gospodinFKV wrote: Meni ova dva sultana (htedoh reci cara, pa skontah) i dalje nisu pobedila onog lika od pre 2-3 meseca sto je poceo recenicu sa ''Grobar sam (ili cigan, ne secam se), ali...'' i krenuo da nam drzi slovo
Lexa care!

gospodinFKV wrote: Meni ova dva sultana (htedoh reci cara, pa skontah) i dalje nisu pobedila onog lika od pre 2-3 meseca sto je poceo recenicu sa ''Grobar sam (ili cigan, ne secam se), ali...'' i krenuo da nam drzi slovo
Lexa oćeš tražiti procenat za transfer?lexa wrote:Moram da se nadovezem...Minja wrote:Hello Bursa,bursa16 wrote:welcom to bursa ...champion bursaspor
You will have short Euro trip this season
Hello Bursa,
We have a great striker for your club. His name is Petar Skuletic, nickname Skuletinho.
Please, forward this information to the appropriate department in your club. I think that
he will be a great solution for Bursaspor.
Transfer fee: approximately 3.000.000 EUR but we would sell him for only 2.000.000![]()
Dovoljna mi je satisfakcija sto ce Skuletinho napokon igrati u klubu kakav kvalitetom zasluzujePanonskiFantom wrote: Lexa oćeš tražiti procenat za transfer?
02.08 ovde, 09.08 tamo.Sima Strahota wrote:Škuletić nije na prodaju!
Nego, je l neko možda naišao na pouzdan podatak gde igramo prvu?
Pošto vidim da na uefinom sajtu još ne piše, cenim da će se znati tek kad bude definitivno ko protiv koga igra.
1. AVGUST I 8 AVGUST!Red Marquis wrote:02.08 ovde, 09.08 tamo.Sima Strahota wrote:Škuletić nije na prodaju!
Nego, je l neko možda naišao na pouzdan podatak gde igramo prvu?
Pošto vidim da na uefinom sajtu još ne piše, cenim da će se znati tek kad bude definitivno ko protiv koga igra.
Izvinjavam se što nisam ažuran posle tekmeRed Marquis wrote:Panonski Fantomu, ništa nam ne prenosiš, šta vele komšije za jučerašnji poraz? Jesu li se oladili ili nam spremaju vrelu dobrodošlicu?