13. kolo: Borac (Cacak)-Vojvodina 2:1

KoKanidja

13. kolo: Borac (Cacak)-Vojvodina 2:1

Post by KoKanidja »

Postavljam temu samo da ako nasi neki igraci citaju forum imaju vremena da je procitaju. Pisacu u tom obliku kao da se obracam njima, a ko je vec zaduzen neka je postavi kao "sticky".

Znaci igra se u Cacku bez publike. Ti kurtoni su vas dobili na pocetku sezone, ali tamo bre nema jedan poznatiji igrac osim matorog Krstevskog i te chamuge sto vam je dala 2 gola. I ti levati dobijaju Vojvodinu vec 3 ili 4 puta za redom.
OVO VAM JE JAKO BITNA UTAKMICA i imate velike sanse sada nesto da uradite. Pokazite da se ne bojite i igrajte svom snagom i srcem, a znajte da su sva nasa srca uz vas iako necemo biti tu da vam pomognemo. Igrajte za Vojvodinu i napravite nesto od nje a samim tim i od svog imena.
Ti idioti iz Cacka su sve samo ne fudbaleri i nemojte samo da se uplasite i igrate bunker jer da bi pobedili morate bar jedan gol da date.
I samo ostro i borbeno, nedajte da vas seoski djilkosi ponovo pobede jer ste mnogo kvalitetniji bar od njih.
I ponovicu opet jer se ja samo toga bojim, SAMO NEMOJTE DA SE UPLASITE tih levata nego SAMO BEZOBRAZNO I SRCEM.

A mi cemo biti tu bar u mislima da vam pomognemo. Verujemo u vas i mozete vi to.

Ajde vec jednom, dosta je bilo...

pa da na sledecoj kod kuce protiv bezanije se digne ceo stadion i....

I PAZI I PAZI I PAZI VOSA GAZI !!!
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Apsolutno se slazem sa svim gore navedenim od strane KoKanidje,pogotovo posle danasnjeg teksta iz SPORTA to ima neku svoju tezinu...
ČA­ČA­NI U ŠTRAJ­KU!

Igra­či Bor­ca ju­če ni­su hte­li da tre­ni­ra­ju zbog ne­is­pla­će­nih pla­ta
Mi­len­ko Ko­stić: Do­bi­će po­lo­vi­nu ok­to­bra, a dru­gu u pe­tak
ili u su­bo­tu po­sle utak­mi­ce.

Bo­ban Dmi­tro­vić: Ne­ma obe­ća­ne po­lo­vi­ne pla­te. Da­na­šnji tre­ning za­ka­zan, ko se ne po­ja­vi - ka­zna

Ča­čak - Štrajk kraj Mo­ra­ve! Ka­da se to naj­ma­nje oče­ki­va­lo, pred iz­u­zet­no va­žan du­el sa Voj­vo­di­nom. Ma­da, već par da­na po ča­čan­skoj fud­bal­skoj čar­ši­ji se šu­ška­lo da će fud­ba­le­ri Bor­ca od­u­sta­ti od re­dov­nih tre­nin­ga. Iz­gle­da da je opet bi­lo po onoj na­rod­noj: "Gde ima di­ma, tu ima i va­tre".

Ge­ne­ral­ni spon­zor Bor­ca, Mi­len­ko Ko­stić - Ko­le, ju­če se po­ja­vio na sta­di­o­nu. To je, u ne­ku ru­ku, iz­ne­na­di­lo fud­ba­le­re ko­ji su do­šli da od­gle­da­ju tre­ning. Od­mah je odr­žan sa­sta­nak, po­sle ko­jeg je Ko­stić sa­op­štio sle­de­će:

- Tre­nut­no ni­smo u mo­guć­no­sti da igra­či­ma is­pla­ti­mo vi­še od po­lo­vi­ne pla­te za ok­to­bar, a dru­ga po­lo­vi­na bi­će is­pla­će­na u pe­tak, ili mo­žda od­mah po­sle utak­mi­ce u su­bo­tu. Do­bi­će i pre­mi­ju ako po­be­de Voj­vo­di­nu.

