Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Radoye
Administrator

Re: Transferi

Post by Radoye »

Karlsson wrote: Tue Jun 14, 2022 10:17 am Ja ne razumem toliko oduševljenje Čukaričkim. Doveli su igrače koji ili imaju tek jednu dobru sezonu iza sebe ili kojima je karijera u padu i ne mogu da pronađu strani angažman, a ranij su bili rezerve u blizancima. To su igrači koji donose bodove možda protiv Radnika, Novog Pazara i sličnih, ali ne prave nikakvu razliku u odnosu na Zvezdu, Partizan i Evropu. Takve igrače je Čukarički oduvek imao.
Cukaricki nema ambicija da parira zvezdi i partizanu, njihov cilj je da se ucackaju izmedju njih i ostale buranije, tojest da postanu ono sto smo mi nekad bili, "vecito treci", dovoljno jaki da ih niko odozdo ne ugrozava a opet da ne smetaju blizancima. Od dogodine trece mesto garantuje grupnu fazu u Evropi i znacajniji novac, to je ono na cega su se naostrili nista manje i nista vise od toga.

Ja bih voleo da dovedemo trio Nejmar-Mesi-CR7, mislim da bi nam odlicno legli :deal: no posto je situacija takva kakva je onda daj da i mi kao Cukaricki napravimo ekipu za to trece mesto sa igracima za protiv Radnika, NP i slicnih i odemo u Evropu, ali zapravo Evropu a ne samo peting bez seksa da bude. Da uzmemo te pare pa s njima da pravimo tim za sledeci iskorak, pa korak po korak da prvo razdvojimo blizance pa onda i titulu da napadnemo.

To ako za razliku od Cukarickog mi zapravo imamo takvih ambicija - u cega nisam 100% uveren, ali nada umire poslednja :cheers:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Krle

Post by Krle »

Ne bih rekao da su se odrekli NN. Bar prema današnjem Dnevniku.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Krle wrote: Tue Jun 14, 2022 3:06 pm Ne bih rekao da su se odrekli NN. Bar prema današnjem Dnevniku.
Ne mogu da nađem vest, okači link.

Nigde nisam napisao da su odustali već da Rastavac traži neki drugi tip napadača. I da će Nikolić potpisati samo ako ne uspeju da angažuju Rastavcu želje.
Prelazni rok je živa stvar tako da se može sve. Rlo brso promeniti i da Nikolić potpiše.
srkins

Post by srkins »

Turija

Post by Turija »

,,Lakse se dise".
Sad treba urediti stoperski par.
Koga jos pridodaju ekipi u linijama tima, bice veliki plus u kvalitetu.

Sa Nikolicem smo dobili neophodni kvalitet 2u1 ( na sredini i u spicu).
Ali, prava desetka bi nam svakako mnogo znacila.
Medjutim, iako je ne kooptiramo sada, nismo jako hendikepirani u organizaciji igre, a Vidakov dobija veliku podrsku u spicu sa Nikolicem na terenu ( pa i Zukic, ako se ocekuje da on proradi u veznom redu?). Nadam se da ce se razumeti i slagati u napadu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
fare

Post by fare »

Jel se definitivno Rockov vratio i Miljan otišao ili su sam predpostavke u pitanju?
fare

Post by fare »

Turija wrote: Tue Jun 14, 2022 4:13 pm
,,Lakse se dise".
Sad treba urediti stoperski par.
Koga jos pridodaju ekipi u linijama tima, bice veliki plus u kvalitetu.

Sa Nikolicem smo dobili neophodni kvalitet 2u1 ( na sredini i u spicu).
Ali, prava desetka bi nam svakako mnogo znacila.
Medjutim, iako je ne kooptiramo sada, nismo jako hendikepirani u organizaciji igre, a Vidakov dobija veliku podrsku u spicu sa Nikolicem na terenu ( pa i Zukic, ako se ocekuje da on proradi u veznom redu?). Nadam se da ce se razumeti i slagati u napadu.
Turija tebi želja ispunjena a meni sa Merebom teško 8)
fare

Post by fare »

Po meni najveći debilizam potpisivati ugovor na 2 godine ispod 3 godine ništa pogotovo ako se radi i relativno mlađim igračima 22,23,24 godine, Prve polusezone dok se adaptira drugu polusezonu odlično odigra i već sledeće sezone može da pregovara sa drugim klubovima.
fare

Post by fare »

Deep Purple wrote: Tue Jun 14, 2022 12:13 pm @Danilo
Preletanović bio dogovoren i ispalio i klub i dogovor, svi su ljuti na njega baš u klubu.
Izbegli smo metak :mrgreen:

Rosić nije odbio već je postavio cenu a to ni u ludilu ne možemo u ovom trenutku da platimo. A sad ima i ponudu crnih.

Ja koliko sam čuo Baraye je potpisao ugovor i poslao ga putem emaila što je i praksa.

U vezi njega je jedini problem viza. Bez problema može na pripreme, problem mu je Srbija. Ali će se to valjda ispeglati na pripremama.

Joveljića možemo da dovedemo tačno nikad. Momak igra u MLS-u.
A sa Šaponjićem bi se baš usrećili.

