Njegovo veličanstvo - FUDBAL
Re: Njegovo veličanstvo - FUDBAL
Makabi krenuo od prvog minuta bas onako kako bih voleo Vosa da igra

- Deep Purple
Dva gola Lukića iz penala ali obratite pažnju na to kako je momak skrivio drugi penal… I da li je ovo po vama za najstrožu kaznu?
Jeste... ako se ne prezivas Katai (Karadjordje,Proleter-zvezda)

Licno dozivljavam to kao cist penal,jer nije imao nikog oko sebe,niko ga nije ometao,napucao u ruku,jednostavno imao je potpunu kontrolu i pregled,a igranje rukom je penal. Recimo onaj drugi gol Kolubare protiv nas,da je lik igrao rukom,a bio u svojoj odbrani,ne bih svirao penal,jer je u skoku,nema ni pregled ni kontrolu,niti mogucnost da izbegne napucavanje,a ovaj madjar je imao sve vreme sveta da iskontrolise situaciju

-
Ovaj Partizan je stvarno katastrofa. Njih i ovi Maltežani razbijaju.
Edit:evo sad dali gol sekund posle ovog što sam napisao
Edit:evo sad dali gol sekund posle ovog što sam napisao

A koliko vas je (poput mene) vec bacilo pogled ka okviru gola kad je NN zamahnuo da sutira,a zatim proigrao Simica i izbacio ga u gol sansu!?
E to je fudbal!!! 

- Deep Purple
Samo pogledajte start Fernandesa na 26oj sekundi kojim stvara šansu za gol Junajteda. Za to je Simić dobio drugi žuti a Junajted zamalo postigao gol.
- Deep Purple
@Deep
Ma, jasno kao dan, da je start Simica ispravan.
A, eksperti sve moj do mojega. Bezgranicno koruptivni.
Moral ne nula, vec minus beskonacno. Obraz k'o djon.
Ma, jasno kao dan, da je start Simica ispravan.
A, eksperti sve moj do mojega. Bezgranicno koruptivni.
Moral ne nula, vec minus beskonacno. Obraz k'o djon.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Bravo Deep za ove slike. Ali eto, postoje i dalje ljudi koji tvrde da je to i faul i zuti karton.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Sjajan prikaz, ovde slika bukvalno govori mnogo više od bilo kojih reči.
Po meni ovo je način na koji treba reagovati. Prezentovati ovakve stvari na što jači način gde god je to moguće, pa neka onda ovi za špricer i kavurmu kupljeni "experti" komentarišu i osporavaju ako mogu. Moramo naći načina da efikasno odgovaramo na udare koji traju bukvalno od prvog kola. Ona klasična klupska saopštenja su totalni out i ne znače nikome ništa nego deluju gubitnički i bespotrebno. Lično mi je drago što se klub na takav način nije oglašavao, ali je zbog toga neophodno naći drugi adekvatan način koji će surovo prezentovati činjenice ali tako da budu svima vidljive. Biće ovo očigledno dug rat i moramo spremiti odgovarajuću taktiku. Ovo što je ovde uradio Deep, kao o ona objava Poledice na tviteru je prava stvar, samo sad ljudi iz kluba moraju naći načina da to medijski šire proguraju, a što je moguće uz malo dobrih ideja i dobre volje.
Po meni ovo je način na koji treba reagovati. Prezentovati ovakve stvari na što jači način gde god je to moguće, pa neka onda ovi za špricer i kavurmu kupljeni "experti" komentarišu i osporavaju ako mogu. Moramo naći načina da efikasno odgovaramo na udare koji traju bukvalno od prvog kola. Ona klasična klupska saopštenja su totalni out i ne znače nikome ništa nego deluju gubitnički i bespotrebno. Lično mi je drago što se klub na takav način nije oglašavao, ali je zbog toga neophodno naći drugi adekvatan način koji će surovo prezentovati činjenice ali tako da budu svima vidljive. Biće ovo očigledno dug rat i moramo spremiti odgovarajuću taktiku. Ovo što je ovde uradio Deep, kao o ona objava Poledice na tviteru je prava stvar, samo sad ljudi iz kluba moraju naći načina da to medijski šire proguraju, a što je moguće uz malo dobrih ideja i dobre volje.
Auuuu,a ja vec bio iskucao ovde "i Zrinjski u grupama pre nas"... kakvi maleri 

-
Bravo za Sadiqa iako nije nas... cudan igrac od samog pojavljivanja u Partizanu,ali ocigledno uspece... vec drugi gol u spanskoj ligi (kako je samo poteg^o da bi stigao loptu kod gola... takvog spica posle Mrdje nismo gledali kod nas)

-
Da li ste videli gostujući dres reprezentacije? Skoro nisam video dres koji izgleda toliko ružno i jeftino. Nije ni domaći nešto sjajan.
Meni su dresovi uzasni. Za domaci je postojala zanimljiva ideja, da se napravi neka simobilike istorije, tradicije, reprezentativnih uspeha... medjutim katastrofalno realizovano. Ne lici na nas dres, vise me podseca na spanski.Vojvodjanin123 wrote: ↑Mon Aug 29, 2022 11:00 am Da li ste videli gostujući dres reprezentacije? Skoro nisam video dres koji izgleda toliko ružno i jeftino. Nije ni domaći nešto sjajan.
Gostujuci dres odvratan, ali mislim da je Puma svim reprezentacijama kojima je beli dres gostujuci radila na isti fazon, gde je na sredini kao neki ram. Po meni jako ruzno i bezlicno.
Licno mi se ne svidjaju crveni dresovi. Pa 80% reprezentacija su ili crveno ili belo. Najvise bih voleo da vratimo plavu boju. To je oduvek bila boja nase reprezentacije. Glupa je ta logika da boja dresa treba da bude prva boja na zastavi... to vise i niko ne praktikuje.
Cak su i kosarkasi vratili plavi dres, koji je prelep. Bolje da prekopiraju od njih.