Transferi
- Ken mahniti
Re: Transferi
Gledaćemo Urketa Stamenića opet na Karađorđu ali u dresu Proletera.I Tanasina su potpisali...Eto bar neko u Novom Sadu nešto radi.
Ja sinoc cuh da Mogli potpisuje za Djenovu. Da li sam propustio tu info ili do sada nije bilo pomenuto?
POŠTO OBRAZ ???!!!
Bilo se pominjalo da ce u Djenovu, a da li je i potpisao, nisam video informaciju.Milan wrote:Ja sinoc cuh da Mogli potpisuje za Djenovu. Da li sam propustio tu info ili do sada nije bilo pomenuto?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Ken mahniti
A kanda ni od Sergeja ni cvonjka,pošto svi bruje kako su se Lacio i Juve dogovorili.
- churguzijanac
Realno je za njega Juve najbolje resenje.Ken mahniti wrote:A kanda ni od Sergeja ni cvonjka,pošto svi bruje kako su se Lacio i Juve dogovorili.
- Grof Žekula
- Administrator
Из италијанских медија је јасно да је све договорено (уговор на 4 године), али још није званично!Milan wrote:Ja sinoc cuh da Mogli potpisuje za Djenovu. Da li sam propustio tu info ili do sada nije bilo pomenuto?
- Протомајстор
Кад је већ тако, могли смо и ми, бар из фазона, да пошаљемо понуду.Ken mahniti wrote:A kanda ni od Sergeja ni cvonjka.

Za dva dana ide selidba na Zlatibor, ne deluje da smo uspeli da dogovorimo za sada ni jedan od transfera koji su pompezno najavljivani...
Razumeo sam da je Milojević uveliko dogovoren, ali nema ni njega, nikoga iz Spartaka, a bogami ni ovog malog iz Bečeja...
Razumeo sam da je Milojević uveliko dogovoren, ali nema ni njega, nikoga iz Spartaka, a bogami ni ovog malog iz Bečeja...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Ode Pavkov u Tursku, po svoj prilici za 800.000 evrica, posto je nasa struka procenila da ne vredi nista i da nije igrac za Vojvodinu
Isto kao i Meri.
Kako bi nam samo leglo to nepuno milionce za Pavkova i jos jedno za Merija.
Ovako ni iz Beceja, izgleda, ne mozemo dovesti igraca?

Isto kao i Meri.
Kako bi nam samo leglo to nepuno milionce za Pavkova i jos jedno za Merija.
Ovako ni iz Beceja, izgleda, ne mozemo dovesti igraca?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/fud ... 15-06-2018" onclick="window.open(this.href);return false;Ипак, до почетка трансфер периода (18. јун), нико од новајлија неће задужити црвено-белу опрему, па у јавности наклоњеној Воши влада интересовање око тога ко би могао да постане нови члан црвено-белих. У оптицају је много имена, евентуални долазак појединаца има реалну подлогу, док други део њих, из различитих разлога, тешко да ће овог лета постати играчи новосадског суперлигаша. У сваком случају, долазака, али и одлазака из новосадског клуба ће бити, па ће у наредним данима бити познато на кога ће тренер Веселиновић моћи да рачуна у новом првенству.
A Buta što dominira trenutno kada smo mi u pitanju 

Jel to misliš za malog Neškovića ili ima još nešto?Karlsson wrote:A Buta što dominira trenutno kada smo mi u pitanju

Neskovic - Mancesterfare wrote:Jel to misliš za malog Neškovića ili ima još nešto?Karlsson wrote:A Buta što dominira trenutno kada smo mi u pitanju
Veselinovic - Sevilja
Rockov - Leverkuzen
Ala lupaju...
http://mondo.rs/a1111200/Sport/Fudbal/F ... -2018.html" onclick="window.open(this.href);return false;Rabba wrote:Za dva dana ide selidba na Zlatibor, ne deluje da smo uspeli da dogovorimo za sada ni jedan od transfera koji su pompezno najavljivani...
Došao je mali Mirkov.
Najjače mi je kod spiska sto su se kod prvih pari imena cimali da napišu da li igra levo ili desno, kasnije samo štoper, napad, veza, krilo.
Mislim da skoro nismo ovako mladu postavu imali, verovatno ima gomila telenta koji treba prepoznati, što podržavam. Samo da nam se ne desi slučaj Mićin.
Ovaj Mihajlović nikako da ode...
Najjače mi je kod spiska sto su se kod prvih pari imena cimali da napišu da li igra levo ili desno, kasnije samo štoper, napad, veza, krilo.

Mislim da skoro nismo ovako mladu postavu imali, verovatno ima gomila telenta koji treba prepoznati, što podržavam. Samo da nam se ne desi slučaj Mićin.
Ovaj Mihajlović nikako da ode...