Super Liga - sezona 2024/25

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Super Liga - sezona 2022/23

Post by Deep Purple »

Ali komentatori koji kažu zašto nije pao Strahinja Eraković… Dijagnoza Srpskog fudbala u nekoliko sekundi :shit: :shit: :shit:
Vojvodjanin123

Post by Vojvodjanin123 »

Deep Purple wrote: Tue Aug 23, 2022 11:57 pm Ma trener bez ikakve harizme. Stanojević koga očima ne mogu da vidim je klasa za “mistera”
@Voja to sam i ja čuo za Ohija.

@Rabba
Ma znam da neče dozvoliti i prošetaće se ligom ali se nadam da će kiksnuti tu i tamo negde a i imaju retko antipatičnu ekipu.
Inače, retko šta me nervira kao to kad trener insistira da ga zovu mister. Uopšte nije ni u duhu našeg jezika. To sam primetio i kod sadašnjeg selektora, ali bar za sada ima i rezultate za poštovanje, za razliku od Zvezdinog "mistera".

Prepotentan i nestručan, kako nažalost često biva kod nas u Srbiji.

Jedino što me brine što se dosta navijača okrenulo protiv njega, ako smene i njega nakon već smenjenog Stolice u Partizanu, bila bi prava šteta :(
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Vojvodjanin123 wrote: Wed Aug 24, 2022 12:36 am Jedino što me brine što se dosta navijača okrenulo protiv njega
Pa i treba... nikakve ni koncepcije ni ideje,tamo je opste rasulo sto se tice strategije i plana na terenu. Danas te prodaju,sutra te ubacuju da vadis kestenje u nekim od najvaznijih meceva... kao sto su Bena ubacili u Izraelu,ili dovedes igraca Radnickog iz Nisa i ubacujes ga da te cupa u Izraelu :mrgreen: I tako nekih milion nelogicnosti i gluposti. Kad si igrac zvezde nikad ne znas kad se probudis da li si dobio sporazumni otkaz,da li su te stavili na transfer ili su ti u najboljem slucaju SAMO promenili poziciju u timu :mrgreen:
Image
Vojvodjanin123

Post by Vojvodjanin123 »

Voja wrote: Wed Aug 24, 2022 12:41 am
Vojvodjanin123 wrote: Wed Aug 24, 2022 12:36 am Jedino što me brine što se dosta navijača okrenulo protiv njega
Pa i treba... nikakve ni koncepcije ni ideje,tamo je opste rasulo sto se tice strategije i plana na terenu. Danas te prodaju,sutra te ubacuju da vadis kestenje u nekim od najvaznijih meceva... kao sto su Bena ubacili u Izraelu,ili dovedes igraca Radnickog iz Nisa i ubacujes ga da te cupa u Izraelu :mrgreen: I tako nekih milion nelogicnosti i gluposti. Kad si igrac zvezde nikad ne znas kad se probudis da li si dobio sporazumni otkaz,da li su te stavili na transfer ili su ti u najboljem slucaju SAMO promenili poziciju u timu :mrgreen:
Slažem se sa tim, al upravo zato mi je žao :mrgreen: Neka njih u rasulu :D
Deep Purple

Post by Deep Purple »

:greenbutt: :greenbutt: :greenbutt:

@Voja A gospodin Falko koji odmara kod kuće i prima platu, rekli mu da ne mora ni na pripremni period da dolazi :mrgreen:

@Vojvodjanin123

Ma sve sami samoproklamovani “misteri, spasitelji srpskog fudbala, znalci itd…”

Sve će to doći na naplatu.
Vojvodjanin123

Post by Vojvodjanin123 »

Deep Purple wrote: Wed Aug 24, 2022 12:47 am

:greenbutt: :greenbutt: :greenbutt:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Deep Purple wrote: Wed Aug 24, 2022 12:47 am
@Voja A gospodin Falko koji odmara kod kuće i prima platu, rekli mu da ne mora ni na pripremni period da dolazi :mrgreen:

@Vojvodjanin123

Ma sve sami samoproklamovani “misteri, spasitelji srpskog fudbala, znalci itd…”

Sve će to doći na naplatu.
Neplanska kupovina i bahato trošenje novca ih je dovelo do te situacije sa Falkom, Benom, Ohijem i sličnima. A zato sa druge strane Rodić igra svaki meč ceo meč, Eraković koji je štoper igra desnog beka da ne bi igrao Gobeljić i nemaju ni jednog zadnjeg veznog (osim Sanoga koji je mator i spor) .

