Transferi
- Neizlecivi
Re: Transferi
Ja bih Dingu pustio negde na pozajmicu, mnogo je mlad, a znamo kako su Ivanicu, Radoji, Poletanovicu... znacile pozajmice i koliko su sazreli u tim periodima.
- gospodinFKV
Svima je jasno da je Nino dovidjenja, kao i Milko (hvala bogu!). To nas ostavlja sa 5 stopera - Pankov, Rosic, Miletic, Stepi i Dinga. Ocekujem uigravanje Rosica i Stepija, a nadam se da ce i Pankova poslati negde na kaljenje, kao i Dingu.
Vasilic ide. Zao mi je sto nije pokazao toliko koliko smo ocekivali jos onda dok je za Slobodu igrao. Vezni red ostaje manje-vise isti: Maksa, Sekula, Comi, Babic, Meleg. Nadam se da ce dati vecu ulogu Stamenicu. Uz njega treba pridodati i Palocevica, a bojim se jedino da se za Comija nece dovoditi zamena, ako se proda, nego ce to biti on. Ne bi bilo lose dovesti jos jedno krilo, da se kombinuje s Babicem, jer mi on jos uvek nije dokazao da je neprikosnoven u prvom timu. Dobar je, ali mu fali konkurencije. Mozda ne bi bio los neki crni brat, koji mnogo trci.
Vasilic ide. Zao mi je sto nije pokazao toliko koliko smo ocekivali jos onda dok je za Slobodu igrao. Vezni red ostaje manje-vise isti: Maksa, Sekula, Comi, Babic, Meleg. Nadam se da ce dati vecu ulogu Stamenicu. Uz njega treba pridodati i Palocevica, a bojim se jedino da se za Comija nece dovoditi zamena, ako se proda, nego ce to biti on. Ne bi bilo lose dovesti jos jedno krilo, da se kombinuje s Babicem, jer mi on jos uvek nije dokazao da je neprikosnoven u prvom timu. Dobar je, ali mu fali konkurencije. Mozda ne bi bio los neki crni brat, koji mnogo trci.
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... im-vratima" onclick="window.open(this.href);return false;
Lalatović u utorak proziva, Ivanić na izlaznim vratima
U uvodnom delu priprema izostaće štoperi, Lazar Rosić, zbog operacije prepona, i iskusni Nino Pekarić, zbog privatnih obaveza. Obojica imaju odobrenje, kaže Dragomir Vukićević, sekretar stručnog štaba
NA LEKARSKIM pregledima, prvom ovogodišnjem okupljanju fudbalera Vojvodine, u nedelju su se u novosadskoj klinici priključila i četvorica novajlija. Pored povratnika u redove Novosađana, Milana Stepanova (32), štopera koji je došao iz Sarajeva, i Dejana Melega (21), napadača Ajaksa, pridošlice su Milan Milinković (23), desni bek Jagodine, koji je potpisao vernost klubu sa "Karađorđa" do juna 2018, kao i Marko Đurišić (19), veznjak omladinskog pogona "Ilija Pantelić", koji je stavio paraf na prvi profesionalni ugovor od tri i po godine.
Testiranja funkcionalnih sposobnosti fudbalera novosadskog superligaša su zakazana za danas na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja, pod nadzorom profesora dr Marka Stojanovića i kondicionog trenera Aleksandra Jankovića, a Nenad Lalatović, strateg Novosađana, prozivaće sutra pred prvi ovogodišnji zajednički trening na terenima Fudbalskog centra "Vujadin Boškov".
- U uvodnom delu priprema izostaće štoperi, Lazar Rosić, zbog operacije prepona, i iskusni Nino Pekarić, zbog privatnih obaveza. Obojica imaju odobrenje, pa će se saigračima priključiti sa dva-tri dana zakašnjenja - kaže Dragomir Vukićević, sekretar stručnog štaba.
Novosađani očekuju da će ekipi danas-sutra da pristupe Dušan Jovančić (25), zadnji vezni, i Nemanja Miletić (24), štoper iz čačanskog Borca. Tim su napustili Aleksandar Stanisavljević i Miljan Mrdaković, koji karijeru nastavljaju u Grčkoj.
Kapiten Novosađana, Mirko Ivanić, po svemu zvezda zimskog prelaznog roka koji startuje za nedelju dana, nalazi se na izlaznim vratima kluba. Za njega je još pre novogodišnjih praznika Partizan ponudio 1,35 miliona evra, ali se na tu temu nijedna od tri strane još ne izjašnjava. Novost je da je za ideologa igre Vojvodine interes pokazao i portugalski Sporting, pa preostaje da se vidi hoće li mladi reprezentativac u inostranstvo ili ostaje u srpskom fudbalu.
Djurisic ne znam kakav je. Ako neko ima info bio bih zahvalan. Ovaj Jovancic gde je ono igrao, poznat mi i secam ga se, ali ne mogu da se setim sad ?
ZIME89
- Neizlecivi
https://youtu.be/pnuGh2sF5Kc" onclick="window.open(this.href);return false;
Trebalo bi da je ovaj iz Borca? Mnogo kvalitetnije deluje od Sekulica, pogotovo ofanzivno!
Trebalo bi da je ovaj iz Borca? Mnogo kvalitetnije deluje od Sekulica, pogotovo ofanzivno!
Sigurno se salis ???? Rasa je vec zamenik kapitena.To je sada vec zreo igrac nece on nigde ici pogotovo ne na pozajmicu.Mislim i da njegovo mesto u timu nije uopste pod znakom pitanja.gospodinFKV wrote: a nadam se da ce i Pankova poslati negde na kaljenje

