Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Karlsson

Re: Transferi

Post by Karlsson »

ftbl.serbia piše da pregovaramo sa Marsejom oko Topića? Ja bih pristao ako ima istine u tome. Taman da umesto njega u prvih 11 uskoči Miletić, a da minute sa klupe kupe Apostolovski i/ili Abadžija?
Mislim to je ono što svi želimo: da Vojvodina stvori mladog igrača koji će odigrati par sezona kod nas i ostaviti neki trag, a zatim biti prodat za lepu sumu.
Maki

Post by Maki »

Karlsson wrote: Mon Jul 04, 2022 10:58 pm ftbl.serbia piše da pregovaramo sa Marsejom oko Topića? Ja bih pristao ako ima istine u tome. Taman da umesto njega u prvih 11 uskoči Miletić, a da minute sa klupe kupe Apostolovski i/ili Abadžija?
Mislim to je ono što svi želimo: da Vojvodina stvori mladog igrača koji će odigrati par sezona kod nas i ostaviti neki trag, a zatim biti prodat za lepu sumu.
Mislim da bi se naša igra raspala odlaskom Topića, jer ga smatram glavnom polugom našeg tima. Sada je pravi momenat za njega da ode i za nas da uzmemo neke pare, ali on je naš jedini standardni bonus igrač. Traore bi možda mogao odmah da ga zameni, dok Busnić i Miletić u ovom trenutku imaju tek oko 2/3 njegovih performansi, po mom skromnom mišljenju. Trebaće nam još pojačanja.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Karlsson wrote: Mon Jul 04, 2022 5:43 pm Jesmo li na gubitku? Vidim otišao je kao slobodan igrač, a nije se naigrao prošle sezone. Očigledno klub nije ozbiljno računao na njega, ali opet nije mala stvar potpisati za Majnc.
https://www.novosti.rs/sport/fudbal/113 ... ovor-majnc
Op... iskreno nisam znao da ovaj decko i postoji :oops: Ali kad je vec bio ovde i kad se vec desava neka prekretnica u klubu koju i Tanjga podrzava,onda sve sem ostanka ovog decka u Vosi mi nelogicno,bez obzira iz kog ugla pogledam na situaciju. Al eto... desava se
Image
Beonic

Post by Beonic »

Na zvaničnom sajtu Superlige je izašao spisak registrovanih igrača. Navodim ih prema poziciji koju su do sada najčešće igrali, s napomenom da većina njih može da pokrije više pozicija. Bonusi su podebljani (igrači sa srpskim državljanstvom rođeni posle 1. januara 2001. godine).

GK: Nikola Simić

CB: Dušan Stevanović, Igor Jeličić, Mamadou Traore, Boris Kopitović, Veljko Jelenković, Milan Majstorović

LB: Stefan Đorđević, Branislav Milanov

RB: Marko Bjeković, Milan Lazarević

DM: Mirko Topić, Aleksandar Busnić, Vladimir Miletić

AM: Dejan Zukić, Radomir Milosavljević, Vladan Novevski

LW: Veljko Simić, Nebojša Bastajić, Mihajlo Nešković

RW: Yves Baraye

CF: Nemanja Nikolić, Milan vidakov, Ivan Vukčević, Mihailo Ivanović, Jovan Milošević

NA SPISKU NEMA: Lazar Carević, Nemanja Toroman, Mladen Devetak, Uroš Nikolić, Uroš Kabić, Bojan Matić

Kabić je bolestan i propušta sezonu, pretpostavljam da se Matiću i Devetku traži novi klub, dok Toromanu nova pozajmica. Uroša Nikolića ne znam ni što su dovodili, izgleda da se odmah povredio. Jedino me buni izostanak Carevića na spisku, nadam se da se nije povredio, već da je do papirologije.
Turija

Post by Turija »

Hocemo li mi imati rezervnog golmana u nedelju?

Da li se igraci iz Podmlatka smatraju licenciranim igracima i u seniorskoj konkurenciji po automatizmu?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote: Thu Jul 07, 2022 5:17 pm Hocemo li mi imati rezervnog golmana u nedelju?
Relax,necemo jos i o tome nas dva misliti (a i ako damo 5,golman nam i ne treba) :mrgreen: Arena Sport 2 uzivaj uz Lalata,Mrkaica,Sprema,Melega i Andrica :mrgreen:
Image
Beonic

Post by Beonic »

Beonic wrote: Thu Jul 07, 2022 3:41 pm Na zvaničnom sajtu Superlige je izašao spisak registrovanih igrača. Navodim ih prema poziciji koju su do sada najčešće igrali, s napomenom da većina njih može da pokrije više pozicija. Bonusi su podebljani (igrači sa srpskim državljanstvom rođeni posle 1. januara 2001. godine).

