Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Transferi

Post by Turija »

Deep Purple wrote: Mon Jul 25, 2022 8:46 am
Voja wrote: Mon Jul 25, 2022 1:40 am cini mi se da desetke nema ni na vidiku (verovatno se onakva kakvu bi mi zeleli i ne trazi) i da mi krecemo nekim drugim fudbalskim putevima (taktikama)
Po onome što sam video od početka sezona u ova tri kola i ja sam promenio mišljenje kakva nam desetka treba, nama treba gol igrač, koji pravi razliku 1 na 1 u vezi a ne kreator. Znači igrač koji je u stanju da naniže 1-2 igrača ostavi loptu i nastavi kretnju, šutne van 16 i bude opasan po protivnika kad god je u poslednjoj trećini. Mi smo sinoć stvorili i više nego dovoljno šansi za postizanie gola, sinoć nije bio problem u kreatoru igre. 80% ekipa će da se brani protiv nas ove sezone.
To sto si napisao o igracu u vezi, ja smatram kreatorom igre.
Nema kreacije igre na sredini, ako igrac ne moze 1:1 da predribla protivnika ili zadrzi loptu, iznudi faul u zoni suta, a ne da lopta ide sporo nazad ili u sirinu u 80% situacija.

Simic je najblizi tome, ali nije on taj pravi ili ga treba jos vise orijentisati ka toj poziciji, a ne u spicu? U spicu nam fali realizator ( Simic je i tu bio zapazen). Igrac koji se snalazi u prilikama i poluprilikama u sesnaestercu.
Mislim da treba probati sa najboljim strelcem Prve lige u prosloj sezoni. Bastajic i Neskovic out, a Vidakov in, pa vidimo kako ce to izgledati. A, cekamo Malbasica i pravu desetku.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Simica

Post by Simica »

Kabić produžio ugovor do 2025 !!!
Bravo !!!
churguzijanac

Post by churguzijanac »

ogi wrote: Sun Jul 24, 2022 11:28 pm Treba nam jos pojacanja!
U vezi napred, nazad i krilo pod obavezno, a mislim da ne bi bilo loše da se dovede još jedan štoper.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... mpu/426098

Malbašić je naš. Nadam se da će biti dovoljno movca i za Fernandeza.

I onda smo na svakoj poziciji solidno popunjeni
Karlsson

Post by Karlsson »

Koja su još ta trojica igrača? Jedan je sigurno Milošević, a Zbiljić je rekao da je bilo raspitivanja i za Majstorovića i Topića.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Medojević ako hoće da se vrati u Vošu i kod nas odigra poslednje godine, sad je pravi momenat
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Nadam se da je uprava ukapirala da su nam potrebna pojacanja koja prave razliku (daju golove), jer je ocigledno da cemo se boriti ove sezone protiv 12 igraca na terenu (12-ti je sudija).
Izgleda je prevelik ulog za to drugo ili trece mesto, pa su resili da nas masakriraju od samog starta.
Uprava napolje!
Maki

Post by Maki »

churguzijanac wrote: Tue Jul 26, 2022 6:59 am Medojević ako hoće da se vrati u Vošu i kod nas odigra poslednje godine, sad je pravi momenat
Mislim da bi se trebalo usredsredili na taj transfer ako je uopšte moguć. Čeznemo već godinama za povratnikom ovog ranga.
Topić nam veoma lako može odlepršati uskoro, a onda smo u grdnom problemu, jer je to jedini igrač za koga nemamo ni približnu alternativu.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Ljudi čitajte prethodne stranice da se ne bi ponavljali.
Medojević je produžio ugovor sa Ael-om do 2024 ali može da napusti klub ranije.

On je odbio Vojvodinu ali joj nije zatvorio vrata. Rekao je ako se nastavi ovaj projekat i ako sve reči izrečene od Zbiljica i co predju u dela da će se sledeće sezone vratiti kući.
Karlsson

Post by Karlsson »

Realno koliko može Medojević od 33 godine da pomogne Vojvodini koja igra grupnu fazu Evrope? Da ne prođe kao Brkić ili Stepanov?
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Maki wrote: Tue Jul 26, 2022 9:29 am Topić nam veoma lako može odlepršati uskoro, a onda smo u grdnom problemu, jer je to jedini igrač za koga nemamo ni približnu alternativu.
Ne znam dal da se smejem ili placem :D Istina je da nemamo rezervu neku adekvatnu, ali je i istina da Topic poslednjih godinu dana stagnira i da je imao bas mali broj vrhunskih utakmica odigranih. Doduse mozda mi je samo jos uvek gorak ukus njegove i Zukiceve partije od vikenda.
Karlsson

Post by Karlsson »

Meni Topić i nije toliko loš. U najmanju ruku mi je korektan. Zukić mi je s druge strane kriminalan. Koliko je on uspeo da napravi grešaka za pola sata igre je zaista neverovatno. Strah me je bio svaku put kada sam ga video sa loptom. Mesarović i Zličić ni približno nisu imali ovoliko kredita.
Vojvodjanin123

Post by Vojvodjanin123 »

Karlsson wrote: Tue Jul 26, 2022 11:09 am Meni Topić i nije toliko loš. U najmanju ruku mi je korektan. Zukić mi je s druge strane kriminalan. Koliko je on uspeo da napravi grešaka za pola sata igre je zaista neverovatno. Strah me je bio svaku put kada sam ga video sa loptom. Mesarović i Zličić ni približno nisu imali ovoliko kredita.
Ni meni nije baš jasna tolika kritika Topića. Ja mislim da je naprimer protiv Spartaka odigrao sasvim dobro. Njegova uloga u timu je drugačija u odnosu na recimo Milosavljevića. Topić ne treba da šalje neke ne znam kakve pasove u dubinu ili tako nešto. On treba da "čuva" zadnju liniju kad se branimo i da pomogne u prenosu lopte kad idemo u napad. Njegovi pasovi moraju da budu tačni (a bar meni je delovalo da je najmanje grešio od svih). Ukoliko prati neko engleski fudbal, on nema ulogu koju ima De Brujne u Sitiju, nego je približniji Rodriju.

Tako bar meni deluje, da to Rastavac traži od njega, dok je Milosavljević zadužen za kreaciju.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Devetak, Simić N, Busnić, Bastajić i Stevanović izgleda da odlaze.

EDIT: Matić isto.
Last edited by Deep Purple on Tue Jul 26, 2022 12:25 pm, edited 1 time in total.
Vojvodjanin123

Post by Vojvodjanin123 »

Deep Purple wrote: Tue Jul 26, 2022 12:06 pm Devetak, Simić N, Busnić, Bastajić i Stevanović izgleda da odlaze.
Za Devetka je sve već rečeno ranije. Busnić i Bastajić i nemaju kvalitet za tim sa evropskim ambicijama(a i ne vidim kad bi Bastajić dobijao priliku da igra ako dođe Malbašić, kad su već tu Kabić i Nešković). Stevanović nam isto nije baš neophodan, imamo puno štopera.

Jedino što mislim da ćemo morati novog golmana da dovedemo. Ako se povredi Carević ostaju nam Toroman i Puškić koji su dosta neiskusni(a i Carević je donekle nepoznanica iako dosad dosta dobar, nije ni imao priliku da se pokaže zbog odlične igre odbrane). Mislim da bi nam dobro došao jedan iskusniji golman kao rezerva.
Post Reply