5. kolo: Banat-Vojvodina 0:0

budababa

5. kolo: Banat-Vojvodina 0:0

Post by budababa »

mesto- Zrenjanin, Petrovgrad, kako ko voli
stadion- Karađorđev park
vreme-subota 9.IX u 16 i 30

Posle pobede nad mrskim nam neprijateljima, ocekuje nas gostovanje neugodnoj ekipi Banata. Utakmica ce imati kako takmicarski, tako i svecarski karakter jer ce to biti prva utakmica Banata na obnovljenom zrenjaninskom stadionu. Ne znam tacno kada se igra utakmica, ali ako to bude u subotu, eto prilike da nas ode dosta u grad na Begeju, a da posle utakmice pobedu proslavimo u limanskom parku na Festivalu piva 8)
Last edited by budababa on Mon Nov 16, 2009 7:51 pm, edited 1 time in total.
Anonimus

Post by Anonimus »

Mislim da mozemo da pobedimo!Pobeda bi mnogo znacila,naravno zbog bodova,a i na psiholoskom planu,popravila bi se atmosfera u klubu.

Samo hrabro do nove pobede!!!!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Mnogo je vode proteklo Begejom od kad smo zadnji put gostovali u Petrovgradu. U novouređenom okruženju Karađorđevog Parka videćemo da li je trener Rajevac za ovo kratko vreme uspeo da postavi tim na zdrave noge? Što se tiče našeg protivnika, kako sam čuo od ljudi koji su ga gledali, da baš igraju fudbal sa snažnom odbranom tako da će verovatno jedna greška ili će jedno nadahnuće rešiti ovaj meč! Da li će se ponoviti remek delo Milutinovića ili ćemo opet biti "dobri" gosti videćemo u subotu!
p.s. A posle tekme svi na jedno ladno! Budababa plaća 8) !
budababa

Post by budababa »

podbara wrote:p.s. A posle tekme svi na jedno ladno! Budababa plaća 8) !
'Ajde, ali nemoj da vas bude vise od 200 :mrgreen:
markof89

Post by markof89 »

Kada krecu busevi????
U srcu mome jedina si ti!
Dejan

Post by Dejan »

Banat ili ti bivsa Buducnost Bd su nam veliki duznici...Mislim da je konacno doslo vreme za naplatu dugova!Oni igraju otvoren fudbal i spremni su za nadigravanje!Nadam se da cemo konacno zaustaviti vremesnog Micica...
Srecno nam bilo :!:
Anonimus

Post by Anonimus »

'LALE' REALNE PRED VOJVOĐANSKI DERBI
BOD - PUNA KAPA!

Novi Sad - Ponoviti igru pruženu protiv Partizana i doneti u Novi Sad bar bod, ciljevi su s kojim Vojvodina putuje u Zrenjanin.

Šef stručnog štaba "lala" Milovan Rajevac ne krije da malo zna o ekipi Banata, ali važnijim smatra činjenicu da je, tokom dve sedmice prvenstvene pauze, bolje upoznao svoj tim.

- Mislim da imam mnogo bolju sliku o mogućnostima igrača, ali protiv Banata nećemo ništa ozbiljniju menjati u sistemu igre koji smo demnstrirali protiv Partizana i koji nam je doneo uspeh. Taj sistem omogućava i efikasnu odbranu i opasne napadei nadam se da ćemo ga na pravi način demonstrirati na obnovljenom "Karađorđevom parku" - kaže prvi stručnjak "lala".
Rajevac ne krije da bi bio zadovoljan i bodom u ovom meču, a od igrača ne koje računa neizvestan je jedino nastup Džozefa Kizita, koji još nije stigao iz matične Ugande, gde je otišao zbog obaveza u reprezentaciji.

- Videćemo da li će se Kizito, koji je, razume se, veoma važan za našu igrupo levom boku, pojaviti danas. Alternacija za njega je Miroslav Opsenica, koji je u tri pripremne utakmice koje smo odigrali u pauzi na toj poziciji pružio dobre partije - najavljuje Rajevac.

