Odnos članova kluba prema Voši

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ДушанСП

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by ДушанСП »

Stojan Vranjes:
Konacno imamo mali klub za filijalu da tamo saljemo skart robu.
:cheers:
laki

Post by laki »

ДушанСП wrote:Stojan Vranjes:
Konacno imamo mali klub za filijalu da tamo saljemo skart robu.
:cheers:
Gde je to izjavio?
Image
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Окачио на Фејсу као статус :D
Akcent

Post by Akcent »

Taj profil su napravili navijači a ne Stojan :wink:
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Тек сам сад провалио,пошто нема ниједну слику из приватног живота,све слике са утакмица и са тренинга,мада нема везе лепо звучи :D
Box

Post by Box »

Sve sto pise je istina!(moj mali doprinos moralnoj velicini) :)
http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%91%D1%80 ... 0%B8%D1%9B" onclick="window.open(this.href);return false;
Helm

Post by Helm »

Predlazem da odradis print screen da ti ostane kao uspomena. ;)
Helm

Post by Helm »

Nisam video nigde da je ovo okaceno, ako je bilo obrisite.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... dina-zelja" onclick="window.open(this.href);return false;
Novosti wrote:LAZAR Veselinović (27), centarfor Vojvodine, početkom fudbalskog proleća obeležiće dva jubileja. Lični, po kojem slavi deceniju igračke karijere, i klupski, 100 godina od osnivanja novosadskog superligaša. Osim toga, nosi i „fudbalsko prezime“, kao legenda Vojvodine Toza Veselinović, čijeg se umeća s „bubamarom“ sećaju vremešniji navijači. Međutim, nisu to razlozi iz kojih je sjajni napadač došao u redove novosadskog superligaša.

Bio je na pozajmici u Dinamu iz Minska, kao igrač kulskog Hajduka, tražili su ga sada klubovi iz Turske i Rusije, nekoliko naših superligaša, ali nije želeo da čeka, da pregovara, licitira...

- Nisam hteo da „ispustim“ Vojvodinu - kategoričan je Veselinović. - Znao sam da situacija u klubu nije laka, ali mi novac nije bio u prvom planu. Presudila je moja želja da obučem dres prvog tima Vojvodine, jer sam ovde igrao kao kadet. Za to je znao Zoran Osmajić, koji je prijatelj sa Zoranom Pavlovićem, i posle telefonskog razgovora sve je bilo rešeno. Bez njih dvojice ne bih došao u voljeni klub.

U Minsku je imao dobru sezonu, ali njegove želje se nisu poklapale sa klupskim. Pozajmica je istekla, nije imao volju da ostane, pa se nije ni dogovorio sa Dinamom.

- Jednostavno, želeo sam da se vratim, da budem kod kuće. Da li je potrebno da kažem da je dolazak u Vojvodinu pun pogodak? U godini klupskog jubileja moramo sve to da obeležimo rezultatom, da osvojimo što više bodova, pa možda možemo da napadnemo i vrh tabele. Kup Srbije je, naravno, prioritet - priča Veselinović.

Fudbalere Vojvodine poznaje odranije, a ne krije, oduševljen je prijemom i uslovima koji su ga zatekli u Fudbalskom centru „Vujadin Boškov“.

- Mnogo dobro poznajem Nina Pekarića, s kojim sam igrao. Pravi je profesionalac koji mnogo znači ekipi. Znam i moje najbliže saradnike, veznjake Vranješa i Alivodića, kao i Radoju i Poletanovića. Sjajni su igrači, što se vidi i na ovim uvodnim treninzima. Prezadovoljan sam što se tiče uslova, nisam očekivao da je u Vojvodini sve na tako visokom niovu. Iskreno, nestrpljiv sam i jedva čekam da prođemo pripreme i kontrolne utakmice pa da napokon počne takmičenje - zaključio je Veselinović.

IVANIĆ VAN STROJA
VEZISTA Vojvodine Mirko Ivanić, koji se ove zime vratio sa pozajmice iz novosadskog Proletera, juče je individualno trenirao u laganijem ritmu, jer je prethodnih nekoliko dana bio „vezan za krevet“ zbog virusa.

KOVILJ I ŠAJKAŠ
NOVI član Vojvodinem Lazar Veselinović je rođen u Novom Sadu, ali je odrastao u Kovilju i prve fudbalske korake načinio u Šajkašu, klubu značajnom za Vojvodinu. Jer, Novosađani su odigrali svoju prvu utakmicu početkom juna 1914. godine upravo sa Šajkašom i pobedili 5:0.
- To je istorija i jedan od razloga da se baš u godini jubileja, pošto je od te utakmice prošao čitav vek, nađem u dresu Vojvodine - kaže Veselinović.
Naravno, posle ona dva smrada tesko je bilo kome verovati kada daje ovakve izjave, ali je svakako lepo procitati. A ako je istina da je odbio bolje ponude da bi dosao u Vojvodinu, kapa dole.
Turija

Post by Turija »

