To sto si napisao o igracu u vezi, ja smatram kreatorom igre.Deep Purple wrote: ↑Mon Jul 25, 2022 8:46 amPo onome što sam video od početka sezona u ova tri kola i ja sam promenio mišljenje kakva nam desetka treba, nama treba gol igrač, koji pravi razliku 1 na 1 u vezi a ne kreator. Znači igrač koji je u stanju da naniže 1-2 igrača ostavi loptu i nastavi kretnju, šutne van 16 i bude opasan po protivnika kad god je u poslednjoj trećini. Mi smo sinoć stvorili i više nego dovoljno šansi za postizanie gola, sinoć nije bio problem u kreatoru igre. 80% ekipa će da se brani protiv nas ove sezone.
Nema kreacije igre na sredini, ako igrac ne moze 1:1 da predribla protivnika ili zadrzi loptu, iznudi faul u zoni suta, a ne da lopta ide sporo nazad ili u sirinu u 80% situacija.
Simic je najblizi tome, ali nije on taj pravi ili ga treba jos vise orijentisati ka toj poziciji, a ne u spicu? U spicu nam fali realizator ( Simic je i tu bio zapazen). Igrac koji se snalazi u prilikama i poluprilikama u sesnaestercu.
Mislim da treba probati sa najboljim strelcem Prve lige u prosloj sezoni. Bastajic i Neskovic out, a Vidakov in, pa vidimo kako ce to izgledati. A, cekamo Malbasica i pravu desetku.