koga interesuje, evo par sto bi se reklo highlights-a za one koje interesuje http://www.youtube.com/watch?v=YZhvOwDehLQ" onclick="window.open(this.href);return false; . igraju danas protiv Frankfurta prijateljsku, pa cu videti kako trenutno igraju... al da se ne zalecemo, sad je Honved na redu!!!
uzdravlje :cheers:
PanonskiFantom

Post by PanonskiFantom »

Red Marquis wrote:Panonski Fantomu, ništa nam ne prenosiš, šta vele komšije za jučerašnji poraz? Jesu li se oladili ili nam spremaju vrelu dobrodošlicu?
Izvinjavam se što nisam ažuran posle tekme :D
Malo sam se skenjao jer sam upravo skontao da neću imati love da idem u Peštu. Kako sam odlepio!!

Što se tiče naših severnih suseda, totalno su odlepili jer su svesni da smo bolji tim ali imaju nadu da će bar izvući penale kod kuće.
Naravno tovare ih navijači ferencvaroša i onda klasika, ovi uzvraćaju da su državni projekat itd..

Najviše su odlepili na tretman od strane policije. Držali su ih 3 sata na granici pa ih vozili 60 kmh do NS i onda zboksali na tribine. Oduzeli su im sve i hranu i vodu i bezalkoholna piva. Nisu ih puštali da pišaju. Što se mene tiče ništa novo ali oni izgleda drugačije to rade u Evropi. Ipak imaš neka prava.

U par komentara sam kod njih pročitao da najavljuju napad na naše navijače, tako da eto još većeg razloga da se nerviram što neću ići.

Sve u svemu čeka nas borba u Pešti, manimo se turaka, treba njih prvo proći. Da se ne lažemo čeka nas teška utakmica.

p.s ako ima neko 50e na zajam nek mis e javi na pp, vraćam do septembra :mrgreen:
Vise nista nije isto!
lexa

Post by lexa »

Izjava trenera Bursaspora posle zreba:
(koliko sam ja uspeo razumeti)

izmedju ostalog
"Zreb nam je doneo srpskog ili madjarskog predstavnika. Srpski tim je pobedio
2:0, sa deset igraca su ostvarili tu prednost. Bili su treci prosle sezone u ligi.
Njihov kamerunski napadac im puno znaci, dao je 11 golova i imao 7-8 asistencija.
Gledacemo revans 25-og. Moramo se pripremiti za protivnika"

Ocigledno da im je trener dobro upoznat sa Abom, ko zna, mozda mu je nudjen
jos pre ovog zreba. Nemoguce da covek zna njegovu statistiku tek tako.
Locked