Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Ken mahniti

Re: Transferi

Post by Ken mahniti »

Gledaćemo Urketa Stamenića opet na Karađorđu ali u dresu Proletera.I Tanasina su potpisali...Eto bar neko u Novom Sadu nešto radi.
Milan

Post by Milan »

Ja sinoc cuh da Mogli potpisuje za Djenovu. Da li sam propustio tu info ili do sada nije bilo pomenuto?
POŠTO OBRAZ ???!!!
Turija

Post by Turija »

Milan wrote:Ja sinoc cuh da Mogli potpisuje za Djenovu. Da li sam propustio tu info ili do sada nije bilo pomenuto?
Bilo se pominjalo da ce u Djenovu, a da li je i potpisao, nisam video informaciju.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ken mahniti

Post by Ken mahniti »

A kanda ni od Sergeja ni cvonjka,pošto svi bruje kako su se Lacio i Juve dogovorili.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Ken mahniti wrote:A kanda ni od Sergeja ni cvonjka,pošto svi bruje kako su se Lacio i Juve dogovorili.
Realno je za njega Juve najbolje resenje.
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Milan wrote:Ja sinoc cuh da Mogli potpisuje za Djenovu. Da li sam propustio tu info ili do sada nije bilo pomenuto?
Из италијанских медија је јасно да је све договорено (уговор на 4 године), али још није званично!
Протомајстор

Post by Протомајстор »

Ken mahniti wrote:A kanda ni od Sergeja ni cvonjka.
Кад је већ тако, могли смо и ми, бар из фазона, да пошаљемо понуду. :mrgreen:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Za dva dana ide selidba na Zlatibor, ne deluje da smo uspeli da dogovorimo za sada ni jedan od transfera koji su pompezno najavljivani...

Razumeo sam da je Milojević uveliko dogovoren, ali nema ni njega, nikoga iz Spartaka, a bogami ni ovog malog iz Bečeja...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Turija

Post by Turija »

Ode Pavkov u Tursku, po svoj prilici za 800.000 evrica, posto je nasa struka procenila da ne vredi nista i da nije igrac za Vojvodinu :oops:
Isto kao i Meri.
Kako bi nam samo leglo to nepuno milionce za Pavkova i jos jedno za Merija.
Ovako ni iz Beceja, izgleda, ne mozemo dovesti igraca?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Ипак, до почетка трансфер периода (18. јун), нико од новајлија неће задужити црвено-белу опрему, па у јавности наклоњеној Воши влада интересовање око тога ко би могао да постане нови члан црвено-белих. У оптицају је много имена, евентуални долазак појединаца има реалну подлогу, док други део њих, из различитих разлога, тешко да ће овог лета постати играчи новосадског суперлигаша. У сваком случају, долазака, али и одлазака из новосадског клуба ће бити, па ће у наредним данима бити познато на кога ће тренер Веселиновић моћи да рачуна у новом првенству.
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/fud ... 15-06-2018" onclick="window.open(this.href);return false;
Karlsson

Post by Karlsson »

A Buta što dominira trenutno kada smo mi u pitanju :mrgreen:
fare

Post by fare »

Karlsson wrote:A Buta što dominira trenutno kada smo mi u pitanju :mrgreen:
Jel to misliš za malog Neškovića ili ima još nešto? :D
newnowapv

Post by newnowapv »

fare wrote:
Karlsson wrote:A Buta što dominira trenutno kada smo mi u pitanju :mrgreen:
Jel to misliš za malog Neškovića ili ima još nešto? :D
Neskovic - Mancester
Veselinovic - Sevilja
Rockov - Leverkuzen

Ala lupaju...
borkovic

Post by borkovic »

Rabba wrote:Za dva dana ide selidba na Zlatibor, ne deluje da smo uspeli da dogovorimo za sada ni jedan od transfera koji su pompezno najavljivani...

Razumeo sam da je Milojević uveliko dogovoren, ali nema ni njega, nikoga iz Spartaka, a bogami ni ovog malog iz Bečeja...
http://mondo.rs/a1111200/Sport/Fudbal/F ... -2018.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Beonic

Post by Beonic »

Došao je mali Mirkov.

Najjače mi je kod spiska sto su se kod prvih pari imena cimali da napišu da li igra levo ili desno, kasnije samo štoper, napad, veza, krilo. :frown:

Mislim da skoro nismo ovako mladu postavu imali, verovatno ima gomila telenta koji treba prepoznati, što podržavam. Samo da nam se ne desi slučaj Mićin.
Ovaj Mihajlović nikako da ode...
Post Reply