Ne mogu da verujem da nam je bod dovoljan............. :twisted: Kakva smo mi to Vojvodina kad u Zrenjanin ili Banatski Dvor idemo po bod????
Nadam se da ce Rajevac biti prezadovoljan posle utakmice!Zadovoljan bodom,prezadovoljan pobedom! 8)
Anonimus

Post by Anonimus »

0:0 poluvreme.Ajmo na pobedu!!!!!!
Anonimus

Post by Anonimus »

0:0 kraj. :evil: Ne znam kakva je bila utakmica,ali pretpostavljam da smo igrali kao kad je Dzimi bio na klupi.....Rajevac me po igri sve vise podseca na njega.....
Dejan

Post by Dejan »

Ocekivao sam da cemo posle pobede nad partizanom hrabrije krenuti u nastavak prvenstva.Nas trener je i najavio da bi bio zadovoljan i bodom na ovoj utakmici...sada da li on ima manjak ambicia...ili smo mi precenili mogucnosti ovog tima...ne znam...smeta mi da jedino protiv bg-dvojca nasi igraci daju 100% svojih mogucnosti...Ukoliko zelimo da udjemo u prvih sest moracemo da donosimo bodove i sa gostovanja,i da se nezadovoljavamo bodom protiv Bezanije,Banata i slicnih...
marchegianni

Post by marchegianni »

Anonimus wrote:Dzimi
.....Rajevac me po igri sve vise podseca na njega.....
Mislim da je mnogo veci problem u igrackom kadru nego do trenera , pa mi smo za 5 kola dali samo 1(slovima JEDAN) gol :(
Cause

Post by Cause »

Anonimus wrote:0:0 kraj. :evil: Ne znam kakva je bila utakmica,ali pretpostavljam da smo igrali kao kad je Dzimi bio na klupi.....Rajevac me po igri sve vise podseca na njega.....
Još ranije sam pisao da gol možemo dati samo slučajno, na svaku utakmicu idemo na bod. Ako ga primimo gubimo i tu treba staviti tačku. Nadam se da će nas sreća poslužiti kao protiv Partizana u kasnijim duelima. Ovo nije pojava nego bolest koja se vuče još od početka prošle sezone. Ne trebamo se praviti blesavi i izmišljati toplu vodu. Dovoljno je pogledati statistiku i iz prošle i iz ove sezone, sve se lepo vidi.
Bio sam na istoku (sa rodbinom) komentar mog malog brata kada ga je keva zvala da pita kako smo završili, on je rekao :
Ništa : Ništa !!!
Mislim da od ovog nije moglo bolje.
" Dečko je pun zmajova! "
budababa

Post by budababa »

Pozitivno: bod sa gostovanja, nemojmo biti neskromni!
Negativno: cetvrta (od pet) utakmica na kojoj nismo postigli gol

O utakmici manje-vise sve receno, igra uglavnom na sredini terena, par polusansi na obe strane. Nesto malo koskanja na istocnoj tribini u prvom poluvremenu, odlicno navijanje u drugom. Oko 350 ljudi, fantastican ambijent, i (ono sto posebno raduje) solidarnost na nivou citave grupe (ko je bio zna o cemu pricam)
markof89

Post by markof89 »

Super odradjeno gostovanje.Navijanje dobro ali je moglo i malo bolje.Ocekivao sam 3 boda posle pobede nad partizanom ali sta je tu je.Nadam se da cemo ih osvojiti u Zelezniku sledece subote protiv vozdovca ali otom potom videcemo.Video se nedostatak Kizita nije bilo dobrih prodora po levoj strani kakve on ume da napravi.Ja mislim da su nasi poboljsali centarsut(mada ih nije puno bilo) koji je bio u prva 4 kola katastrofalan.Ocekujem da cemo i sledece gostovanje odraditi ovako dobro i da cemo otici u ovakvom broju.
U srcu mome jedina si ti!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Oba tima čsu čekala grešku protivnika ali su odbrane bile na nivou. Banat je imao neku kao početnu inicijativu zatim dolazi do uspostavljanja terenske ravnoteže i to bi bilo to od utakmice. Desna strana nam je bila potpuno odsečena(Nastić je možda imao jedan prodor) i sve je išlo preko leve na kojoj su igrali Čotra i Opsenica. Kačar sjajan, DObrić opet nije uspeo da napravi jedan dobar pas. Ipak, ne treba biti nezadovoljan ovim bodom jer smo konačno prekinuli lošu seriju na gostovanjima u Banatu! JAsno se još jednom pokazalo da napad sa Boškovićem je bezazlen!
p.s. Navijači čista 10! Svako je dobio ono što je tražio a 400 ljudi je uspelo opet da napravi domaću atmosferu na čemu su im se igrači na pravi način odužili na kraju meča!
Locked