Nije mi sasvim jasno ovo gomilanje stopera. Pankov i Rosic su se taman ustimali, sa Stepanovom je to vec sasvim jak izbor, a po meni je i Dinga iako jos mlad, ali sasvim dobar da uskoci kada zatreba.
Ima smisla jedino ako imaju dogovor da prodaju nekog od prve dvojice.
Ima smisla jedino ako imaju dogovor da prodaju nekog od prve dvojice.
Dingu bi onda trebalo poslati u Proleter da tamo igra.
Nadam se da ce prevladati zdrav razum u klubu i da ce Jovanovic doci, a ne neki Gavric koji je grejao klupu u zvezdi. Znam da Lalat ima svoje igrace kao i svaki trener, ali onda najbolje da dovedete ceo Borac i jos neki otpadak iz zvezde...
Nadam se da ce prevladati zdrav razum u klubu i da ce Jovanovic doci, a ne neki Gavric koji je grejao klupu u zvezdi. Znam da Lalat ima svoje igrace kao i svaki trener, ali onda najbolje da dovedete ceo Borac i jos neki otpadak iz zvezde...
ZIME89
http://www.butasport.rs/fudbal/kapiten- ... a-ivanica/" onclick="window.open(this.href);return false; ako je ovo istina nek ide Ivanic u Sporting zasluzio je ,veliki klub jaka liga i daleko je od superligaskog mulja
- Forza Voša
Za ovakav transfer bi trebalo uzeti dobre procente cak i na ustrb dela novca koji se nudi.srkins wrote:http://www.butasport.rs/fudbal/kapiten- ... a-ivanica/ ako je ovo istina nek ide Ivanic u Sporting zasluzio je ,veliki klub jaka liga i daleko je od superligaskog mulja
„Hasta la Victoria Siempre!“
http://www.butasport.rs/fudbal/brazilac ... ini-video/" onclick="window.open(this.href);return false; hahhaa....nisam znao da je njuz preuzeo butasport

Jbga kad su Vranjesu bolji Zocevici. Brazilac 20 godina pa ono ne znam da nam ponude i Ronalda i Mesija Vranjesu ne bi bili kvalitet za Vojvodinu...
ZIME89
Ne znam zasto postavljate linkove sa butasporta kad je to smece od portala...
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
valjda i mi slaninari imamo pravo da se nasmejemo
a i da vidimo na sta lici novinarstvo...cirkus 

- gospodinFKV
Ono sta je najkomicnije u celoj toj stvari s butasmece je to da oni prepisu poluinformaciju s foruma, koju posle neko plasira kao novinski clanak nazad na forum

I Ivanic je kapiten, pa je sa svojih 20 godina jos uvek bio na kaljenju u Proleteru. Pankov je tu gurnut na frku, posle prodaje Djurica, a pre toga je dobijao sanse na kasicicu. Njemu treba jedna sezona u Proleteru. Mozda si u pravu, mozda je sad kasno, ali se to svejedno moralo desiti. Propust struke. Gresku ne ponoviti s Dingom nikako. S jednim se doduse ne slazem - igrac je sa 20 godina sve samo ne zreo, pogotovo na toj poziciji.Sasa1969 wrote:Sigurno se salis ???? Rasa je vec zamenik kapitena.To je sada vec zreo igrac nece on nigde ici pogotovo ne na pozajmicu.Mislim i da njegovo mesto u timu nije uopste pod znakom pitanja.gospodinFKV wrote: a nadam se da ce i Pankova poslati negde na kaljenje