Odnos članova kluba prema Voši
Re: Odnos članova kluba prema Voši
Sta reci za ovaj gest, naklon do poda ljudino!
- madda fakka
prijatelj fudbala wrote:Delač, što se mene tiče, ne mora više ništa da uradi za Vošu. Ovo je više nego dovoljno da mu budemo zahvalni za sva vremena i da se njegovo ime pominje dok postoji Vojvodina!
Pravi covek i profesionalac ovim gestom me je totalno kupio

I Bog je Slaninar...
Delac
Ja bih rekao da je pored njegovog velikog srca, ovo mozda i njegov odgovor na prijem koji doziveo u Novom Sadu.
Od prve utakmice smo bili uz njega, pozdravili svaku njegovu intervenciju i nagradili ga aplauzom.
Mislim da je on to osetio i zeleo da uzvrati
Svaka mu cast.

Ja bih rekao da je pored njegovog velikog srca, ovo mozda i njegov odgovor na prijem koji doziveo u Novom Sadu.
Od prve utakmice smo bili uz njega, pozdravili svaku njegovu intervenciju i nagradili ga aplauzom.
Mislim da je on to osetio i zeleo da uzvrati

Svaka čast Matej. Dobro se dobrim vraća...
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
-
Matej, Gospod Bog znaće da ti vrati za ovaj gest!
Ti si oličenje profesionalizma i na terenu i van njega - u svakom pogledu!
Ti si oličenje profesionalizma i na terenu i van njega - u svakom pogledu!
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Још једном, свака част људино!limanfkv wrote:http://www.telegraf.rs/sport/811054-del ... a-pomognem
Još jedan potpis.Radoye wrote:+1Rivelinjo wrote:Poptisujem od reči do reči - ako je Delač normalan momak (kako verujem da jeste), moglo bi mu samo biti neprijatno.Minja wrote:Humanost se ne naplacuje, humanost se ne reklamira. Kada se pravi cirkus od toga onda je to najobicniji bljutavi marketing.
Delac je pokazao koliko srce ima ali kao sto sumnjam da je zeleo publicitet, jos sam sigurniji da ne bi zeleo bilo kakvu majicu, transparent, poklon.... Neke stvari dolaze iz srca i to je to. Nista ne traze kao kompenzaciju. Samo cete pokvariti. Ako sve prodje dobro sa covekom za kojeg je novac skupljan, onda ce i njemu srce biti puno.
Veliki aplauz iz srca na sledecoj utakmici ce mu biti nejveca nagrada.
Slažem se da će jedan iskren aplauz, pred početak meča sa Spartakom, najviše prijati našem mladom golmanu.
Međutim, ipak, mislim da mi treba da spremimo neki simboličan poklon Mateju Delaču (sa ovog Foruma) i da mu se to uruči kada bude napuštao Vošu.Nešto što neće zauzimati velik prostor u sportskoj vitrini Mateja, ali će biti draga uspomena na Novi Sad i Vojvodinu (u nedostatku boljih ideja, i standardna plaketa od navijača Vojvodine, emotivno značiće mnogo).
PS
Matej, još jedno bravo za sve rečeno u intervjuu datom listu Telegraf.
Ziveli

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Mateja, nema reči koje mogu da opišu moja osećanja u ovom trenutku.
Želeo bi da potsetim da je naš golman Žilić branio u Hrvatskoj u Rijeci više godina. I on je bio lepo primljen. Biće mi krivo ako ostaneš samo godinu dana. Ali drago da ideš svojim putem. Sve najbolje ti želim. Da staneš jednog dana na gol Čelzija i na gol svoje reprezentacije! Bog da te čuva! Živeli!
Želeo bi da potsetim da je naš golman Žilić branio u Hrvatskoj u Rijeci više godina. I on je bio lepo primljen. Biće mi krivo ako ostaneš samo godinu dana. Ali drago da ideš svojim putem. Sve najbolje ti želim. Da staneš jednog dana na gol Čelzija i na gol svoje reprezentacije! Bog da te čuva! Živeli!
Vojvodina, jedna jedina!
-
*Matej, ne Mateja...Baltazar wrote:Mateja, nema reči koje mogu da opišu moja osećanja u ovom trenutku.
Evo jos jedan intervju sa nasim golmanom:
http://www.vesti-online.com/Sport/Fudba ... nspiracija" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.vesti-online.com/Sport/Fudba ... nspiracija" onclick="window.open(this.href);return false;

Još jednom, svaka čast tom momku. Jedan od značajnijih trenutaka bio je kada je u poluvremenu utakmice sa Spartakom Delač (nekoliko minuta posle te male ceremonije i fotografisanja sa Stoletom) uzeo samostalno da popravlja onu sajlu koja drži mrežu na golu. Mi smo na tribini dali predlog da se u sledećoj fazi rekonstrukcije stadiona, Matej stavi na mešalicu pošto očigledno sam rešava sve problemo u klubu.

Izvor: http://www.kurir-info.rs/lala-ni-u-ludi ... nak-964083" onclick="window.open(this.href);return false;
Znači ciga do koske...
Znači ciga do koske...

Samo da se ne pocne saplitati na utakmicama protiv "svojih" ko Nikola Lazetic... 

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!