Covek je pljunuo na grb za koji je ginuo i zato bridi obraz toliko. Nije bio slucajni prolaznik, davao je sve od sebe i onda uradio ovo. Ostalo mi crvenilo u obliku sake na obrazu

Ako se gleda pre 50 godina, onda je Mađarska najveća reprezentacija u Evropi, a ne Francuska, Nemačka. Ali to je bilo nekad.laki wrote:Vule, ti si NULA od coveka! Imas obraz kao djon kad posle onog finala kupa mozes ovako nesto da izjavljujes! Jel ti znas Vosinu istoriju srpskog fudbala bar malo?? Da li znas da je u NS bio pun stadion kad taj "najveci" klub za koji si sad potpisao jos nije ni postojao. Vire ti samo pertle iz grobarske guzice u koju si se zavukao! Zelim ti najiskrenije najgori period u karijeri uz to da te zaobidju povrede i da se izblamiras kao nikad do sada i da vise nikada ne budes ni senka onog sto si bio kod nas sve do kraja tvoje karijere! Nulo od coveka! Smradino!
Sve se lomi oko ove pretpostavke. Ja vidis mislim da je dobio qrac od ponude iz inostranstva I da je birao izmedju nas I njih. Oni su nudili vise I to je to. Neko je takodje rekao (Dusan, cini mi se) da smo mi za njegovo platu mogli placate 5 omladinaca. Mislim da smo I mi svesno zaustavili licitaciju na nekoj brojci I rekli, ne isplati se vise. Covek otisao na najvecu ponudu koju je imao.laki wrote: Mogao je imati platu kao u partizanima bar u 10 inostranih klubova i da je dobija NA VREME!!
To je zato sto jednom istice na leto, pa se produzi do zime, da bi se na leto prodao, pa se ne proda, pa lik hoce da ode na zimu, pa ne nadje angazman, pa produzi do sledece zime, opet da bi ga prodali na leto i tako u nedogled, dok igrac ne ispizdi i ne ode...Brane wrote:Poseban biser je da kapitenu ekipe istice ugovor u Januarskom prelaznom roku.
Upravo tako - da nema nameštanja. Da nema toga, blizanci ne bi ni postojani - veštački napravljeni i forsirani klubovi. Od samog postanka.laki wrote:Ja ne mogu da verujem, Rivelinjo, sta ti pises?! Brate, prelaskom u blizance podrzavas sve lose u nasem fudbalu, seres po faci sebi za sve sto su te godinama krali. O kakvoj tituli on prica?! Pa da nema namestanja i mi bismo mozda uzeli neku titulu a 2011. i taj prokleti kup! Imao bi trofeja i sa Vosom, kakve gluposti on govori kenja mi se od toga!
Ne znam, nisam mu u koži. Sumnjam da bi zaista ostao ovde da je mogao napolje, verujem da je to samo priča za novine i grobare.laki wrote: Mogao je imati platu kao u partizanima bar u 10 inostranih klubova i da je dobija NA VREME!!
Ček, ček, polako. Sad da raščistimo stvari. Za mene postoji samo jedan klub: Vojvodina. Ostalo su neki drugi. OK? Ali to sam ja. Isto kao što postoji jedna reprezentacija. Ali ako Bojan iz Barse kaže: "odlučio sam se da igram za Španiju, jer je najveća evropska reprezentacija", glupo je da pričam o tome kako i ko su bili mađari za vreme Puškaša, kakvu je reprezentaciju imala SFRJ pred raspad i slično. Jebiga. To što ja volim Vošu je, na žalost, moj problem, ne i Vuletov.laki wrote: Ako je tebi groblje veci klub od Vose MI VISE NEMAMO O CEMU DA PRICAMO NIKADA!!
Pa... fudbalsko. Ko da više golova, primi manje - pobeđuje u tekmi. Ko skupi najviše bodova na kraju sezone, taj osvaja ligu. To se pamti. Ostalo vremenom izbledi. Čak će i onaj prokleti kup ostati upisan kao 3-0 službeno za grobare i sve će za to boleti k***c za 10 godina - novi klinci se neće ni sećati.laki wrote: Osvajaju trofeje poslednjih 56 godina pa su zato najveci klub?! Sta pricas bre ti?! Koje je to merilo?!
Ostrašćeni definitivno.laki wrote: I ne samo to vec je poenta u tome KAKO OSVAJAJU TROFEJE!! Jel ti namerno pokusavas da izagravas nekog psihologa i da nas ubedis sve kako smo i ostrasceni i iskompleksirani?!
Pa onda treba da mrziš ceo preostali Vošin tim. I podmladak. I pionire. Jebiga, 99% fudbalera juri pare i prodaju. Ostalo su sitnice. j**e im se. Čast retkim izuzetcima. Zaista retkim. Posebno poslednjih 20ak godina. Sve se promenilo.laki wrote: Pa ja volim Vosu 10X vise nego sto mrzim blizance ali zato 50X jos vise mrzim one govnare koji se poseru po svemu i koji nemaju ni malo casti, obraza niti morala!!
Pa i to sto kazes...limanfkv wrote:Covek ima sinisu mihajlovica na slici pod nikom.