Inače, retko šta me nervira kao to kad trener insistira da ga zovu mister. Uopšte nije ni u duhu našeg jezika. To sam primetio i kod sadašnjeg selektora, ali bar za sada ima i rezultate za poštovanje, za razliku od Zvezdinog "mistera".Deep Purple wrote: ↑Tue Aug 23, 2022 11:57 pm Ma trener bez ikakve harizme. Stanojević koga očima ne mogu da vidim je klasa za “mistera”
@Voja to sam i ja čuo za Ohija.
@Rabba
Ma znam da neče dozvoliti i prošetaće se ligom ali se nadam da će kiksnuti tu i tamo negde a i imaju retko antipatičnu ekipu.
Pa i treba... nikakve ni koncepcije ni ideje,tamo je opste rasulo sto se tice strategije i plana na terenu. Danas te prodaju,sutra te ubacuju da vadis kestenje u nekim od najvaznijih meceva... kao sto su Bena ubacili u Izraelu,ili dovedes igraca Radnickog iz Nisa i ubacujes ga da te cupa u IzraeluVojvodjanin123 wrote: ↑Wed Aug 24, 2022 12:36 am Jedino što me brine što se dosta navijača okrenulo protiv njega
Slažem se sa tim, al upravo zato mi je žaoVoja wrote: ↑Wed Aug 24, 2022 12:41 amPa i treba... nikakve ni koncepcije ni ideje,tamo je opste rasulo sto se tice strategije i plana na terenu. Danas te prodaju,sutra te ubacuju da vadis kestenje u nekim od najvaznijih meceva... kao sto su Bena ubacili u Izraelu,ili dovedes igraca Radnickog iz Nisa i ubacujes ga da te cupa u IzraeluVojvodjanin123 wrote: ↑Wed Aug 24, 2022 12:36 am Jedino što me brine što se dosta navijača okrenulo protiv njegaI tako nekih milion nelogicnosti i gluposti. Kad si igrac zvezde nikad ne znas kad se probudis da li si dobio sporazumni otkaz,da li su te stavili na transfer ili su ti u najboljem slucaju SAMO promenili poziciju u timu
![]()
Neplanska kupovina i bahato trošenje novca ih je dovelo do te situacije sa Falkom, Benom, Ohijem i sličnima. A zato sa druge strane Rodić igra svaki meč ceo meč, Eraković koji je štoper igra desnog beka da ne bi igrao Gobeljić i nemaju ni jednog zadnjeg veznog (osim Sanoga koji je mator i spor) .Deep Purple wrote: ↑Wed Aug 24, 2022 12:47 am
@Voja A gospodin Falko koji odmara kod kuće i prima platu, rekli mu da ne mora ni na pripremni period da dolazi![]()
@Vojvodjanin123
Ma sve sami samoproklamovani “misteri, spasitelji srpskog fudbala, znalci itd…”
Sve će to doći na naplatu.
Ko je napao od starta? Zvezda je bas rezervisano i oprezno odigrala prvih 15-20 minuta.Ustvari u celom mecu nisu imali nijedan napadacki talas.Red Marquis wrote: ↑Wed Aug 24, 2022 1:18 am Nego šta kaže Mister Voja, eto napali su od starta, ja mislio to je dovoljno![]()
Kao da he dan žalosti,svi nešto gledaju u jednu tačku tugaljivo
Нећу да кажем да је био лош, али је био просечан играч који је знао да постигне гол, али читаву каријеру се шлихтао поред Михајловића. У репрезентацији буквално ниједну утакмицу није одиграо ништа специјално, ни он ни Видић, мада је Видић имао у фантастичне игре у Манчестеру, у репрезентацији је знао да пропливава и да прави поптуно нерезонске прекршаје у шеснаестерцу. Али су их медији уздизали у небеса, али је зато Красић због промашене шансе против Аустралије разапет од стране јавности, иако су нас он и Лане буквално одвели на СП.Red Marquis wrote: ↑Wed Aug 24, 2022 1:18 am Stanković i dok je igrao je bio luzerčina, pogotovo u reprezentaciji, mentalno jako slab.
Nego šta kaže Mister Voja, eto napali su od starta, ja mislio to je dovoljno![]()