Konacno imamo mali klub za filijalu da tamo saljemo skart robu.

Gde je to izjavio?ДушанСП wrote:Stojan Vranjes:
Konacno imamo mali klub za filijalu da tamo saljemo skart robu.
Naravno, posle ona dva smrada tesko je bilo kome verovati kada daje ovakve izjave, ali je svakako lepo procitati. A ako je istina da je odbio bolje ponude da bi dosao u Vojvodinu, kapa dole.Novosti wrote:LAZAR Veselinović (27), centarfor Vojvodine, početkom fudbalskog proleća obeležiće dva jubileja. Lični, po kojem slavi deceniju igračke karijere, i klupski, 100 godina od osnivanja novosadskog superligaša. Osim toga, nosi i „fudbalsko prezime“, kao legenda Vojvodine Toza Veselinović, čijeg se umeća s „bubamarom“ sećaju vremešniji navijači. Međutim, nisu to razlozi iz kojih je sjajni napadač došao u redove novosadskog superligaša.
Bio je na pozajmici u Dinamu iz Minska, kao igrač kulskog Hajduka, tražili su ga sada klubovi iz Turske i Rusije, nekoliko naših superligaša, ali nije želeo da čeka, da pregovara, licitira...
- Nisam hteo da „ispustim“ Vojvodinu - kategoričan je Veselinović. - Znao sam da situacija u klubu nije laka, ali mi novac nije bio u prvom planu. Presudila je moja želja da obučem dres prvog tima Vojvodine, jer sam ovde igrao kao kadet. Za to je znao Zoran Osmajić, koji je prijatelj sa Zoranom Pavlovićem, i posle telefonskog razgovora sve je bilo rešeno. Bez njih dvojice ne bih došao u voljeni klub.
U Minsku je imao dobru sezonu, ali njegove želje se nisu poklapale sa klupskim. Pozajmica je istekla, nije imao volju da ostane, pa se nije ni dogovorio sa Dinamom.
- Jednostavno, želeo sam da se vratim, da budem kod kuće. Da li je potrebno da kažem da je dolazak u Vojvodinu pun pogodak? U godini klupskog jubileja moramo sve to da obeležimo rezultatom, da osvojimo što više bodova, pa možda možemo da napadnemo i vrh tabele. Kup Srbije je, naravno, prioritet - priča Veselinović.
Fudbalere Vojvodine poznaje odranije, a ne krije, oduševljen je prijemom i uslovima koji su ga zatekli u Fudbalskom centru „Vujadin Boškov“.
- Mnogo dobro poznajem Nina Pekarića, s kojim sam igrao. Pravi je profesionalac koji mnogo znači ekipi. Znam i moje najbliže saradnike, veznjake Vranješa i Alivodića, kao i Radoju i Poletanovića. Sjajni su igrači, što se vidi i na ovim uvodnim treninzima. Prezadovoljan sam što se tiče uslova, nisam očekivao da je u Vojvodini sve na tako visokom niovu. Iskreno, nestrpljiv sam i jedva čekam da prođemo pripreme i kontrolne utakmice pa da napokon počne takmičenje - zaključio je Veselinović.
IVANIĆ VAN STROJA
VEZISTA Vojvodine Mirko Ivanić, koji se ove zime vratio sa pozajmice iz novosadskog Proletera, juče je individualno trenirao u laganijem ritmu, jer je prethodnih nekoliko dana bio „vezan za krevet“ zbog virusa.
KOVILJ I ŠAJKAŠ
NOVI član Vojvodinem Lazar Veselinović je rođen u Novom Sadu, ali je odrastao u Kovilju i prve fudbalske korake načinio u Šajkašu, klubu značajnom za Vojvodinu. Jer, Novosađani su odigrali svoju prvu utakmicu početkom juna 1914. godine upravo sa Šajkašom i pobedili 5:0.
- To je istorija i jedan od razloga da se baš u godini jubileja, pošto je od te utakmice prošao čitav vek, nađem u dresu Vojvodine - kaže Veselinović.
Red Marquis wrote:Uf, a Jovanić je cvećka i njega ćemo da volimo. Ti si prvi golman Žakulaaa!
Deo intervjua Jovanića iz Dnevnika:Turija wrote:Mnogi naši igrači i njihova deca su za Riplija.
Tata mu branio u Vojvodini, a on navija za drugi klub.Stvarno su (smo) za posmatranje.
