Jelen Super Liga - sezona 2013/14

Locked
lazarr

Re: Jelen Super Liga - sezona 2013/14

Post by lazarr »

N13 wrote:
lazarr wrote:Trener nkp se nije udostojio da da izjavu za Arenu posle utakmice.....
Trener Napretka je svojom izjavom za Arenu izazvao osećaj stida kod mene što sam uopšte saslušao 1 minut njegovog monologa. U normalnim državama bi ono trebalo sankcionisati velikom kaznom!!!!
Sta je u pitanju? Za nas neupucene... :)
Komentator ga pita kako je zadovoljan pobedom svog tima. On odgovara: Bitno je da sam pomogao svojoj zvezdi da osvoji titulu. Ovaj ga pita za sledeću utakmicu svog tima i šta očekuje od nje. On odgovara u fazonu: Nije bitno. Bitno je da je moja zvezda osvojila titulu.

Pocrveneo sam od stida. U kakvoj to mi državi živimo i u kakvoj ligi se takmičimo????

A evo i potvrde:
http://www.zurnal.rs/2014/04/22/lalatov ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

crveni smradovi ne smeju da slave titulu na Karadjordju. Želim da prvenstvo ostane otvoreno do poslednjeg kola samo i isključivo iz razloga da bi mogli da im se poseremo u "proslavu". Tačka.

Novi Sad BOLI k***c ZA TITULU!!!
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ma nek slave, ali da mi njih to zadnje kolo isprasimo sa 3:0 pa neka im slavlja koliko vole.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
recni galeb

Post by recni galeb »

e to, da im se poseremo u slavlje... :lala:
johnny

Post by johnny »

Nk :shit: sa trenerom ugostiteljom i šljamom koji je nosio naš dres duva za titulu...
Ne-pro-ce-nji-vo!!!
laki

Post by laki »

Radoye wrote:Ma nek slave, ali da mi njih to zadnje kolo isprasimo sa 3:0 pa neka im slavlja koliko vole.
FALIM TI SE BOZE DA NEKO RAZMISLJA KAO JA!! :cheers: j**e mi se za titulu, njihovu ili bilo ciju. Napunimo im cmarove kobasima, penetriramo ih najdublje moguce sa jedno 3 zavrsnice i posle neka se raduju i slave do mile volje! :seeya:
Image
fare

Post by fare »

Evo ga nas Supa-rupa u akciji dobro poznatoj https://www.youtube.com/watch?v=3in08NNbur8" onclick="window.open(this.href);return false; :evil: .
Box

Post by Box »

Koliko su jadni ovi komentatori sa arene... Jedan navija za crvena :shit: i komentarise njihove napade a drugi isto tako za crna :shit: ...
Milan

Post by Milan »

fare wrote:Evo ga nas Supa-rupa u akciji dobro poznatoj https://www.youtube.com/watch?v=3in08NNbur8" onclick="window.open(this.href);return false; :evil: .
Kako to da se bas ovom divnom coveku, predobrom supicu, ovakve stvari stalno desavaju? A jos ga neki ovde i branili...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Passion

Post by Passion »

Milan wrote:Kako to da se bas ovom divnom coveku, predobrom supicu, ovakve stvari stalno desavaju? A jos ga neki ovde i branili...
Не знам, почињем да развијам теорију да није до њега, него да му је мајка једноставно добра риба... :greenbutt:
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

On se toliko hvata za medjunozje da bi covek pomislio da je nesto tamo izgubio pa trazi da nadje... :devil:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Mi ovde konstantno kujemo neke teorije zavere,ali smo mala deca naspram ovog :mrgreen:

[video]http://www.youtube.com/watch?v=cEBMDlyL ... e=youtu.be[/video]
Image
limanfkv

Post by limanfkv »

Izdrzao sam jedno 5 minuta. Gledao sam tog ludaka jos u par navrata i mislim da je velika sramota da takva persona i u takvom stanju nije smestena u adekvatnu ustanovu. Da se leci, naravno. I to kazem bez podjebavanja. Jedino ukoliko je toliki genije da se pretvara, mada to je vec prevelika umetnost praviti se lud toliko vremena da te ne provale. U svakom slucaju hvala nebesima sto sam slaninar.

Kapa dole Nislijama na paroli protiv Donjeg Srema.
http://www.dodaj.rs/f/1x/Cz/1R8fEyMZ/ra ... -srem-.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
0.0625
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Незнам да ли у европи,или на свету постоји маторија екипа од звезде,и они као 15 победа за редом :D са спорим милијашем и исхабаним нинковићем и мрђом,а шта тек рећи за капитена младе репрезентације Србије,који нема места у првој постави поред Пецника који никад у животу није играо бека :mrgreen:
Box

Post by Box »

Mislim da ce nasa deca da im ogade titulu tripl penetracijom na sred Karadjordja ... sex u najavi...
Locked