Fud­ba­le­ri su u svla­či­o­ni­ci če­ka­li po­vra­tak ka­pi­te­na Dmi­tro­vi­ća od bla­gaj­ni­ka.

- Ne­ma ni po­lo­vi­ne pla­te, ko­ja je pred­vi­đe­na - do­neo je Bo­ban Dmi­tro­vić lo­šu vest. - Ka­da sam to sa­op­štio sa­i­gra­či­ma, sko­ro svi su re­kli da ne že­le da tre­ni­ra­ju dok se oba­ve­ze ne is­pu­ne. Osta­je mi sa­mo da oba­ve­stim še­fa struč­nog šta­ba Ra­do­va­na Đur­či­ća.

A ka­da je Ćur­čić sa­znao šta su fud­ba­le­ri od­lu­či­li, ostao je bez tek­sta. Ni­jed­nom reč­ju ni­je že­leo da ko­men­ta­ri­še od­lu­ku iza­bra­ni­ka. Se­deo je i raz­go­va­rao sa sa­rad­ni­ci­ma...

Da­na­šnji tre­ning je ipak za­ka­zan. Da li će se i odr­ža­ti, osta­je da se vi­di. Ka­ko sa­zna­je­mo, ko do­đe igra­će pro­tiv Voj­vo­di­ne, a ko se ne po­ja­vi - po­vu­ći će kon­se­kven­ce.
Turija

Post by Turija »

Dakle, u Cacak po bodove, premije i bolje misljenje u javnosti o vrednosti tima. A, naravno, ne bi smeli da zaboravimo i na dug.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Cause

Post by Cause »

Istina je tamo negde...
" Dečko je pun zmajova! "
Djumi

Re: 13.kolo Borac Cacak - VOJVODINA

Post by Djumi »

KoKanidja wrote:I samo ostro i borbeno,
A mi cemo biti tu bar u mislima da vam pomognemo. Verujemo u vas i mozete vi to.

Ajde vec jednom, dosta je bilo...

pa da na sledecoj kod kuce protiv bezanije se digne ceo stadion i....

I PAZI I PAZI I PAZI VOSA GAZI !!!
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Anonimus

Post by Anonimus »

Nadam se da su igraci i uprava svesni prilike koja nam se pruza...Pobeda bi nam mnogo znacila (zbog bodova,naravno) ,a i na psiholoskom planu,jer bi ,po mom misljenju,igraci stekli kakvu takvu sigurnost i samopouzdanje. Zato, SAMO HRABRO DO NOVE POBEDE!!!!
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Idemoooo...0-1 Tadic 62.minut
Stara Garda

Post by Stara Garda »

:shock:
Gubimo 2-1
slanina

Post by slanina »

Boze da li je moguce gubimo sa 2:1!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Preokret za 2 minuta!!!
posaljin

Post by posaljin »

Dule Tadić!!!! bravo mali....
ogi
Administrator

Post by ogi »

Jebem im mamu onu debilnu!!!!
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Cause

Post by Cause »

Još ne mogu da dođem sebi :shock:
" Dečko je pun zmajova! "
posaljin

Post by posaljin »

Za 2 minute? ali kako jebote? dobro je da nisam tamo......
uvek odani

Post by uvek odani »

Čačak će postati teška misterija za Vojvodinu. Jebote pre ćemo dobiti Manchester nego Čačak. Treba im stvarno noge polomiti. Ej brate i mi se digli kao vezali pobede. KOJE POBEDE BRE ?!?!!

MLADENOVAC
ZEMUN
KULA

Alo bre kakvi su ovo klubovi, timovi.. Šta je ovo !!?!!?!?!?
Kako smo krenuli zadovoljavaćemo se pobedama nad kabelom, slavijom, mladosti sa naselja.... Jebem ti fudbal
nemamm ja brate više živaca za ova sranja
Image
limanfkv

Post by limanfkv »

90' Borac C. [2 - 1] Vojvodina Novi Sad
62' [0 - 1] S. Todic
74' [1 - 1] Milovanovic
75' [2 - 1] Arsenijevic
RETARDI!!!!!!!!! :x
Locked