lazarr wrote:Trener nkp se nije udostojio da da izjavu za Arenu posle utakmice.....
Trener Napretka je svojom izjavom za Arenu izazvao osećaj stida kod mene što sam uopšte saslušao 1 minut njegovog monologa. U normalnim državama bi ono trebalo sankcionisati velikom kaznom!!!!
Sta je u pitanju? Za nas neupucene...
Komentator ga pita kako je zadovoljan pobedom svog tima. On odgovara: Bitno je da sam pomogao svojoj zvezdi da osvoji titulu. Ovaj ga pita za sledeću utakmicu svog tima i šta očekuje od nje. On odgovara u fazonu: Nije bitno. Bitno je da je moja zvezda osvojila titulu.
Pocrveneo sam od stida. U kakvoj to mi državi živimo i u kakvoj ligi se takmičimo????
crveni smradovi ne smeju da slave titulu na Karadjordju. Želim da prvenstvo ostane otvoreno do poslednjeg kola samo i isključivo iz razloga da bi mogli da im se poseremo u "proslavu". Tačka.
Radoye wrote:Ma nek slave, ali da mi njih to zadnje kolo isprasimo sa 3:0 pa neka im slavlja koliko vole.
FALIM TI SE BOZE DA NEKO RAZMISLJA KAO JA!! j**e mi se za titulu, njihovu ili bilo ciju. Napunimo im cmarove kobasima, penetriramo ih najdublje moguce sa jedno 3 zavrsnice i posle neka se raduju i slave do mile volje!
Izdrzao sam jedno 5 minuta. Gledao sam tog ludaka jos u par navrata i mislim da je velika sramota da takva persona i u takvom stanju nije smestena u adekvatnu ustanovu. Da se leci, naravno. I to kazem bez podjebavanja. Jedino ukoliko je toliki genije da se pretvara, mada to je vec prevelika umetnost praviti se lud toliko vremena da te ne provale. U svakom slucaju hvala nebesima sto sam slaninar.
Незнам да ли у европи,или на свету постоји маторија екипа од звезде,и они као 15 победа за редом са спорим милијашем и исхабаним нинковићем и мрђом,а шта тек рећи за капитена младе репрезентације Србије,који нема места у првој постави поред Пецника који никад у животу није играо бека