Zreo za urednika "bratskog" foruma poluzatvorenog tipa ili sektor reanimacije na državnom poslu.
Mora se priznati da ima osećaj za kvalitetne milfiće i one nešto mlađim na društvenim mrežama
Capelja se odavno pokazao kakav je i poslednji je koji zasluzuje da daje neke pridike. No ipak, 'bem mu zivot pravopis, gutanje slova, pa nije to privatna poruka upucena drugaru nego oficijalni sajt kluba. Obratite paznju na to.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najveci ispit za Scepanovica od kad je u klubu! Da li ce najostriji osuditi brutalnu kradju na Marakani ili nece hteti da se zamera kolegi Kokezi i Terzi i izabere da cuva poziciju u zajednici. Zasto je Grujicu Danilu govnaru dozvoljeno da ponovo pljacka FKV?
Meni je sve shvatljivo i jasno... Mi smo jedan smehotres od kluba i pocinjem da razmisljam u pravcu sklanjanja od svega kako bih sacuvao vlastito zdravlje! A to sam mislio da se nikada nece dogoditi...
Juce sam po prvi put u zivotu napustio stadion c. zvezde 15 minuta pre kraja. Govorio sam i ranije, ako nismo u stanju da se odupremo pritiscima ili zarad nekih interesa cutimo i trpimo, hajde da ugasimo klub i da nam bar ostane u lepom secanju! Poslednje tri utakmice sa bg sljamom su ogromna sramota za nas klub!!! Ima tu jos gomila nelogicnosti i nerezonskih poteza, gomila stvari koje bih napisao, predsednika priupitao, ali vise ni za to nemam snage i volje...
Nema nista od prigovora, a i da ga bude kome ga upucujes!? Onom sto te je pokrao!? Vec smo zakasnili sa prigovorima... Moralo je to da se uradi jos kad nam je go**o od sudije bilo delegirano. Ali kako stvari stoje izgleda da gosn Scepanovic ne dozivljava klub kako ga mi dozivljavamo. Bojim se da tu ima raznoraznih interesa.
Ovi nasi igraci ko da ne znaju sa kim imaju posla. Ono juce je bilo svileno do zla boga.
Malom manekenu pod hitno skinuti traku i dati je onom ko je zasluzuje! Udarila mu traka u glavu ne zna di je.
Juce smo igrali kao p***e i bili smo standardno pokradeni. Jedino novo je sto saopstenja iz kluba nema, ili kasni. To se eto, nije desavalo do sad.
Nikom tu nije mesto u Vosi, od predsednika, preko sportskog direktora do trenera. Samo je tuga i cemer sto ovde nemoz naci postenog coveka da vodi klub.