Kada je pročitan i limitiran. Vuče sa sobom gde god da ode iste poluigrače, a ništa novo ne nudi. Mislim sutra da preuzme ''majku Crvenu Zvezdu'' da bi i tamo doveo Mrkaiće, Andriće i slične, a iz kluba otpustio Kamerunca Molsa za kojeg navijači Borca kažu da je fizički bio najspremniji i najaktivniji igrač. Izgleda da mu je suđeno da se vucara po našim klubovima kao prosečan trener, mi ćemo mu ostati vrhunac, a povratak u Zvezdu nedosanjan san.
Klovn koji samo u ovoj barustini na viku, gurku i rezimski pogon moze nesto da napravi. On ce se zauvek kititi tim kupom, jer ce mu to biti vrhunac karijere. Setace se po klubovima u Srbiji kao i svi ostali, otkinuce po koji bod partizanu...mozda...posto ga je i partizan vec procitao i ni njih vise nece dobijati kao ranije. Drago mi je da vise nije u Borcu, jer Borac volim, a njega ne podnosim.
Listao nešto po YT i naletim na ovaj snimak, jeste ovo četvrta Italijanska liga ali način na koji je postizao golove Baray pokazuje kakvog je on individualnog kvaliteta.
Rabba wrote: ↑Tue Jul 19, 2022 3:48 pm
To je Iv Baraj od pre 7 godina
Pa da tada je igrao četvrti rang sa Parmom, samo kažem da se na ovom snimku vidi njegov ofanzivni potencijal i iskreno očekujem od njega 10+ golova u našoj ligi na osnovu onoga što sam do sad video.
Cek,vi kao navijaci Vose do sad niste videli taj klip? Niste bili na njegovom youtub profilu,niste ispratili da je u Parmi igrao spica,niste videli da kuci seta sa lavovima.... auuuuu
Voja wrote: ↑Tue Jul 19, 2022 4:25 pm
Cek,vi kao navijaci Vose do sad niste videli taj klip? Niste bili na njegovom youtub profilu,niste ispratili da je u Parmi igrao spica,niste videli da kuci seta sa lavovima.... auuuuu
Pogledao sam njegovih šest sedam klipova ali na ovaj nisam obraćao pažnju jer je stariji snimak
Ne samo sto Baraj ima sut, dribling i pokretljivost, vec ima i izuzetnu skocnost, sto jos nije pokazao u nasem dresu. Nema veze sto je snimak pre 7 godina, jer prirodni kapacitet se ne zaboravlja.
I ja ocekujem od Baraja 10+ golova u Vosi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov