Transferi
Re: Transferi
Novo-staro lice na probi, po novom sajtu kluba je Stefan Nikolić. Posle izlaska iz omaldinske škole, polusezonu je proveo u Mladosti iz Podgorice. Desni bek, ako se ne varam.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Jeste. Desni bek je,ukrali ga mi zvezdi kao omladinca ,trebao prosle godine da bude zamena za Vulicevica ali ga kratki oterao i doveli Barica koji je sada inace u Sarajevu
- churguzijanac
Realno je i relativno! Hocu da kazem da to vrlo brzo moze da se promeni i da zavisi ko od klubova i koliko njih se interesuje za jednog igraca. Na primer Kacarova vrednost je nekoliko puta skocila u toku polusezone posle koje smo ga prodali Herti.Box wrote:Sada bas gledam onaj transfermarkt... Jedan Radoja kosta 700 hiljada, a Lazovic iz zvezdane 3,5 mil... Koliko je to realno?
- churguzijanac
Odgledao upravo predstavljanje pojacanja... Svi samo o kupu, tako da imam utisak da ce biti vrlo sareno i kuci i na strani kad je u pitanju prvenstvo, a kup ce naravno biti nas, k'o sto je i do sad bio!
Da ne bude da samo mracim, svidja mi se nasa nova 9, Laza Kamikaza
Da ne bude da samo mracim, svidja mi se nasa nova 9, Laza Kamikaza

Šta se dešava sa Bobom Novakovićem? Prošle sezone se na Karađorđu pokazao kao najbolji igrač Spartaka. Naš dečko ima taj sportski bezobrazluk, mislim da bi nam baš odgovarao kao pojačanje.
Док гледам тебе у оку моме види се сјај!
- gospodinFKV
Boba je sjajan momak. Retko kulturan i dobar decko, a nas onako u fulu...Liman 1 wrote:Šta se dešava sa Bobom Novakovićem? Prošle sezone se na Karađorđu pokazao kao najbolji igrač Spartaka. Naš dečko ima taj sportski bezobrazluk, mislim da bi nam baš odgovarao kao pojačanje.
Zasluzuje bolju upravu. Jedan od onih kojima je Vojvodina bila maceha, a ne majka...
Boba je imao veliki peh, doziveo je neugodnu povredu kad je igrao najbolje u karijeri i bio nadomak ino transfera, dugo je bio van terena i polako je poceo da se vraca.gospodinFKV wrote:Boba je sjajan momak. Retko kulturan i dobar decko, a nas onako u fulu...Liman 1 wrote:Šta se dešava sa Bobom Novakovićem? Prošle sezone se na Karađorđu pokazao kao najbolji igrač Spartaka. Naš dečko ima taj sportski bezobrazluk, mislim da bi nam baš odgovarao kao pojačanje.
Zasluzuje bolju upravu. Jedan od onih kojima je Vojvodina bila maceha, a ne majka...
Come on you Reds!
Ne radi se o istom igraču. Taj Nikolić je iz Steaue prešao u Južnu Koreju i reprezentativac je Crne Gore. Igra na poziciji špica. Ovaj kojeg smo doveli je do leta bio u omladincima, igrao desnog beka. Nije potpisan ugovor sa njim i otišao je u Mladost iz Podgorice. Ne znam koliko je igrao. Verovatno malo.Minja wrote:Stefan Nikolic...
13/14 19.08.2013 19.10.2013 Knee Problems
12/13 08.03.2013 28.04.2013 Knee-OP
Jos jedan igrac kojem karijera ide silaznom putanjom. Ocigledno je da je imao problema sa kolenom i da mu treba klub da vrati karijeru na pozitivnu stranu.
Ne bih ovo nazvao pojacanjem, vise pokusajem. Visok je, a sve ostalo ce pokazati na terenu.
Pod uslovom da govorimo o istom Nikolicu, decku koji je rodjen u Niksicu i ima 23 godine.
EDIT: Od 6. do 17. kola odigrao 1. meč. Pojavio se još koji put na klupi, bez ulaska. Za prvih 5 kola nema informacija. Bečelić je bio standardan na toj istoj poziciji u ekipi koja je jesenji šampion. Mladost, sa druge strane je polusezonu završila na pretposlednjem mestu.
Bečelić od malih nogu igrač Vojvodine, Nikolić došao u Vošu iz zvezde. Neko reče nešto o nekakvom šablonu?
Last edited by Rabba on Thu Jan 23, 2014 4:28 pm, edited 2 times in total.
- churguzijanac
Da li to znaci da nema nista od Vasilica?
Nešto mi se ne čini da je Nikolić trenutno kalibar za startnih 11... Pre bih rekao da je doveden kao podrška nekome, nadam se Vasilićuchurguzijanac wrote:Da li to znaci da nema nista od Vasilica?

