Kup Srbije 2022/2023

Locked
slanobarac

Re: 1/4 finala Kupa: VOJVODINA - Čukarički, 17.05.2023.

Post by slanobarac »

Nismo se ove godine baš usrećili sa penalima.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
fare

Post by fare »

Bog nam je uslišio želje e sada razmontirati trgovački naj ogavniji klub u Srbiji čak mi se više gade od blizanaca ili u istom rangu.
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Po programskoj šemi arene jedno polufinale je u 16h, drugo u 18.30. Pogadjajte kad cemo mi biti
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

novosadjanin wrote: Tue May 09, 2023 6:47 pm Po programskoj šemi arene jedno polufinale je u 16h, drugo u 18.30. Pogadjajte kad cemo mi biti
По логици ствари прво су извучени ТСЦ и цигани, ал логика и арена :mrgreen:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Milan

Post by Milan »

Meni nešto ovi radovi na stadionu sugerišu da se možda u klubu i ne nadaju toliko nekoj ozbiljnoj Evropi ove godine...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Deep Purple wrote: Tue May 09, 2023 4:57 pm Kao što reče Voja nerešen rezultat nas vodi u penal seriju. Ne treba se plašiti nikoga u finalu (ako pot. prođemo polufinale) jer ipak nam je penal serija saveznik :mrgreen:
Simic,Antonijevic,Traore,Vitas,Lazarevic,Ljubisavljevic,Jelicic,Milosavljevic,Topic,Miletic i Busnic - sastav za finale i svih 6 izmena izvrsiti u 89.minutu,uvesti penaldzije :mrgreen:
Image
Duplof

Post by Duplof »

fare wrote: Tue May 09, 2023 6:46 pm Bog nam je uslišio želje e sada razmontirati trgovački naj ogavniji klub u Srbiji čak mi se više gade od blizanaca ili u istom rangu.
Dobro je, nisam jedini sa tim stavom :D
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Kakvi crni penali u finalu, oni imaju Borjana, a mi kakve smo srece izvodice penale Taki Nikolic i Vukcevic :frown:
Uprava napolje!
Turija

Post by Turija »

Istocno stajanje wrote: Wed May 10, 2023 6:20 am Kakvi crni penali u finalu, oni imaju Borjana, a mi kakve smo srece izvodice penale Taki Nikolic i Vukcevic :frown:
Imamo i mi N. Simica. Tako da Vojin sastav ima dobrih rezona za nulu do 89. minuta utakmice.

Dace ga N.N iz penala zvezdi.
Vukcevic bi mogao biti na terenu samo do 89 minuta, da defanzivno pritiska presingom zvezdine stopere u zacetku njihovih akcija i mozda im jednom umakne i da gol.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Duplof

Post by Duplof »

Vi ste ljudi već u finalu, sačekajte prvo da pobedimo u sredu. :D Zanimljivo je da niko ne spominje utakmicu sa ciganijom za vikend, mada, koliko je (ne)bitna razumem zašto je tako. Nešto mi miriše na penale u našem polufinalu :D

Sramota je da se polufinalna utakmica kupa igra od 16:00 i 18:30. Drugi termin još i nekako, ali prvi je zaista sramota! Televizija koja ima milion kanala ne može (ili neće) da stavi normalan termin od, recimo, 19:00. Uprava sad ne sme ostati nema na termin, imaju nedelju dana da se izbore za bolje!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Mislim da se previse znacaja pridaje jednom cukarickom. Premali je to klub da ga jedan slaninar mrzi, pogotovo vise od blizanaca.

Slicna situacija se trenutno desava u Engleskoj izmedju Evertona i Njukasla. Njukasl je sada s parama prestao da bude yo-yo klub, dok je Sanderlend i dalje u drugoj ligi. Sada im treba neko stabilnije rivalstvo, pa su sad odjednom s tim parama umislili da im je Everton rival. Everton, koliko god bio u kanalu prethodnih godina, ce uvek biti apsolutna institucija za Njukasl po svemu. Karamele to znaju, i zaista se malo ko peca na te fore.
Turija

Post by Turija »

@gospodinFKV
Tebi ne lici da je Cukaricki Projekat trece ekipe u SLS ( da ne kazem, treceg najmladjeg blizanca), pod plastom privatnog vlasnistva? Pogledaj kako im sude sudije, kakav je tretman u medijima, na areni.... Svugde pljuste pohvale.
Kao ono ,,Javno privatno partnerstvo", koje je unistilo drustvena preduzeca iz SFRJ.
Ne mrzim ja nikog, naravno ni njih, ali imam neki predosecaj da na to vuce. Neka bude svima isto, pa onda OK - pa, ko bude bolji, kapa dole. Ali, jednaki uslovi, jer jos uvek su klubovi Udruzenja gradjana na lokalu i u drzavi.
Last edited by Turija on Wed May 10, 2023 11:51 am, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Ово је коначно, колико чујем...
ЖУРНАЛ wrote:ЖУРНАЛ САЗНАЈЕ - Финале Купа на ТСЦ Арени

Финале Купа Србије играће се 25. маја на ТСЦ Арени у Бачкој Тополи. Дефинитивну одлуку о домаћинству борбе за трофеј донеће Извршни одбор Фудбалског савеза Србије, али, извесно је да ће завршни чин Куп такмичења да буде одигран у Бачкој Тополи.

Стадион ТСЦ-а, с вероватно најбољим условима за играње и гледање утакмица у Србији, добиће предност у односу на здања нових који су у завршној фази израде или су већ израђени у Лозници и Лесковцу.

Иако је постојала идеја да један од нових стадиона буде отворен управо финалном утакмицом Купа, од тога се одустало јер би прерано играње на тек изниклој трави, значајно оштетило терен.

Капацитет ТСЦ Арене је 4.500 гледалаца, стадион испуњава критеријуме УЕФА за играње такмичарских утакмица под окриљем европске куће фудбала.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Grof Žekula

2.250 naših i još toliko cigana ako uđemo u finale protiv njih. Možda i idealan stadion za 50:50 navijača, pozdravljam odluku :cheers:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

@Turija
Nisam ni rekao da ih ti mrzis, vec ljudi koji su to bukvalno napisali. :mrgreen:
Takvih projekata je bilo i bice, ali nisu oni krivi sto su projekat, vec ovaj nakaradni sistem, ciji su tvorci ujedno i tvorci blizanaca. Tih istih blizanaca, koji se sada kao mrze ''mozda i manje od cukarickog'', tamo nekog balona od sapunice koji ce samo tako da prsne zajedno sa ovim sistemom. Ispasce sad blizanci, inace produzene ruke sistema vec decenijama, manje zlo od one kante s dvadeset navijaca. Pobogu, ljudi.

Meni Cukaricki ne lici kao projekat treceg blizanca, vec mi jacanje TSC-a, Cukarickog, pa i nas, lici kao projekat stvaranja privida regularnosti, jer boze moj, prvenstvo je ujednacenije i neizvesnije....u toj borbi za mrvice, jer je crveno :shit: sebi stvorilo situaciju da su nedodirljivi.

Meni ovo sad na forumu vise lici na ono kako mediji vole nas da hvale do neba kad je to trendi, ali onda isto tako nemilosrdno kude, jer je uvek lakse izigravati ozbiljnijeg sportskog novinara kad se kudi Vojvodina, a ne blizanci. Isto tako se sad na forumu lakse stvara animozitet prema ovom patuljku od kluba, jer su (pod)svesno laksa meta, posle godina ponovnog saginjanja i inferiornosti u odnosu na blizance.
Locked