Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Red Marquis
Moderator

Re: Uprava

Post by Red Marquis »

PanonskiFantom wrote:
pedjans wrote:Cestitam svima koji su doveli ovu upravu. Za 10 meseci rasprodali su bukvalno sve sto je iole vredelo, uglavnom debelo ispod cene, a i sami kazu da jos postoji veliki dug. Tim je losiji nego ikada u poslednjih 8 godina i tesko da cemo uopste igrati u Evropi. I jos ih nije sramota da kazu kako cemo za godinu-dve vladati domacim fudbalom!? To mu dodje nesto kao Beograd na vodi. Ako se odmah ne rastanemo sa ovom, najstetocinskijom upravom u dugom periodu, mi za 2 godine necemo ni postojati. A mislio sam da su Bata i menadzer losi - ovo je pokazatelj da uvek moze i gore.
Da nisu prodali sada ova dva igrača, ne bi postojali već možda na leto.
Iz svega odrađenog se potvrđuje moja davnašnja izjava na ono večito pitanje "A koga umesto sadašnje uprave" da bilo ko sa foruma može tako da vodi FKV. Čak bi sebi i verovatno manju platu dali nego što je imaju naši "sportski direktori".

Evo jedno laičko pitanje svima na forumu - šta je to Zoka dobro uradio što ne bi mogao neko sa ulice? Jel doveo sponzore, doveo jeftine a kvalitetne igrače, sredio disciplinu u igračkom kadru i stručnom štabu, sredio stadion, klupski šop, okrečio mural? Nije? Pa čemu onda služi? Da plaća dugove? Ispija kafe sa sportskim prijateljima? Da prodaje igrače ispod cene? Pa to može svako. U čemu je on bolji po klub od mene, tebe, vas?

Stavite mene za predsednika, zaposliću u klub duplo više navijača od Bate i Zoke zajedno (ali doduše sa manjim platama), imaću samo jednog sportskog direktora, okrečiću mural, napraviti klupski šop, jednom nedeljno kad mi je dosadno (i nema mečeva engleske i italijanske lige) sešćemo da pričamo o čemu kod hoćete jer je to izgleda najvažnije nekima. Bićemo šesti na tabeli ali sa blizancima ćemo igrati na nož i zatvoriću za te mečeve pola istoka zbog "neodložnih radova na tribini". Prodaću naravno svakog za koga dobijem ponudu, sem u zvezdu i partizan.
Naravno, neću imati sportske prijatelje pa ni račun za kaficu neće ići na štetu kluba. Sponzora nećemo imati jer se u to ne razumem, ali mogu da isposlujem da nosimo barem sezonu dresove sa logom Državnim poslom. Naravno dugove bih isplaćivao, jer sam takav čovek.
Možda živim u iluziji, ali sam uveren da bi bili zadovoljniji sa mnom no sa pređašnjom upravom.
Io odio Belgrado
PanonskiFantom

Post by PanonskiFantom »

Red Marquis wrote:
PanonskiFantom wrote:
pedjans wrote:Cestitam svima koji su doveli ovu upravu. Za 10 meseci rasprodali su bukvalno sve sto je iole vredelo, uglavnom debelo ispod cene, a i sami kazu da jos postoji veliki dug. Tim je losiji nego ikada u poslednjih 8 godina i tesko da cemo uopste igrati u Evropi. I jos ih nije sramota da kazu kako cemo za godinu-dve vladati domacim fudbalom!? To mu dodje nesto kao Beograd na vodi. Ako se odmah ne rastanemo sa ovom, najstetocinskijom upravom u dugom periodu, mi za 2 godine necemo ni postojati. A mislio sam da su Bata i menadzer losi - ovo je pokazatelj da uvek moze i gore.
Da nisu prodali sada ova dva igrača, ne bi postojali već možda na leto.
Iz svega odrađenog se potvrđuje moja davnašnja izjava na ono večito pitanje "A koga umesto sadašnje uprave" da bilo ko sa foruma može tako da vodi FKV. Čak bi sebi i verovatno manju platu dali nego što je imaju naši "sportski direktori".