Doći će sve na naplatu, ali dođu drugi, koji su uglavnom slični. Neću reći da će doći ni gori ni bolji, ali već je decenijama ista situacija. Ide se od lošeg ka gorem pa opet na loše i u krug.
Karlsson

Post by Karlsson »

zvezdin kritični momenat će biti kada joj odu Ivanić i Katai, jer teško da će moći da pronađu domaće igrače sličnih kvaliteta, a koji su još i priuštivi. Sami da stvore kvalitetnog igrača je za njih gotovo nemoguća misija. Verovatno će se zbog nje i menjati pravilo o strancima.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Stanković i dok je igrao je bio luzerčina, pogotovo u reprezentaciji, mentalno jako slab.
Nego šta kaže Mister Voja, eto napali su od starta, ja mislio to je dovoljno 8)
Io odio Belgrado
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Red Marquis wrote: Wed Aug 24, 2022 1:18 am Nego šta kaže Mister Voja, eto napali su od starta, ja mislio to je dovoljno 8)
Ko je napao od starta? Zvezda je bas rezervisano i oprezno odigrala prvih 15-20 minuta.Ustvari u celom mecu nisu imali nijedan napadacki talas.
Iskreno ocekivao sam drugaciji mec.Ocekivao sam da zvezda furiozno napadne u prvih 15 minuta i dobije gol iz kontre,a onda da krenu kao muve bez glave da jure rezultat pa popiju jos 2-3 gola... ocekivao sam rezultat nekih 1:3 ili 1:4. Zato sam i napisao pre meca "ako moji veceras prvi postignu gol,prolaze"... jer se moglo ocekivati da ga i zveda da ako krene u furioznih 15 minuta. I tu su me iznenadili,opreznoscu kojom su usli u mec.

A Vojvodina treba da igra furiozno od starta,jer ne igra protiv Makabija.pa cak i ako ga primi iz kontre ima kvalitet da se vrati i pobedi,tj.ne kvalitet,nego ime,istoriju,tradiciju.... za kvalitet jos treba da mi se dokazuju,da bih bio uveren da ga imaju
Image
ogi
Administrator

Post by ogi »

Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
ogi
Administrator

Post by ogi »

Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
LIMAN

Post by LIMAN »

80% Srbije na lekovima od sinoc... Kako mi je drago sto sam statisticka greska, a ne biracko telo :greenbutt:

Ali ovi naslovi smecarske Arene, pa ovo je pisanje :D Sad bih rekao sta grabi zvezda i sta je progutala Marakana, al da ne lajem... :cheers:

Само храбро до нове победе, але...
Taxista

Post by Taxista »

LIMAN wrote: Wed Aug 24, 2022 9:06 am 80% Srbije na lekovima od sinoc... Kako mi je drago sto sam statisticka greska, a ne biracko telo :greenbutt:

Ali ovi naslovi smecarske Arene, pa ovo je pisanje :D Sad bih rekao sta grabi zvezda i sta je progutala Marakana, al da ne lajem... :cheers:

Kao da he dan žalosti,svi nešto gledaju u jednu tačku tugaljivo :mrgreen: Inače,takođe mi je neizmerno drago što i ja spadam u tu statističku grešku :mafia:
Дуле Ф89

Post by Дуле Ф89 »

Red Marquis wrote: Wed Aug 24, 2022 1:18 am Stanković i dok je igrao je bio luzerčina, pogotovo u reprezentaciji, mentalno jako slab.
Nego šta kaže Mister Voja, eto napali su od starta, ja mislio to je dovoljno 8)
Нећу да кажем да је био лош, али је био просечан играч који је знао да постигне гол, али читаву каријеру се шлихтао поред Михајловића. У репрезентацији буквално ниједну утакмицу није одиграо ништа специјално, ни он ни Видић, мада је Видић имао у фантастичне игре у Манчестеру, у репрезентацији је знао да пропливава и да прави поптуно нерезонске прекршаје у шеснаестерцу. Али су их медији уздизали у небеса, али је зато Красић због промашене шансе против Аустралије разапет од стране јавности, иако су нас он и Лане буквално одвели на СП.
ssnigd

Post by ssnigd »

Stankovic i njegov drugar Lalatovic su dve narkomancine.
Jako lepo jutro, prosto uzivas u svakom trenutku njihovog poraza :mrgreen:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Post Reply