S obzirom na okolnosti, rezultatski se veoma dobro držimo u Turskoj.
Ko je zaslužan za ove remije, ne možemo znati, ali prema izveštajima znatan udeo imaju i naši golmani.
Što se tiče izostanka Pekarića, moramo računati da će on često biti van tima zbog povreda.Momak je OK, ali je jako sklon povredama, još od doba kad je bio u Voši, a sada, sa godinama, to će biti daleko češći slučaj.
Zbog deficita kvalitetnih stopera i bekova, mene danas više brine odbrana, nego ostali deo tima, iako u ovom momentu izgleda obrnuto (pošto nam efikasnost nije na željenom nivou).Međutim, mislim da na sredini, kao i u špicu, imamo realnog potencijala, samo se teže i sporije pravi igra u napadu, nego totalna ,,bunkerica".
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Znaci, jedina utakmica koju smo odigrali kako treba je ona u kojoj prvotimci "nisu poslusali" vrsnog nam stratega!?
Boga mi, predstoji nam sjajna borba za opstanak sa takvim strucnjacima. U godini jubileja, bice ovo jedna od najtuznijih godina u istoriji kluba!
Ne..po zvanicnom sajtu sledecu igramo u cetvrtak protiv Tereka...ali to uzmi sa velikom rezervom,nisu bas na zvanicnom sajtu u dobrim odnosima sa kalendarom
Protiv Tereka u 16h danas nas sastav bi trebao da bude Zakula-Nastic ,Djuric,Pekaric,Zivkovic - Radoja,Vranjes,Gacinovic,Alivodic,Milinkovic-Savic- Veselinovic
Bokila je dao gol za njih u 89. Ako je verovati Rusima cist trenerov poraz,izmene Vranjes-Ivanic ok logicna i Pekaric-Spremo ne shvatam izmenu..igramo sa jednim stoperom? I to od 85 a u 89 primimo gol...