GK: Nikola Simić

CB: Dušan Stevanović, Igor Jeličić, Mamadou Traore, Boris Kopitović, Veljko Jelenković, Milan Majstorović

LB: Stefan Đorđević, Branislav Milanov

RB: Marko Bjeković, Milan Lazarević

DM: Mirko Topić, Aleksandar Busnić, Vladimir Miletić

AM: Dejan Zukić, Radomir Milosavljević, Vladan Novevski

LW: Veljko Simić, Nebojša Bastajić, Mihajlo Nešković

RW: Yves Baraye

CF: Nemanja Nikolić, Milan Vidakov, Ivan Vukčević, Mihailo Ivanović, Jovan Milošević

NA SPISKU NEMA: Lazar Carević, Nemanja Toroman, Mladen Devetak, Uroš Nikolić, Uroš Kabić, Bojan Matić

Kabić je bolestan i propušta sezonu, pretpostavljam da se Matiću i Devetku traži novi klub, dok Toromanu nova pozajmica. Uroša Nikolića ne znam ni što su dovodili, izgleda da se odmah povredio. Jedino me buni izostanak Carevića na spisku, nadam se da se nije povredio, već da je do papirologije.
Lazar Carević naknadno dodat na listu registrovanih igrača. Izgleda da je u pitanju bio previd ili Vojvodine ili ljudi koji vode sajt Superlige. Sve ostalo je isto, znači imamo 27 registrovanih igrača za utakmicu protiv Kruševca.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Smekerski probati i dovesti Dzeka Vilsira. Mislim da bi popadali serveri u Srbiji. Napustio je Danski Aarhus i traži klub.
Ja se ne sprdam.
Ne ugra za neke pare a bio bi marketinski strasna akvizicija i u domacim i u stranim medijima.
Plus dečko bi bez problema bio najbolji igrač lige.
Nikad se ne zna dok se ne proba.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Представљени Барај и Траоре, Јеличић потписао нови уговор.

https://www.fkvojvodina.rs/predstavljen ... vi-ugovor/
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Karlsson

Post by Karlsson »

Auu nisam znao da je Kabiću baš toliko zaebana situacija. Zaista šteta.
Ima ovde nekoliko igrača koji su po meni višak i nisu za Vošu, ali Rastavac i sportski sektor znaju bolje.
Drago mi je što je Jeličić produžio ugovor, ali koliko sada imamo štopera? 5-6? Barem jedan od dvojca Stevanović-Kopitović treba da ode. Verovatno imaju i među jačim platama u timu.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Deep Purple wrote: Fri Jul 08, 2022 12:54 pm Smekerski probati i dovesti Dzeka Vilsira. Mislim da bi popadali serveri u Srbiji. Napustio je Danski Aarhus i traži klub.
Ja se ne sprdam.
Ne ugra za neke pare a bio bi marketinski strasna akvizicija i u domacim i u stranim medijima.
Plus dečko bi bez problema bio najbolji igrač lige.
Nikad se ne zna dok se ne proba.

Oбјавио малопре да је завршио каријеру.

УПРАВА НАПОЉЕ !
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Uvek sa tobom wrote: Fri Jul 08, 2022 1:26 pm Представљени Барај и Траоре, Јеличић потписао нови уговор.

https://www.fkvojvodina.rs/predstavljen ... vi-ugovor/
Kakve face Baraj i Traore :cheers:
Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Uvek sa tobom
Video sam malopre, obožavao sam ga... Kad se setim kako je odigrao protiv Barse...

@Voja
Ozbiljne face, nekako ne znam i ovo predstavljanje njihovo mi stvara neko zadovoljstvo i entuzijazam. Nekako i na instagramu sad kad su objavili njih dvojica slike kao da nemam pojma osete i oni da im je ovo lepa prilika. :cheers:

Baraye neki laganica tip dok mi Traore deluje da kada bi dao gol glavom posle prekida uleteo ili na sever ili na zapad među navijače :mrgreen:

A sad nek im je srećno i neka se dokažu :)

EDIT: Dosta stranaca zapratilo instagram nalog zbog njih.

Da se još nadovežem eto ako oni na nas i mi na njih ostavimo lep utisak, otvaraju se vrata još nekim igračima iz Portugalske lige. Dobar glas se daleko čuje a sad na posao :)
Turija

Post by Turija »

Najzad da imamo normalnu konfereciju za stampu sa pitanjima i suvislim odgovorima.
Bravo i za strance i za Jelicica, kao i Rastavca. Vidi se da im Vosa znaci.
Sjajni momci. A, pred slikanje zatrazise da trener Rastavac stane izmedju njih :lala:

Neka je sa srecom u nedelju svima - i nama i njima :cheers:

PS
Mislim da ce Rastavcu biti najteze kako ukomponovati mlade igrace u spicu i koliko svakom minuta ( Vidakov, Ivanovic i Milosevic ako ostane u Vosi?). Cini mi se da je Milosevica iz tog razloga malo povukao u vezu?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Читам сада да Мићина из Удинезеа тражи Напредак, а ишла је и вест за Тедића да иде код црних... По мени су они пример тога како су продати за добре паре, само што је то одрадио Чукарички уместо нас, а сад их нема нигде, зато сам ја лично био за продају Милошевића.

Јел пратио неко Мићина скоро, не могу да нађем никакву скорију статистику његових игара?

ПС
Имао сам неки утисак да Барај није нешто срећан што је код нас, мада полако почиње да ме демантује, бар понашањем на друштвеним мрежама.

УПРАВА НАПОЉЕ !
Post Reply