Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
salefkv

Re: Uprava

Post by salefkv »

Doslo vreme da i Capke ispravlja nekoga... :rolll: :rolll: :rolll:

Image

Image

Image
Junior

Post by Junior »

Zar on nije i dalje u klubu?
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Seljacina nevaspitana. On je nasao nekom da se hvata za slovne greske, tri reci nije mogao da ubode pijan u pauzama izmedju vredjanja navijaca...
Nikola

Post by Nikola »

Zreo za urednika "bratskog" foruma poluzatvorenog tipa ili sektor reanimacije na državnom poslu.
Mora se priznati da ima osećaj za kvalitetne milfiće i one nešto mlađim na društvenim mrežama :)
ПУШТАМ КИШУ!
slaninica

Post by slaninica »

Capke dobio pedalu pa se sada sveti.
ssnigd

Post by ssnigd »

Capelja se odavno pokazao kakav je i poslednji je koji zasluzuje da daje neke pridike. No ipak, 'bem mu zivot pravopis, gutanje slova, pa nije to privatna poruka upucena drugaru nego oficijalni sajt kluba. Obratite paznju na to.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Stexman

Post by Stexman »

Ako ova uprava ne reaguje ostro na ovako sramno sudjenje, bez obzira na krajnji rezultat, nikada nece imati moju podrsku!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Stexman wrote:Ako ova uprava ne reaguje ostro na ovako sramno sudjenje, bez obzira na krajnji rezultat, nikada nece imati moju podrsku!
Pa da se zamera svojim sportskim prijateljima??? Pa gde to jos ima...
Matador

Post by Matador »

Najveci ispit za Scepanovica od kad je u klubu! Da li ce najostriji osuditi brutalnu kradju na Marakani ili nece hteti da se zamera kolegi Kokezi i Terzi i izabere da cuva poziciju u zajednici. Zasto je Grujicu Danilu govnaru dozvoljeno da ponovo pljacka FKV?
West Ham

Post by West Ham »

Koliko čujem, Klub do sad nije uputio nikakav, barem ne zvaničan, prigovor na suđenje. Iskreno se nadam da sam nagluv.
oi Oi Oi! The chozen few...
Milan

Post by Milan »

Meni je sve shvatljivo i jasno... Mi smo jedan smehotres od kluba i pocinjem da razmisljam u pravcu sklanjanja od svega kako bih sacuvao vlastito zdravlje! A to sam mislio da se nikada nece dogoditi...

Juce sam po prvi put u zivotu napustio stadion c. zvezde 15 minuta pre kraja. Govorio sam i ranije, ako nismo u stanju da se odupremo pritiscima ili zarad nekih interesa cutimo i trpimo, hajde da ugasimo klub i da nam bar ostane u lepom secanju! Poslednje tri utakmice sa bg sljamom su ogromna sramota za nas klub!!! Ima tu jos gomila nelogicnosti i nerezonskih poteza, gomila stvari koje bih napisao, predsednika priupitao, ali vise ni za to nemam snage i volje...
POŠTO OBRAZ ???!!!
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Nema nista od prigovora, a i da ga bude kome ga upucujes!? Onom sto te je pokrao!? Vec smo zakasnili sa prigovorima... Moralo je to da se uradi jos kad nam je go**o od sudije bilo delegirano. Ali kako stvari stoje izgleda da gosn Scepanovic ne dozivljava klub kako ga mi dozivljavamo. Bojim se da tu ima raznoraznih interesa.

Ovi nasi igraci ko da ne znaju sa kim imaju posla. Ono juce je bilo svileno do zla boga.

Malom manekenu pod hitno skinuti traku i dati je onom ko je zasluzuje! Udarila mu traka u glavu ne zna di je.

Juce smo igrali kao p***e i bili smo standardno pokradeni. Jedino novo je sto saopstenja iz kluba nema, ili kasni. To se eto, nije desavalo do sad.

Nikom tu nije mesto u Vosi, od predsednika, preko sportskog direktora do trenera. Samo je tuga i cemer sto ovde nemoz naci postenog coveka da vodi klub.
ultra komsa

Post by ultra komsa »

Novi sastanak sto pre!hiljadu pitanja.ps DZIMI MORA DA ODE!
srkins

Post by srkins »

http://www.mozzartsport.com/vesti/zasto ... tiku/99284" onclick="window.open(this.href);return false; A nova politika je kad vidis da blizanci hoce da nas j..u mi se lepo naguzimo
Dejan

Post by Dejan »

Ako se necemo zaliti, onda sledecu utakmicu protiv zvezde da zahtevamo da sudi Majo Vujovic...
Post Reply