Da, gledao sam jednu utakmicu Borca, pa Meleg je drugi Zukic.Deep Purple wrote: ↑Fri Sep 16, 2022 8:46 pm @Voja
Osim što je ipak trenutno Poletanović dosta ozbiljniji fudbaler.
Transferi
Re: Transferi
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Da,ali i Poletanovic i Meleg vol... hocu reci Vojvodina ih voliTurija wrote: ↑Fri Sep 16, 2022 8:51 pmDa, gledao sam jednu utakmicu Borca, pa Meleg je drugi Zukic.Deep Purple wrote: ↑Fri Sep 16, 2022 8:46 pm @Voja

- Deep Purple
Možda će ovo glupo zvučati ali možda da je Poletanović došao kod nas početkom prelaznog roka mi ne bi imali ovakve probleme u igri. Na stranu što jeTurija wrote: ↑Fri Sep 16, 2022 8:51 pmDa, gledao sam jednu utakmicu Borca, pa Meleg je drugi Zukic.Deep Purple wrote: ↑Fri Sep 16, 2022 8:46 pm @Voja

Gledao sam ga malo prošle sezone npr za klasu je bio bolji kad god sam ga gledao od klupskog kolege Kuveljića koji je otišao u TSC i tamo igra standardno.
Vidim nije baš standardan u novom klubu. Više je igrač rotacije. Nego zar nismo mi već Ninu Pekariću i Stefanu Đorđeviću opraštali ''ružnu prošlost''?
- Red Marquis
- Moderator
Meni se Poletanović nije sviđao još i pre svoje izdaje.
Klasičan izdanak naše škole, mlak igrač. I on i Meleg treba da su zauvek svoje završili ovde.
Klasičan izdanak naše škole, mlak igrač. I on i Meleg treba da su zauvek svoje završili ovde.
Io odio Belgrado
Nikad vise brza i konkretna Vosa,kao u vreme Samardzica i Pantelica... das im loptu i to samo ka golu ide,drugacije ne ume... eeeeh

- slanobarac
Što se tiče Melega, meni možda i najveće razočarenje od igrača iz omladinske škole FKV. Neverovatno šta sve zna i ume, neverovatno prilika u najboljem klubu na svetu za mladog igrača i tako da se ne pokaže.
Mislim da je dobar primer mlađima, mogu da idu putem Sergeja i putem Melega, pa je na njima kako će da rade na svojoj glavi i svom telu.
Mislim da je dobar primer mlađima, mogu da idu putem Sergeja i putem Melega, pa je na njima kako će da rade na svojoj glavi i svom telu.
Generalno je greška mladih srpskih igrača koji rano odlaze u inostranstvo, a pogotovo ako bivaju gurani u mlađe kategorije stranog kluba, jer taj klub mnogo više vodi računa i daje šansu svojoj deci i deci iz te države nego nekom stranom klincu. Taj klinac mora biti 3 puta bolji od lokalaca da bi uspeo. 90% naših klinaca koji rano odu napolje ili brzo propadnu ili ne ispune 30% od onoga što su obećavali. Evo i Ivanović otišao u U19 tim Sampdorije i tek ponekad dobije šansu na kašičici. Bolje da je ostao u našu U19 ekipu.
Ono što mene zanima i boli: kako je ovaj dečko završio u Partizan? Ko je to dozvolio?
https://www.transfermarkt.com/matija-po ... er/1012421
Ono što mene zanima i boli: kako je ovaj dečko završio u Partizan? Ko je to dozvolio?
Zanimljivo iako je prelazni rok gotov domaći klubovi nastavljaju sa dovođenjem novajlija. Danas su to učinili Radnički iz Niša, Radnički iz Kragujevca i Radnik iz Surdulice.
Možda ima nade i za nas?
Možda ima nade i za nas?

Bili su tu još Teljigović,Jezdimirović i Govedarica,i nikad u životu im nije palo na pamet da kad su pred golom vraćaju golmanu nazad ,iako neko vrati onda krene Šaula sa svoje polovine i rešava utakmice šutem sa 30 metara.Ekipe kao što su Lučani,Napredak,Budućnost Titograd su pazarili po 4-5 komada.Tih godina nam je oteta jedna titula,bili smo iu jesenji prvaci.Posle došao i Šćepanović iz Kule,strašan igrač.Samardžić je dao blizancima toliko golova da to nije humano.
Informacije radi, koje su sezone u pitanju kada su gore navedeni (da ne guglam) igrali i bili jesenji prvaci ?
Dozvolio Dusko Grujic direktor omladinske skole.Karlsson wrote: ↑Fri Sep 16, 2022 11:40 pm Generalno je greška mladih srpskih igrača koji rano odlaze u inostranstvo, a pogotovo ako bivaju gurani u mlađe kategorije stranog kluba, jer taj klub mnogo više vodi računa i daje šansu svojoj deci i deci iz te države nego nekom stranom klincu. Taj klinac mora biti 3 puta bolji od lokalaca da bi uspeo. 90% naših klinaca koji rano odu napolje ili brzo propadnu ili ne ispune 30% od onoga što su obećavali. Evo i Ivanović otišao u U19 tim Sampdorije i tek ponekad dobije šansu na kašičici. Bolje da je ostao u našu U19 ekipu.
Nije imao prostora za svoje varijante pa po svom dobrom starom obicaju izjavio: "Mali je dobar... ali roditelji..." i uvek mu prodje
To je zločin! Dečko je debelo iznad svojih vršnjaka. Baš sam gledao na kraju utakmice partizana i Nice analizu na Areni i tamo je bio neki trener mlađih kategorija crnih i na pitanje da li ima neki klinac koji se izdvaja kao super talenat rekao je da ima u kadetima i da je toliko talentovan da možda preskoči i omladinsku selekciju i odmah uđe u prvi tim.
Bruka i sramota!