- gospodinFKV
Sve i da to znaci to, svakako nam treba jos jedan desni bek, tako da sumnjam da je Vosa odustala od Vasilica. Pre mislim da je ovaj mali alternativa, ali posto je mlad, nece mu smetati da sedi na klupi kao sto je Baricu smetalo.Rabba wrote:Nešto mi se ne čini da je Nikolić trenutno kalibar za startnih 11... Pre bih rekao da je doveden kao podrška nekome, nadam se Vasilićuchurguzijanac wrote:Da li to znaci da nema nista od Vasilica?
@1892 znam da je imao veliku povredu, vidjao sam ga po gradu konstantno i dok je trajala sezona, sa stakama. Iskreno se nadam da ce se vratiti u staru formu, jer je jedan od retkih igraca koje izuzetno cenim
-
Transfermarkt ima svoju neku formulu kako racuna vrednost igraca u kojoj racuna godine igraca, reprezentativne nastupe, nastupe u ligi i koeficijent te lige, golove, itd. Vecina igraca ima koliko tooliko realnu vrednost. Takodje, vidim po komentarima na raznim sajtovima da 90% ljudi ne shvata uopste sta ta vrednost znaci i da je to samo otprilike procena, a ne tacna kupovna cena kao u proizvoda u radnji. E sad, vrednost Oumarua koja tamo pise je sasvim OK. Realno on vredi izmedju 1-2 milina evra. E sad, nisu oni krivi sto ga je uprava dala skoro za dzabe ili sto su samo prijavili 50.000 i ostatak neko strpao u dzep.Minja wrote:Realno je samo koliko ti stigne kao zvanicna ponuda.
Abubakar je cenjem u milionima, a stigla je ponuda za 50.000 i nju smo brze-bolje prihvatili. Barem takva informacija kruzi. Hocemo li ikada saznati sta se tu tacno dogodilo???? Kako bilo, ocigledno je da covek pojma nema i da smo mi zapravo tu odlicno prosli. Znamo mi najbolje koliko vredi Abu.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/aboub ... 97166.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Koliko lupetaju na tom sajtu, najbolje pokazuje da ga tamo i dalje cene 1.300.000 evra.
EDIT: Inace, tamo pise da je u vreme prelaska u Belgiju njegova trzisna cena bila oko 2 miliona evra. Nemaju pojma. 50.000 je realna cifra.

Dnevnik veli da smo ostali kratki što se Vasilića tiče.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Ne znam kakva je procedura oko pokretanja nove teme,ali posto ima dosta zajednickog i sa transferima,pitacu vas ovde.
Zanima me kolika je stvarna snaga ugovora sa igracima i sa trenerima,koliko je u nasim klubovima pouzdano to sto imaju ugovor s nekim? Sta to uopste znaci?
Zasto pitam? Potpise se ugovor sa igracem na 2 godine recimo i logicno je da odmah stupaju na snagu njegova primanja iz tog ugovora,tj.zna se koje su obaveze kluba.A koje su obaveze igraca? I ako je dobar igrac,kada mu se nudi dalja saradnja?
Po nekom mom rezenovanju,on (jos ako je navijac blizanaca) posle godinu dana moze da odbije novi ugovor,ili ga jednostavno prolongira,i onda kad doceka zadnjih 6 meseci moze da ucenjuje (kao Skuntelar) i tad maltene sve su karte njegove!? A klub dobija to da je od potpisanog ugovora na dve godine,efektivno imao igraca samo par meseci (kad se odbiju pripreme,prilagodjavanje,borba za prvi tim isl).Ili sam ja u odredjenoj zabludi???
Kakvo je vase misljenje?
Zanima me kolika je stvarna snaga ugovora sa igracima i sa trenerima,koliko je u nasim klubovima pouzdano to sto imaju ugovor s nekim? Sta to uopste znaci?
Zasto pitam? Potpise se ugovor sa igracem na 2 godine recimo i logicno je da odmah stupaju na snagu njegova primanja iz tog ugovora,tj.zna se koje su obaveze kluba.A koje su obaveze igraca? I ako je dobar igrac,kada mu se nudi dalja saradnja?
Po nekom mom rezenovanju,on (jos ako je navijac blizanaca) posle godinu dana moze da odbije novi ugovor,ili ga jednostavno prolongira,i onda kad doceka zadnjih 6 meseci moze da ucenjuje (kao Skuntelar) i tad maltene sve su karte njegove!? A klub dobija to da je od potpisanog ugovora na dve godine,efektivno imao igraca samo par meseci (kad se odbiju pripreme,prilagodjavanje,borba za prvi tim isl).Ili sam ja u odredjenoj zabludi???
Kakvo je vase misljenje?