Dobro je, ako je tako i ako je shvatio neke stvari, pa makar i u 28-oj.Malo (pre)kasno (posle ranije datih izjava), ali eto, neka ostane ovde zabeležena i ova.Navijači Vojvodine nisu zlopamtila, ali jako dobro pamte - pa videćemo na delu i ovu najnoviju.Пред почетак прелазног рока, ваше име стално је било међу најозбиљнијим када су кандидати за новог голмана Војводине у питању. То сте и постали и вратили се у родни Нови Сад. Какав је осећај бити опет тамо одакле сте и почели каријеру?
- Осећај који имам не може да се опише, већ да се доживи. Па, има ли шта лепше од тога да се човек бави послом који га испуњава, живи у свом родном граду и игра за клуб који воли и за који још од дечачких дана навија? Верујте да нема!
Милан Јованић, како је сам више пута нагласио, испунио је снове и вратио се тамо где и припада, Војводина је клуб у којем је и његов отац Младен с успехом бранио, а сада он наставља традицију.
- Ожењен сам и имам сина Милоша који ће кренути татиним и дединим стопама, у то будите сигурни - уз осмех је нагласио Милан Јованић.
Sta je shvatio? Pa svako ko ga poznaje zna da decko ceo zivot navija za Vojvodinu i da je redovan posetilac na Karadjordju kad god su mu to obaveze dozvoljavale.Turija wrote:Red Marquis wrote:Uf, a Jovanić je cvećka i njega ćemo da volimo. Ti si prvi golman Žakulaaa!Deo intervjua Jovanića iz Dnevnika:Turija wrote:Mnogi naši igrači i njihova deca su za Riplija.
Tata mu branio u Vojvodini, a on navija za drugi klub.Stvarno su (smo) za posmatranje.Dobro je, ako je tako i ako je shvatio neke stvari, pa makar i u 28-oj.Malo (pre)kasno (posle ranije datih izjava), ali eto, neka ostane ovde zabeležena i ova.Navijači Vojvodine nisu zlopamtila, ali jako dobro pamte - pa videćemo na delu i ovu najnoviju.Пред почетак прелазног рока, ваше име стално је било међу најозбиљнијим када су кандидати за новог голмана Војводине у питању. То сте и постали и вратили се у родни Нови Сад. Какав је осећај бити опет тамо одакле сте и почели каријеру?
- Осећај који имам не може да се опише, већ да се доживи. Па, има ли шта лепше од тога да се човек бави послом који га испуњава, живи у свом родном граду и игра за клуб који воли и за који још од дечачких дана навија? Верујте да нема!
Милан Јованић, како је сам више пута нагласио, испунио је снове и вратио се тамо где и припада, Војводина је клуб у којем је и његов отац Младен с успехом бранио, а сада он наставља традицију.
- Ожењен сам и имам сина Милоша који ће кренути татиним и дединим стопама, у то будите сигурни - уз осмех је нагласио Милан Јованић.
Neka vredno radi i želim mu sportsku sreću u dresu Vojvodine.
Naprimer ovo (kad baš hoćeš da otvorimo karte):zapad wrote:Sta je shvatio? Pa svako ko ga poznaje zna da decko ceo zivot navija za Vojvodinu i da je redovan posetilac na Karadjordju kad god su mu to obaveze dozvoljavale.Turija wrote:Red Marquis wrote:Uf, a Jovanić je cvećka i njega ćemo da volimo. Ti si prvi golman Žakulaaa!Deo intervjua Jovanića iz Dnevnika:Turija wrote:Mnogi naši igrači i njihova deca su za Riplija.
Tata mu branio u Vojvodini, a on navija za drugi klub.Stvarno su (smo) za posmatranje.Dobro je, ako je tako i ako je shvatio neke stvari, pa makar i u 28-oj.Malo (pre)kasno (posle ranije datih izjava), ali eto, neka ostane ovde zabeležena i ova.Navijači Vojvodine nisu zlopamtila, ali jako dobro pamte - pa videćemo na delu i ovu najnoviju.Пред почетак прелазног рока, ваше име стално је било међу најозбиљнијим када су кандидати за новог голмана Војводине у питању. То сте и постали и вратили се у родни Нови Сад. Какав је осећај бити опет тамо одакле сте и почели каријеру?
Neka vredno radi i želim mu sportsku sreću u dresu Vojvodine.