Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Transferi

Post by Deep Purple »

fare wrote: Sat Jul 09, 2022 4:10 pm
Deep Purple wrote: Fri Jul 08, 2022 5:23 pm Stranac desetka se traži.
Koliko je to pouzdana informacija :o.
100% se traži ali da li će da se nađe ne znam :mrgreen:
Deep Purple

Post by Deep Purple »

fare wrote: Sat Jul 09, 2022 4:10 pm
Deep Purple wrote: Fri Jul 08, 2022 5:23 pm Stranac desetka se traži.
Koliko je to pouzdana informacija :o.
100% se traži ali da li će da se nađe ne znam :mrgreen:
Vojvodjanin123

Post by Vojvodjanin123 »

Za ovog azijskog fubalera sa timske slike se na društvenim mrežama priča da je u pitanju Tan Kaiyuan.
A našao sam i članak na kineskom portalu u kome se spominje mogućnost da on dolazi:
https://inf.news/en/sport/f430de035fc3c ... 06221.html
Sudeći po trasnfermarktu, "desetka", ali sa nekoliko videa koji se mogu naći na internetu, deluje da igra uglavnom po krilu.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Kinez ako ima potencijal treba da ostane, ali vrlo verovatno to nije 10ka koja nama treba u ovom trenutku.Treba nam neko iskusan ko je igrao evropska takmicenja i ima iskustva igranja u jacim evropskim ligama.Neko ko je u zrelim godinama, ali moze da odigra kvalitetno 2-3 sezone.Zapravo ako se ne dovede prava 10ka, sve sto je do sada dovedeno i imamo iz našeg podmladka može da ne pokaže pun potencijal.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Evo ga crni brat,10ka, po meri za ovakvu Vosu :mrgreen:
Al bi to bila ekipa sa 3 crna brata, po želji većine forumasa.Posto uprava trazi 10ku, ko ce da im pomogne ako ne mi forumasi :cheers:
https://www.transfermarkt.com/cedric-ba ... ler/680676
Deep Purple

Post by Deep Purple »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... e-b/424922

Rešenje za sve naše probleme. On da se dovede i imamo ekipu kadru da se sa svima bori. Strašan i kompletan igrač za naše uslove.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Beonic

Post by Beonic »

Beonic wrote: Sat Jul 09, 2022 1:15 am
Deep Purple wrote: Fri Jul 08, 2022 10:25 pm
gospodinFKV wrote: Fri Jul 08, 2022 9:58 pm Na klupskoj slici za sezonu 22/23 je prisutan i onaj azijski brat. :cheers:
Čim se do ovde zadržao znači da je zadovoljio.
Na slici je i Nikolić Uroš. Da li može neko da proveri opet listu registrovanih?
Šaula je rekao čini mi se da nema nikog da je ozbiljnije oovređen, što implicira da se Nikolić oporavio?
Proverio sam spisak registrovanih i dalje se na njemu nalazi 27 igrača koje sam naveo gore u objavi. Pretpostavljam da se još neko vreme igrači mogu registrovati, pitanje je zašto neki nisu na spisku, a jesu na fotografiji.

Na klubskoj fotografiji ih ima 33, znači šest fali na registracionoj listi, a koliko vidim tu su bili i (slobodno ispravite ako nije tako):
– Mladen Devetak
– Uroš Kabić
– Uroš Nikolić
– Nemanja Toroman
– Ranko Puškić
– Koreanac (ne znam kako se zove, ko zna nek da link)
Na spisku za registracije i dalje nema promena, ali danas se pojavio spisak prvog tima na zvanicnom sajtu Vojvodine. Od navedenih šest igrača, nema samo Kineza Tana Kaiyuana, a on je ujedno i jedina osoba sa grupne fotografije koja nije na spisku na sajtu. Malo bezveze prema momku, ili opet transfer ispod žita preko kojeg se mlati neka lova? :deal:

https://www.fkvojvodina.rs/prvi-tim/igraci/
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Негде сам читао интервју Кабића,најављује повратак у наредних недељу,две,сјајне вести.Каже волео би да остане ову сезону,ал ништа не зна док се не заврши прелазни рок.
fare

Post by fare »

Od svih mladih igrača ja bih prodao samo jednog ili eventualno 2 ali pod uslovom da se dovede neka extra 10 stranac inače ne bih prodavao više od 1.
Krle

Post by Krle »

Neki lik na mozzartu kaže da vijamo ovog lika... Mada, učinak mu mršav, ali ko zna...
https://www.transfermarkt.com/kelechi-n ... ler/383153
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Komentari na Mozzartu kazu i Plavsic, tako da se ja ne bih uzdao u taj izvor informacija.
Najvise zato sto ne zelim da Plavsic primirisi Vojvodini...
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Krle wrote: Wed Jul 13, 2022 2:25 pm Neki lik na mozzartu kaže da vijamo ovog lika... Mada, učinak mu mršav, ali ko zna...
https://www.transfermarkt.com/kelechi-n ... ler/383153
Nije mu mršav učinak.Huesca raskinula ugovor zato što je otišao da igra kup afričkih nacija, a po njima je to nebitan turnir i morao je da ostane u klubu.Gledao sam na youtube i to što sam video deluje dobro.Arsenalova škola, reprezentativac Nigerije, ali deluje da je premlad otišao u veliki klub i posle se povlačio po malim klubovima i cesto je pozajmljivan.Jos jedna macka u dzaku, crna :mrgreen: , al što neko već napisa daj samo što više mačaka u džaku :cheers:
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Koliko sam čuo stiže 10ka. Sa dva fudbalera je dogovorena saradnja i uslovi ali se čekaju dogovori sa njihovim klubovima. Jedan od te dvojice stiže. Stranci su u pitanju.

Rastavac ih je trenirao (poznaje ih) ili je jednog trenirao dok drugog zna iz Grčke liga nisam sad u potpunosti siguran, ne znam imena.

Izgleda da se radi u klubu na svim nivoima i da vide gde škripi :cheers:
Karlsson

Post by Karlsson »

Ako sam dobro razumeo dvojica su pristala na uslove, ali ćemo jednog da ispalimo?
Post Reply