Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
gospodinFKV

Re: Pripreme

Post by gospodinFKV »

srkins wrote:1;0 za Tiraspol od 70 min. mislim da ce Sosa biti zadovoljan
Momci su savrseno odigrali konfuziju u napadu :mrgreen:
srkins

Post by srkins »

1;1 Milko Novakovic 87 minut 3 utakmice u 4 dana igramo :frown: samo da ne bude povreda
lazarr

Post by lazarr »

http://www.fkvojvodina.rs/2014/02/treci ... uz-golove/" onclick="window.open(this.href);return false;

Nešto nisam u toku pa pitam. Šta je sa Pekarićem? Jel povređen?
Helm

Post by Helm »

Koliko znam ima problema sa zadnjom lozom, verovatno zato nije igrao. Ali ne znam sta je sa Zakulom.
Turija

Post by Turija »

S obzirom na okolnosti, rezultatski se veoma dobro držimo u Turskoj.
Ko je zaslužan za ove remije, ne možemo znati, ali prema izveštajima znatan udeo imaju i naši golmani.
Što se tiče izostanka Pekarića, moramo računati da će on često biti van tima zbog povreda.Momak je OK, ali je jako sklon povredama, još od doba kad je bio u Voši, a sada, sa godinama, to će biti daleko češći slučaj.
Zbog deficita kvalitetnih stopera i bekova, mene danas više brine odbrana, nego ostali deo tima, iako u ovom momentu izgleda obrnuto (pošto nam efikasnost nije na željenom nivou).Međutim, mislim da na sredini, kao i u špicu, imamo realnog potencijala, samo se teže i sporije pravi igra u napadu, nego totalna ,,bunkerica".
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Stexman

Post by Stexman »

Znaci, jedina utakmica koju smo odigrali kako treba je ona u kojoj prvotimci "nisu poslusali" vrsnog nam stratega!?
Boga mi, predstoji nam sjajna borba za opstanak sa takvim strucnjacima. U godini jubileja, bice ovo jedna od najtuznijih godina u istoriji kluba! :oops: :cry:
Schteph_F89

Post by Schteph_F89 »

Jel se igrala danas pripremna utakmica?
srkins

Post by srkins »

Ne..po zvanicnom sajtu sledecu igramo u cetvrtak protiv Tereka...ali to uzmi sa velikom rezervom,nisu bas na zvanicnom sajtu u dobrim odnosima sa kalendarom
srkins

Post by srkins »

Protiv Tereka u 16h danas nas sastav bi trebao da bude Zakula-Nastic ,Djuric,Pekaric,Zivkovic - Radoja,Vranjes,Gacinovic,Alivodic,Milinkovic-Savic- Veselinovic
Box

Post by Box »

Evo ga tekstualni prenos.. http://old.fc-terek.ru/txtonline/" onclick="window.open(this.href);return false;
Schteph_F89

Post by Schteph_F89 »

Cini mi se da je 1:0 za Terek, zavrseno. U 89. smo dobili gol, cisto i tu lekciju da pokrijemo :frown:
srkins

Post by srkins »

Bokila je dao gol za njih u 89. Ako je verovati Rusima cist trenerov poraz,izmene Vranjes-Ivanic ok logicna i Pekaric-Spremo ne shvatam izmenu..igramo sa jednim stoperom? I to od 85 a u 89 primimo gol...
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

srkins wrote:Zakula-Nastic ,Djuric,Pekaric,Zivkovic - Radoja,Vranjes,Gacinovic,Alivodic,Milinkovic-Savic- Veselinovic
Ovo je najverovatnije prvih 11 koje možemo očekivati i u prvenstvu. Ako još ne uspeju nekog da prodaju i eventualno ne uguraju Jovanića na gol.
Io odio Belgrado
srkins

Post by srkins »

Nije ni ovo los rezultat,nije sramota izgubiti od njih..dovoljno je pogledati tabelu Ruske lige da se vidi da zadnji tim tamo igra i dalje LE .
Sasa1969

Post by Sasa1969 »

Suvise glupa izmena,valjda se Pekaric nije opet povredio ?
Image
Post Reply