Evo jedno laičko pitanje svima na forumu - šta je to Zoka dobro uradio što ne bi mogao neko sa ulice? Jel doveo sponzore, doveo jeftine a kvalitetne igrače, sredio disciplinu u igračkom kadru i stručnom štabu, sredio stadion, klupski šop, okrečio mural? Nije? Pa čemu onda služi? Da plaća dugove? Ispija kafe sa sportskim prijateljima? Da prodaje igrače ispod cene? Pa to može svako. U čemu je on bolji po klub od mene, tebe, vas?

Stavite mene za predsednika, zaposliću u klub duplo više navijača od Bate i Zoke zajedno (ali doduše sa manjim platama), imaću samo jednog sportskog direktora, okrečiću mural, napraviti klupski šop, jednom nedeljno kad mi je dosadno (i nema mečeva engleske i italijanske lige) sešćemo da pričamo o čemu kod hoćete jer je to izgleda najvažnije nekima. Bićemo šesti na tabeli ali sa blizancima ćemo igrati na nož i zatvoriću za te mečeve pola istoka zbog "neodložnih radova na tribini". Prodaću naravno svakog za koga dobijem ponudu, sem u zvezdu i partizan.
Naravno, neću imati sportske prijatelje pa ni račun za kaficu neće ići na štetu kluba. Sponzora nećemo imati jer se u to ne razumem, ali mogu da isposlujem da nosimo barem sezonu dresove sa logom Državnim poslom. Naravno dugove bih isplaćivao, jer sam takav čovek.
Možda živim u iluziji, ali sam uveren da bi bili zadovoljniji sa mnom no sa pređašnjom upravom.
Konstruktivne rasprave volim na forumu i nadam se da ćemo nastaviti sa tom praksom.

Imam jedno pitanje za tebe:

Nemam dozvolu osobe o kojoj bih pisao da je imenujem, a i sumnjam da bi je dobio, tako da ću morati da zadržim ime čoveka za sebe.
Sve ovo što si napisao, ruku na srce, zvuči ekstra, tu nema šta da se doda, samo bih te pitao, šta bi uradio da si došao kao nova uprava u klub, počeo da radiš, kad ono malo-malo zvoni ti mobilni, i čuješ sa druge strane žice izuzetno ozbiljne ljude kako prete da će povrediti tebe i tvoju porodicu? Ovo se ljudi dešava, zato govorim da nije baš sve tako lako od kuće za tastaturom zamisliti, pa sprovesti u delo ( bez namere da nekog uvredim).
Svašta se radi, primera na sve strane. Pre par nedelja sam čuo priču kako vođe cigana niko ne pretresa kada ulaze na Karađorđe. Prošli put su uneli par flaša rakije (neuštekane), kada dolaze na pretres, bukvalno ih policija uvodi. O čemu mi pričamo? O zatvaranju istoka, ograničavanju karata? Podržavam, daleko od toga, ali nije baš sve tako lako sprovesti u delo dok se politika meša u fudbal.
Vise nista nije isto!
ristoo7

Post by ristoo7 »

Са друге стране не прете сви утицајни фактори, већ ти дају проценат ако им "одрадиш посао". А што се тиче мешања политике у фудбалу, боље онда да зовемо Нешу слину пошто је боље рангиран у странци...
Vojkan

Post by Vojkan »