Red Marquis wrote:Uf, a Jovanić je cvećka i njega ćemo da volimo. Ti si prvi golman Žakulaaa!
Turija wrote:Mnogi naši igrači i njihova deca su za Riplija.
Tata mu branio u Vojvodini, a on navija za drugi klub.Stvarno su (smo) za posmatranje.
Deo intervjua Jovanića iz Dnevnika:
Пред почетак прелазног рока, ваше име стално је било међу најозбиљнијим када су кандидати за новог голмана Војводине у питању. То сте и постали и вратили се у родни Нови Сад. Какав је осећај бити опет тамо одакле сте и почели каријеру?
- Осећај који имам не може да се опише, већ да се доживи. Па, има ли шта лепше од тога да се човек бави послом који га испуњава, живи у свом родном граду и игра за клуб који воли и за који још од дечачких дана навија? Верујте да нема!
Милан Јованић, како је сам више пута нагласио, испунио је снове и вратио се тамо где и припада, Војводина је клуб у којем је и његов отац Младен с успехом бранио, а сада он наставља традицију.

- Ожењен сам и имам сина Милоша који ће кренути татиним и дединим стопама, у то будите сигурни - уз осмех је нагласио Милан Јованић.
Dobro je, ako je tako i ako je shvatio neke stvari, pa makar i u 28-oj.Malo (pre)kasno (posle ranije datih izjava), ali eto, neka ostane ovde zabeležena i ova.Navijači Vojvodine nisu zlopamtila, ali jako dobro pamte - pa videćemo na delu i ovu najnoviju.
Neka vredno radi i želim mu sportsku sreću u dresu Vojvodine.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Živkovićeva izjava iz Žurnala
http://www.zurnal.rs/2014/02/03/zivkovi ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Io odio Belgrado
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Videcemo...
Da se razumemo, vulicevic se nikada nije zaletao s izjavama kao onaj mentol, i nikad nisam imao utisak da gaji neku emociju prema Vosi, ono, striktno profesionalno dao svoj maksimum, ali nista mnogo iznad toga.....s druge strane, kockar je imao svojih ispada (sada ih nazivam ispadima), a i skuletic koji se posle branio ''vrucom glavom'', pa su me naucili da ne verujem njihovim izjavama, dok me ne uvere u suprotno...

Iz sveg srca zelim da me momci ponasanjem i odnosom prema dresu demantuju... :cheers:
zapad

Post by zapad »

Turija wrote:
Red Marquis wrote:Uf, a Jovanić je cvećka i njega ćemo da volimo. Ti si prvi golman Žakulaaa!
Tata mu branio u Vojvodini, a on navija za drugi klub.Stvarno su (smo) za posmatranje.
Пред почетак прелазног рока, ваше име стално је било међу најозбиљнијим када су кандидати за новог голмана Војводине у питању. То сте и постали и вратили се у родни Нови Сад. Какав је осећај бити опет тамо одакле сте и почели каријеру?
- Осећај који имам не може да се опише, већ да се доживи. Па, има ли шта лепше од тога да се човек бави послом који га испуњава, живи у свом родном граду и игра за клуб који воли и за који још од дечачких дана навија? Верујте да нема!
Милан Јованић, како је сам више пута нагласио, испунио је снове и вратио се тамо где и припада, Војводина је клуб у којем је и његов отац Младен с успехом бранио, а сада он наставља традицију.

- Ожењен сам и имам сина Милоша који ће кренути татиним и дединим стопама, у то будите сигурни - уз осмех је нагласио Милан Јованић.
Dobro je, ako je tako i ako je shvatio neke stvari, pa makar i u 28-oj.Malo (pre)kasno (posle ranije datih izjava), ali eto, neka ostane ovde zabeležena i ova.Navijači Vojvodine nisu zlopamtila, ali jako dobro pamte - pa videćemo na delu i ovu najnoviju.
Sta je shvatio? Pa svako ko ga poznaje zna da decko ceo zivot navija za Vojvodinu i da je redovan posetilac na Karadjordju kad god su mu to obaveze dozvoljavale.
Turija

Post by Turija »

zapad wrote:
Turija wrote:

Sta je shvatio? Pa svako ko ga poznaje zna da decko ceo zivot navija za Vojvodinu i da je redovan posetilac na Karadjordju kad god su mu to obaveze dozvoljavale.
Naprimer ovo (kad baš hoćeš da otvorimo karte):
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=436985" onclick="window.open(this.href);return false;
A što se tiče dolazaka na naš Stadion, ja znam dosta ljudi koji dolaze na naše utakmice, a ne navijaju za Vojvodinu - tako da to nije nikakav pouzdan argument da je naš navijač.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
zapad

Post by zapad »

Evo ovako druze, posto sam siguran da na forumu ima ljudi koji poznaju Milana Jovanica privatno, ako se ispostavi da ovo sto sam napisao nije istina predlazem administraciji da me odmah udalje sa foruma. Posto je iz Novog Sada mislim da se sve to lako moze proveriti. Ne mogu da tvrdim da nije u tom trenutku imao zelju da predje iz Spartaka u partizan, ali sam siguran da ceo zivot navija za Vojvodinu.
Razumem ogorcenost odredjenim potezima ljudi iz uprave kluba ali nemojte da u takvoj situaciji igrace spajamo sa nekim pricama koje nemaju veze sa istinom.
Dejan

Post by Dejan »

Jovanic je uvek isticao da je Vojvodina njegov klub. U bg medijima pisu navijaci blizanaca.
Post Reply