Voja wrote: ↑Sat Sep 03, 2022 3:46 pm
Auuuu kakvog spica sam nam nasao.... za zimu
Brz i okretan poput munje,zavidna karijerica,a nije mator... nije nesto preterano ni skup u odnosu sta sve gledamo a na zimu mu istice ugovor ju....
Pa jel treba mi sad da trazimo da podeliš malo više informacija
Voja wrote: ↑Sat Sep 03, 2022 3:46 pm
Auuuu kakvog spica sam nam nasao.... za zimu
Brz i okretan poput munje,zavidna karijerica,a nije mator... nije nesto preterano ni skup u odnosu sta sve gledamo a na zimu mu istice ugovor ju....
Pa jel treba mi sad da trazimo da podeliš malo više informacija
Jes pa da ga capi onaj drzavni projekat
Možeš li brate da nadješ možda i nekog desnog beka?!
Evo prolazi ponedeljak, a još ne znamo koje je to drugo tajno pojačanje. I kad će više taj Radoja? Šta više zajebava?
Elem Antonijević na Transfermarktu i dalje u Metalcu. Nema ko da ga prebaci kod nas.
Nevernik II wrote: ↑Mon Sep 05, 2022 7:56 pm
Da li se pojavilo mitsko biće Dogovoreni Štoper?
Da li je neko video Radoju na graničnom prelazu?
To treba vi Novosađani da obratite pažnju. Kada je izašla vest za Čumića i Antonijevića oni su već bili slikani u Vošinom dresu. Dakle jedno vreme su već bili u gradu.
Nevernik II wrote: ↑Mon Sep 05, 2022 7:56 pm
Da li se pojavilo mitsko biće Dogovoreni Štoper?
Da li je neko video Radoju na graničnom prelazu?
To treba vi Novosađani da obratite pažnju. Kada je izašla vest za Čumića i Antonijevića oni su već bili slikani u Vošinom dresu. Dakle jedno vreme su već bili u gradu.
To jedino Voja
On jedini redovno prati domaću ligu tako da zna kako potencijalna pojačanja izgledaju. Ja bi jedino Radoju prepoznao (i to ako se nije mnogo promenio zadnjih godina)
Uvek sa tobom wrote: ↑Tue Sep 06, 2022 7:50 pm
Стевановић у Раднику. Све најбоље у каријери Душане. Искрено би више волео да је отишао Копитовић...
Ваљда се то чекало за новог штопера.
Pridruzujem se zeljama za uspesan nastavak karijere Dusana Stevanovica u Radniku i nadalje
Verujem da bi pruzio vise, da je ekipa bila bolja.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Uvek sa tobom wrote: ↑Tue Sep 06, 2022 7:50 pm
Стевановић у Раднику. Све најбоље у каријери Душане. Искрено би више волео да је отишао Копитовић...
Ваљда се то чекало за новог штопера.
Pridruzujem se zeljama za uspesan nastavak karijere Dusana Stevanovica u Radniku i nadalje
Verujem da bi pruzio vise, da je ekipa bila bolja.
Takodje... Stevanovic je imao tu (ne)srecu da se pojavi u lose vreme na losem mestu,nesto kao Lane u Liverpulu... Sve najbolje u daljoj karijeri