Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Transferi

Post by Turija »

Deep Purple wrote: Fri Sep 16, 2022 8:46 pm @Voja

Osim što je ipak trenutno Poletanović dosta ozbiljniji fudbaler.
Da, gledao sam jednu utakmicu Borca, pa Meleg je drugi Zukic.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote: Fri Sep 16, 2022 8:51 pm

Da,ali i Poletanovic i Meleg vol... hocu reci Vojvodina ih voli :mrgreen:
Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Turija wrote: Fri Sep 16, 2022 8:51 pm

Možda će ovo glupo zvučati ali možda da je Poletanović došao kod nas početkom prelaznog roka mi ne bi imali ovakve probleme u igri. Na stranu što je :shit:

Gledao sam ga malo prošle sezone npr za klasu je bio bolji kad god sam ga gledao od klupskog kolege Kuveljića koji je otišao u TSC i tamo igra standardno.
Karlsson

Post by Karlsson »

Vidim nije baš standardan u novom klubu. Više je igrač rotacije. Nego zar nismo mi već Ninu Pekariću i Stefanu Đorđeviću opraštali ''ružnu prošlost''?
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Meni se Poletanović nije sviđao još i pre svoje izdaje.
Klasičan izdanak naše škole, mlak igrač. I on i Meleg treba da su zauvek svoje završili ovde.
Io odio Belgrado
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Nikad vise brza i konkretna Vosa,kao u vreme Samardzica i Pantelica... das im loptu i to samo ka golu ide,drugacije ne ume... eeeeh
Image
slanobarac

Post by slanobarac »

Voja wrote: Fri Sep 16, 2022 9:19 pm Nikad vise brza i konkretna Vosa,kao u vreme Samardzica i Pantelica... das im loptu i to samo ka golu ide,drugacije ne ume... eeeeh
To videli od Lacike i potom Džimike. :P
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Što se tiče Melega, meni možda i najveće razočarenje od igrača iz omladinske škole FKV. Neverovatno šta sve zna i ume, neverovatno prilika u najboljem klubu na svetu za mladog igrača i tako da se ne pokaže.
Mislim da je dobar primer mlađima, mogu da idu putem Sergeja i putem Melega, pa je na njima kako će da rade na svojoj glavi i svom telu.
Karlsson

Post by Karlsson »

Generalno je greška mladih srpskih igrača koji rano odlaze u inostranstvo, a pogotovo ako bivaju gurani u mlađe kategorije stranog kluba, jer taj klub mnogo više vodi računa i daje šansu svojoj deci i deci iz te države nego nekom stranom klincu. Taj klinac mora biti 3 puta bolji od lokalaca da bi uspeo. 90% naših klinaca koji rano odu napolje ili brzo propadnu ili ne ispune 30% od onoga što su obećavali. Evo i Ivanović otišao u U19 tim Sampdorije i tek ponekad dobije šansu na kašičici. Bolje da je ostao u našu U19 ekipu.

Ono što mene zanima i boli: kako je ovaj dečko završio u Partizan? Ko je to dozvolio?
https://www.transfermarkt.com/matija-po ... er/1012421
Karlsson

Post by Karlsson »

Zanimljivo iako je prelazni rok gotov domaći klubovi nastavljaju sa dovođenjem novajlija. Danas su to učinili Radnički iz Niša, Radnički iz Kragujevca i Radnik iz Surdulice.
Možda ima nade i za nas? :mrgreen:
slanina

Post by slanina »

Voja wrote: Fri Sep 16, 2022 9:19 pm Nikad vise brza i konkretna Vosa,kao u vreme Samardzica i Pantelica... das im loptu i to samo ka golu ide,drugacije ne ume... eeeeh
Bili su tu još Teljigović,Jezdimirović i Govedarica,i nikad u životu im nije palo na pamet da kad su pred golom vraćaju golmanu nazad ,iako neko vrati onda krene Šaula sa svoje polovine i rešava utakmice šutem sa 30 metara.Ekipe kao što su Lučani,Napredak,Budućnost Titograd su pazarili po 4-5 komada.Tih godina nam je oteta jedna titula,bili smo iu jesenji prvaci.Posle došao i Šćepanović iz Kule,strašan igrač.Samardžić je dao blizancima toliko golova da to nije humano.
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
lapo-lapo

Post by lapo-lapo »

Informacije radi, koje su sezone u pitanju kada su gore navedeni (da ne guglam) igrali i bili jesenji prvaci ?
Djisa

Post by Djisa »

lapo-lapo wrote: Sat Sep 17, 2022 10:56 pm Informacije radi, koje su sezone u pitanju kada su gore navedeni (da ne guglam) igrali i bili jesenji prvaci ?
94/95 ako se dobro secam
Kup je nas!
meshtan

Post by meshtan »

Karlsson wrote: Fri Sep 16, 2022 11:40 pm Generalno je greška mladih srpskih igrača koji rano odlaze u inostranstvo, a pogotovo ako bivaju gurani u mlađe kategorije stranog kluba, jer taj klub mnogo više vodi računa i daje šansu svojoj deci i deci iz te države nego nekom stranom klincu. Taj klinac mora biti 3 puta bolji od lokalaca da bi uspeo. 90% naših klinaca koji rano odu napolje ili brzo propadnu ili ne ispune 30% od onoga što su obećavali. Evo i Ivanović otišao u U19 tim Sampdorije i tek ponekad dobije šansu na kašičici. Bolje da je ostao u našu U19 ekipu.

Ono što mene zanima i boli: kako je ovaj dečko završio u Partizan? Ko je to dozvolio?
https://www.transfermarkt.com/matija-po ... er/1012421
Dozvolio Dusko Grujic direktor omladinske skole.
Nije imao prostora za svoje varijante pa po svom dobrom starom obicaju izjavio: "Mali je dobar... ali roditelji..." i uvek mu prodje
Karlsson

Post by Karlsson »

meshtan wrote: Sat Sep 17, 2022 11:04 pm
Dozvolio Dusko Grujic direktor omladinske skole.
Nije imao prostora za svoje varijante pa po svom dobrom starom obicaju izjavio: "Mali je dobar... ali roditelji..." i uvek mu prodje
To je zločin! Dečko je debelo iznad svojih vršnjaka. Baš sam gledao na kraju utakmice partizana i Nice analizu na Areni i tamo je bio neki trener mlađih kategorija crnih i na pitanje da li ima neki klinac koji se izdvaja kao super talenat rekao je da ima u kadetima i da je toliko talentovan da možda preskoči i omladinsku selekciju i odmah uđe u prvi tim.
Bruka i sramota!
Post Reply