Posao je dobar,Gacinovic na leto ne bi vredeo kao ni sad vise od 200-300 hiljada keo i svaki prosecni mladi fudbaler.
Sto se tice Babica ubedjen sam da vredi vise ali u klubu koji se bori za titulu i ima igru ovako cena bi jos i padala sve u svemu sjano smo prosli.
Problem je sto predsednik ZSLS nema nikakvu ideju osim da proda ono sto su sve predhodne uprave stvarale neko manje neko vise,stalno kuka na predhodne a nista ne cini da to poravi osim ako on prodaju smatra svojim uspehom.
Gospodine predsednice sta ste jos uradili kazite jednu jedinu stvar, niste organizovali utakmicu za 100g.kluba,niste doveli iole vredno pojacanje,niste doveli sponzora cak ste oterali predhodnog,omladinska skola polako klizi na dole,prvi tim bez sanse za trofej a i evropa tesko,nagomilavate trenere,sportske menadzere,cela Srbija prica o vasem prijateljstvu sa *gazdom* sto me zabole ali to prijateljstvo donosi prijateljske utakmice umesto derbija.
Kazite sta je cilj, a da odgovor bude konkretan bez demagogije koju dobro prepisujete od partijskih drugova ma kojoj god da ste partiji naklonjeni.
mihailov

Post by mihailov »

Ovaj potez je dno dna. Ako je jedan Miroslav Stevanovic vredeo preko milion evra, onda Babić i Mijat vrede zajedno bar 3 miliona.
Previse smo razmazili upravu svojom podrskom, visegodisnja vladavina diktatora nas je ocigledno utukla i sada nam sve valja.
Prodati igrace investicionim fondovima 2 meseca pred svetsko prvenstvo za mlade je potpuno nerazumljiv potez.

Ako je istina da su crni nudili milion za Gacinovica zimus, onda je sigurno da bismo ga na leto prodali nekome van granica bar za iste pare...
Napred Voso!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

PanonskiFantom wrote: Imam jedno pitanje za tebe:

Nemam dozvolu osobe o kojoj bih pisao da je imenujem, a i sumnjam da bi je dobio, tako da ću morati da zadržim ime čoveka za sebe.
Sve ovo što si napisao, ruku na srce, zvuči ekstra, tu nema šta da se doda, samo bih te pitao, šta bi uradio da si došao kao nova uprava u klub, počeo da radiš, kad ono malo-malo zvoni ti mobilni, i čuješ sa druge strane žice izuzetno ozbiljne ljude kako prete da će povrediti tebe i tvoju porodicu? Ovo se ljudi dešava, zato govorim da nije baš sve tako lako od kuće za tastaturom zamisliti, pa sprovesti u delo ( bez namere da nekog uvredim).
Svašta se radi, primera na sve strane. Pre par nedelja sam čuo priču kako vođe cigana niko ne pretresa kada ulaze na Karađorđe. Prošli put su uneli par flaša rakije (neuštekane), kada dolaze na pretres, bukvalno ih policija uvodi. O čemu mi pričamo? O zatvaranju istoka, ograničavanju karata? Podržavam, daleko od toga, ali nije baš sve tako lako sprovesti u delo dok se politika meša u fudbal.
Niko nije ni rekao da nema podmetanja nogu, večitim menicama, pretnjama da se mural ne skida. Ovo za cigane sam siguran da je tačno, jer sam svojim očima video na meču kad su sa istoka preleteli i napali našeg redara, a nakon toga njihov lik sa šipke silazi na atletsku i postrojava pandure. A što se tiče politike koja se meša...pa ne meša nam se samo sa strane, već i iznutra.
Stvar je u tome što naravno nije isto sesti za predsedničko mesto nekog Ajntrahta, Sevilje, Bordoa i Vojvodine, ali ponavljam, to smo sve znali u startu kakvi vetrovi duvaju u srpskom fudbalu, znao je i predsednik. Šta smo konkretno dobili, koji je to pozitivan iskorak od njegovog dolaska?
Kad se podvuče, ova uprava ili može nešto da uradi a neće, ili ne ume da se snađe. U oba slučaja se postavlja pitanje, koji će nam oni? Nemojmo da pravdamo ovo sa investicionom fondom, to je potez koji možda može pomoći ljudim iz uprave ali ne i klubu.
Io odio Belgrado
laki

Post by laki »

GOSPODE BOZE!!!!!!