Šatara je dobar igrač i voleo bih da ga vidim kod nas.
Bili bi jedina ekipa sa dva štopera koji izvode prekide :mrgreen:

Istina je da nas je mnogo igrača odbilo ali je i istina da se ne potpisuje ono što ne želi Rastavac. Rastavcu se ne sviđa Nikolić po poslednjim informacija. Da mu se sviđa već bi bio predstavljen.
Nikolić može da dođe samo ako se poklopi da mi ne nađemo ono što želi Rastavac a do tad Nikolić ne bude imao angažman.
Pa neka se Zbilja isprsi ako oće respektabilan tim tu mislim na Rosićevu platu pošto nama treba par odličnih štopera koji to Rosić jeste kao i Planić, Radovanović....
Karlsson

Post by Karlsson »

I samo sa ovim po meni smo odradili već bolji posao od Čukaričkog i TSC-a. Samo sada nam je gužva u špicu. Šta ćemo sa Matićem i Vidakovim? Koliko će šanse dobiti Milošević i Ivanović? Do skoro smo kukali kako nemamo krštenog napadača i da nam je Mrkaić jedina opcija, a gle sada!
Pretpostavljam da je ostao još štoper i eventualno golman? Mada i Meda bi bio pravi šlag na tortu. Ako je Rosić preskup ja ga ne bih dovodio. Ima još dobrih, slobodnih domaćih opcija za štopera. Pre svih Mršić i Miladinović.
fare

Post by fare »

što ne probaju sa Mađarima da pregovaraju za Rockova ?
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Fare, ne zameri, ali daj skupi objave u jednu. Cetiri posta si ostavio u manje od sat vremena, jedan za drugim. :cheers:

Pozdravljam dolazak Nikolica. Turija gori veceras.
Sad jos kad bi Valakari dosao, pa da padne forum. :mrgreen:

Salu na stranu, jaki smo kao zemlja na te 4 ofanzivne pozicije (krila, spic, poluspic), ali smo na centralnim pozicijama iza jezivo tanki. Stoper i golman resavaju prelazni rok sa jakom osmicom, dok bi dolazak tzv. box-to-box veznjaka doneo cistu desetku prelaznom roku. :cheers:

??? - Lazarevic (Bjekovic), Jelicic, ???, Devetak (Djordjevic) - Miletic (Topic), ??? (Zukic) - Simic (Neskovic), Nikolic (Milosavljevic), Baraje (Kabic) - Vidakov (Milosevic, mozda i Matic)

Ja bih bio zadovoljan i veznim parom Miletic-Topic, ali onda rotaciju nemamo.
Karlsson

Post by Karlsson »

gospodinFKV wrote: Tue Jun 14, 2022 8:38 pm Fare, ne zameri, ali daj skupi objave u jednu. Cetiri posta si ostavio u manje od sat vremena, jedan za drugim. :cheers:

Pozdravljam dolazak Nikolica. Turija gori veceras.
Sad jos kad bi Valakari dosao, pa da padne forum. :mrgreen:

Salu na stranu, jaki smo kao zemlja na te 4 ofanzivne pozicije (krila, spic, poluspic), ali smo na centralnim pozicijama iza jezivo tanki. Stoper i golman resavaju prelazni rok sa jakom osmicom, dok bi dolazak tzv. box-to-box veznjaka doneo cistu desetku prelaznom roku. :cheers:

??? - Lazarevic (Bjekovic), Jelicic, ???, Devetak (Djordjevic) - Miletic (Topic), ??? (Zukic) - Simic (Neskovic), Nikolic (Milosavljevic), Baraje (Kabic) - Vidakov (Milosevic, mozda i Matic)

Ja bih bio zadovoljan i veznim parom Miletic-Topic, ali onda rotaciju nemamo.
Zar neće Milosavljević biti tu gde su ti upitnici? Šta smo dovodili igrača koji neće praviti razliku? Šta je sa Stevanovićem i Busnićem?
Isto tako gledao sam Miloševića i samo reči hvale o tom dečku, najveći talenat od SMS-a definitivno, ali ne bih ga ja još koristio kao drugu opciju u napadu.
Ima njuh za gol i napadački instikt, ali još mi je spor i fizički slab za seniorski fudbal, barem na ozbiljnijem nivou. Ja bih ga najradije poslao na pozajmicu pod uslovom da mu se garantuje ozbiljna minutaža.
Isto tako šta činiti sa Mihailom Ivanovićem koji je isto ozbiljan talenat u napadu? Majstorović bi mi bio četvrti štoper i rotirao bih ga između seniorske i omladinske selekcije.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Uzecu sezonsku vrlo verovatno, kako se stvari odvijaju.Mora 10ka da se dovede. Nema nista od zukića.
Evo na primer Adrien Silva bi nam legao ko budali šamar.U godinama je ali za nas bi bio top :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Karlsson wrote: Tue Jun 14, 2022 9:05 pm Zar neće Milosavljević biti tu gde su ti upitnici? Šta smo dovodili igrača koji neće praviti razliku? Šta je sa Stevanovićem i Busnićem?
Mislim da je samo fora da moze da pokrije osmicu, ali da je primarno ofanzivniji. Pazi, moguce da ce on igrati ofanzivnije kao prva opcija, a NN biti spic. Videcemo, ja bih pre voleo da imamo i NN i Vidakova na terenu u isto vreme.

Stevanovic mislim da ce ostati (nazalost), a da je Busnic na izlaznim vratima (srecom).
Post Reply