13. kolo: Borac (Cacak)-Vojvodina 2:1
- KoKanidja
13. kolo: Borac (Cacak)-Vojvodina 2:1
Postavljam temu samo da ako nasi neki igraci citaju forum imaju vremena da je procitaju. Pisacu u tom obliku kao da se obracam njima, a ko je vec zaduzen neka je postavi kao "sticky".
Znaci igra se u Cacku bez publike. Ti kurtoni su vas dobili na pocetku sezone, ali tamo bre nema jedan poznatiji igrac osim matorog Krstevskog i te chamuge sto vam je dala 2 gola. I ti levati dobijaju Vojvodinu vec 3 ili 4 puta za redom.
OVO VAM JE JAKO BITNA UTAKMICA i imate velike sanse sada nesto da uradite. Pokazite da se ne bojite i igrajte svom snagom i srcem, a znajte da su sva nasa srca uz vas iako necemo biti tu da vam pomognemo. Igrajte za Vojvodinu i napravite nesto od nje a samim tim i od svog imena.
Ti idioti iz Cacka su sve samo ne fudbaleri i nemojte samo da se uplasite i igrate bunker jer da bi pobedili morate bar jedan gol da date.
I samo ostro i borbeno, nedajte da vas seoski djilkosi ponovo pobede jer ste mnogo kvalitetniji bar od njih.
I ponovicu opet jer se ja samo toga bojim, SAMO NEMOJTE DA SE UPLASITE tih levata nego SAMO BEZOBRAZNO I SRCEM.
A mi cemo biti tu bar u mislima da vam pomognemo. Verujemo u vas i mozete vi to.
Ajde vec jednom, dosta je bilo...
pa da na sledecoj kod kuce protiv bezanije se digne ceo stadion i....
I PAZI I PAZI I PAZI VOSA GAZI !!!
Znaci igra se u Cacku bez publike. Ti kurtoni su vas dobili na pocetku sezone, ali tamo bre nema jedan poznatiji igrac osim matorog Krstevskog i te chamuge sto vam je dala 2 gola. I ti levati dobijaju Vojvodinu vec 3 ili 4 puta za redom.
OVO VAM JE JAKO BITNA UTAKMICA i imate velike sanse sada nesto da uradite. Pokazite da se ne bojite i igrajte svom snagom i srcem, a znajte da su sva nasa srca uz vas iako necemo biti tu da vam pomognemo. Igrajte za Vojvodinu i napravite nesto od nje a samim tim i od svog imena.
Ti idioti iz Cacka su sve samo ne fudbaleri i nemojte samo da se uplasite i igrate bunker jer da bi pobedili morate bar jedan gol da date.
I samo ostro i borbeno, nedajte da vas seoski djilkosi ponovo pobede jer ste mnogo kvalitetniji bar od njih.
I ponovicu opet jer se ja samo toga bojim, SAMO NEMOJTE DA SE UPLASITE tih levata nego SAMO BEZOBRAZNO I SRCEM.
A mi cemo biti tu bar u mislima da vam pomognemo. Verujemo u vas i mozete vi to.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
-
Apsolutno se slazem sa svim gore navedenim od strane KoKanidje,pogotovo posle danasnjeg teksta iz SPORTA to ima neku svoju tezinu...
ČAČANI U ŠTRAJKU!
Igrači Borca juče nisu hteli da treniraju zbog neisplaćenih plata
Milenko Kostić: Dobiće polovinu oktobra, a drugu u petak
ili u subotu posle utakmice.
Boban Dmitrović: Nema obećane polovine plate. Današnji trening zakazan, ko se ne pojavi - kazna
Čačak - Štrajk kraj Morave! Kada se to najmanje očekivalo, pred izuzetno važan duel sa Vojvodinom. Mada, već par dana po čačanskoj fudbalskoj čaršiji se šuškalo da će fudbaleri Borca odustati od redovnih treninga. Izgleda da je opet bilo po onoj narodnoj: "Gde ima dima, tu ima i vatre".
Generalni sponzor Borca, Milenko Kostić - Kole, juče se pojavio na stadionu. To je, u neku ruku, iznenadilo fudbalere koji su došli da odgledaju trening. Odmah je održan sastanak, posle kojeg je Kostić saopštio sledeće:
- Trenutno nismo u mogućnosti da igračima isplatimo više od polovine plate za oktobar, a druga polovina biće isplaćena u petak, ili možda odmah posle utakmice u subotu. Dobiće i premiju ako pobede Vojvodinu.
Fudbaleri su u svlačionici čekali povratak kapitena Dmitrovića od blagajnika.
- Nema ni polovine plate, koja je predviđena - doneo je Boban Dmitrović lošu vest. - Kada sam to saopštio saigračima, skoro svi su rekli da ne žele da treniraju dok se obaveze ne ispune. Ostaje mi samo da obavestim šefa stručnog štaba Radovana Đurčića.
A kada je Ćurčić saznao šta su fudbaleri odlučili, ostao je bez teksta. Nijednom rečju nije želeo da komentariše odluku izabranika. Sedeo je i razgovarao sa saradnicima...
Današnji trening je ipak zakazan. Da li će se i održati, ostaje da se vidi. Kako saznajemo, ko dođe igraće protiv Vojvodine, a ko se ne pojavi - povući će konsekvence.
Dakle, u Cacak po bodove, premije i bolje misljenje u javnosti o vrednosti tima. A, naravno, ne bi smeli da zaboravimo i na dug.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Re: 13.kolo Borac Cacak - VOJVODINA
KoKanidja wrote:I samo ostro i borbeno,
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
-
Čačak će postati teška misterija za Vojvodinu. Jebote pre ćemo dobiti Manchester nego Čačak. Treba im stvarno noge polomiti. Ej brate i mi se digli kao vezali pobede. KOJE POBEDE BRE ?!?!!
MLADENOVAC
ZEMUN
KULA
Alo bre kakvi su ovo klubovi, timovi.. Šta je ovo !!?!!?!?!?
Kako smo krenuli zadovoljavaćemo se pobedama nad kabelom, slavijom, mladosti sa naselja.... Jebem ti fudbal
nemamm ja brate više živaca za ova sranja
MLADENOVAC
ZEMUN
KULA
Alo bre kakvi su ovo klubovi, timovi.. Šta je ovo !!?!!?!?!?
Kako smo krenuli zadovoljavaćemo se pobedama nad kabelom, slavijom, mladosti sa naselja.... Jebem ti fudbal
nemamm ja brate više živaca za ova sranja