Bagro belosvetska! Pa moja baba je mogla da proda njih dvojicu zajedno za te pare! Sram neka vas bude!

Ali ako tako vec mora, sada lepo Babic na klupu jer odavno zasluzuje istu, a Pankov neka lepo igra stopera jer je i pticama na grani jasno uveliko da je u mnogo boljoj formi i mnogo bolje fizicki i PSIHICKI spreman od Babica.
Mijat opusteno na klupu moze takodje, jer nemamo nikakav interes vise da on igra, a traka lepo kod Pekara na ruku, jer vise nemamo nikaakv interes da je nosi neko ko se zalaze na terenu onoliko koliko bi i moja baba mogla.

Popizdeo sam!
Image
slaninica

Post by slaninica »

10% Pavlovicu za Babica.
10% Ramadaniu za Gacinovica.
25% Pavlovicu za Babica.
25% Pavlovicu za Gacinovica.
Mimo toga 1.400.000,00 € cisto na racun kluba.
Babic na klupu,Pankov na teren!
Pekari traka!
vosa do groba

Post by vosa do groba »

Boze koliko su neki ograniceni... Mi bi sve i odmah. Pa da li ste vi svesni situacije u kojoj smo bili? Umalo se nismo ugasili i jos nam preti gasenje... Najvaznije je dugove ocistiti, a za rezultate me boli uvo... Pre Bate smo se borili za opstanak, pa nikom nista. Pogledajte Man Utd, Liverpool, Dortmund. Mnogi veliki timovi sa ozbiljnim budzetima imaju krize rezultata po par sezona, a ne mi koji smo pred gasenjem. Po meni, rad ove uprave moci ce da se proceni tek nakon vracanja svih dugova. A svi vi koji smatrate da je ovo los potez, objasnite mi sta biste radili da je dug 6 miliona, da vam je na mesecnom nivou neophodno oko 200 000 evra za normalno funkcionisanje, dugove morate sto pre da vratite,klub mora da funkcionise i dalje, a jedini izvor prihoda je prodaja igraca, a nema nesto puno zainteresovanih? Ajde ako neko ima toliko dobar predlog, koji bi ponistio sve sto je ova uprava uradila, spreman sam sutra da odem na Vujadin i derem se Uprava napolje....
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
pedjans

Post by pedjans »

Nikad niko nezavisan nije potvrdio postojanje duga od 4,6 ili 8 miliona evra. To moramo da verujemo na reč, i zato će uvek važiti priča da smo strašno mnogo dužni.
Pera Centar

Post by Pera Centar »

vosa do groba wrote:Boze koliko su neki ograniceni... Mi bi sve i odmah. Pa da li ste vi svesni situacije u kojoj smo bili? Umalo se nismo ugasili i jos nam preti gasenje... Najvaznije je dugove ocistiti, a za rezultate me boli uvo... Pre Bate smo se borili za opstanak, pa nikom nista. Pogledajte Man Utd, Liverpool, Dortmund. Mnogi veliki timovi sa ozbiljnim budzetima imaju krize rezultata po par sezona, a ne mi koji smo pred gasenjem. Po meni, rad ove uprave moci ce da se proceni tek nakon vracanja svih dugova. A svi vi koji smatrate da je ovo los potez, objasnite mi sta biste radili da je dug 6 miliona, da vam je na mesecnom nivou neophodno oko 200 000 evra za normalno funkcionisanje, dugove morate sto pre da vratite,klub mora da funkcionise i dalje, a jedini izvor prihoda je prodaja igraca, a nema nesto puno zainteresovanih? Ajde ako neko ima toliko dobar predlog, koji bi ponistio sve sto je ova uprava uradila, spreman sam sutra da odem na Vujadin i derem se Uprava napolje....
Srce mi se cepa kad citam sve ovo, nasu Vojvodinu ce da ugase crnogorci,jedan politicar i lazni navijaci i koji hoce da budu zaposleni u klubu.Dok god je i jedan navijac zaposlen u klubu i dok ga FK Vojvodina isplacuje to nisu cista posla po vise osnova.Svaki onaj koji pozeli da bude zaposlen u klubu prestaje da bude navijac i postaje funkcioner, a tada treba i novcano da pomogne klubu.Klub treba da preuzmu bivsi igraci, mogu desetak da nabrojim koji imaju 300 i vise utakmica i zive u Novom Sadu!FK Vojvodina je njihov klub.O ovom coveku koji trenutno vodi klub kao i mnogim predhodnima zajednicko je jedno da su u klubu samo zbog licnog interesa.Klub vredi za njih onoliko koliko para mogu da isisaju iz njega.Nije bitno da li to rade preko gradnje, hotelskih usluga, usluga fudbalskih menadzera, stampanja lifleta o utakmicama, postavljenja bilborda, jedino je vazno da se pare nadju u njihovom dzepu.U normalnim zemljama sama cinjenica da neko vodi neku drzavnu instituciju ili drzavnu firmu ili klub, a ta institucija ima dobavljaca u privatnoj firmi, predsednika upravnog odbora ili clana upravnog odbora ima samo jedno ime.
Dejan

Post by Dejan »

Ko od tih 10-ak bivsih igraca zeli da pomogne klubu?
Qr0nJa

Post by Qr0nJa »

Manite me vise tih prica o bivsim igracima i njihovoj privrzenosti klubu. Do privatizacije nema nista. Klub lepo tretirati kao preduzece, svako ima svoje zaduzenje ko ne ispuni dobija sut kartu. Ubedjen sam da je privatizacija resenje, z***bite me vise sa tim slaninarstvom i ostalim s**njima ko je veci slaninar ko je bio vise na utakmicama ko je navijac i radi u klubu, bole me bre vise patka.
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
vosa do groba

Post by vosa do groba »

To sa bivsim igracima na celnim pozicijama raznih saveza ili klubova za mene ne pije vodu. Na celu kluba ili bilo koje sportske institucije ne trebaju da budu bivsi igraci, vec ljudi koji su sposobni da vode tu instituciju, jer jedno je da se razumes u sport, a drugo je da vodis neko preduzece ili u ovom slucaju klub. Danas su svi pametni i svi misle da mogu da budu direktori ili sefovi, zato smo tu i gde jesmo. Postoje ljudi koji su ceo svoj zivot posvetili vodjenju raznih institucija i niko me nece ubediti da jedan sportista, samo zato sto se bolje i vise razume u sport, moze bolje da vodi neki sportski klub od coveka koji vec ima iskustvo sa tako necim.
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
Roki

Post by Roki »

Ova uprava kao i uprave blizanaca stigle su iz iste kuhinje,extremnom brzinom prodali smo boga oca nemamo vise koga,samoupravljaci koji neulazu nista,rasprodaju sve,i nikom neodgovaraju,i obavezno su bliski nekoj stranci,tesko da nekom mogu dobro doneti,osim sebi...sta bi bilo da nisu imali koga da prodaju,finansiski ucinak bio bi nula,jer su apsolutno nesposobni,i kojim se to oni biznisom bave uzmu kredit uz pomoc neke rezimske stranke pa ga nikad nevrate,jel to taj biznis...i sta je sledece kreditiranje,tabulacija na sportski centar i kraj...da nebi vise izigravali topovsko meso nasim sportskim prijateljima,i da nas nebi zamajavali,vecnim duznickim ropstvom,ugradjivali se u procente i slicne muljaze,alternativa jos uvek postoji a to je casno i posteno gasenje,ko sto neko rece bolje da mi stavimo katanac nego da cekamo da to urade oni...
Post Reply