Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Razlika bi bila samo sto on za razliku od Rebrace ne bi ni pisao izvinjenja 

Niti će Batak ići, niti je Lalatović bilo kakva opcija. Elementarna logika to govori i ne treba gubiti vreme na te priče. Slična je i "verovatnoća" da Jokan sedne na našu klupu.
S druge strane, meni je prijalo videti ga u našoj loži i mislim da mu je, kao jednom od zaslužnih za šampionsku titulu, tu mesto kad god je u prilici da dođe.
S druge strane, meni je prijalo videti ga u našoj loži i mislim da mu je, kao jednom od zaslužnih za šampionsku titulu, tu mesto kad god je u prilici da dođe.
Не знам што се спомиње променара тренера ал ето да дам учешће:
Лалат у последње две три године делује да је психички отишао у неповрат, раније је имао одређени квалитет, чини ми се да је то изгубљено.
Јокановић само пусти сан. И било ко ко је водио иоле озбиљнији клуб неће се сигурно вратити у овај муљ.
Ако већ морамо да мењамо тренера нек онда дође Златомир Загорчић. Од пре месец дана нема ангажман а наш човек. Таман да му опет легне нека Сампдорија.
Лалат у последње две три године делује да је психички отишао у неповрат, раније је имао одређени квалитет, чини ми се да је то изгубљено.
Јокановић само пусти сан. И било ко ко је водио иоле озбиљнији клуб неће се сигурно вратити у овај муљ.
Ако већ морамо да мењамо тренера нек онда дође Златомир Загорчић. Од пре месец дана нема ангажман а наш човек. Таман да му опет легне нека Сампдорија.
- Deep Purple
Dovesti Milojevića ili ostaviti Bataka.
Batak je odradio pristojan posao po svim parametrima. Trgao je ekipu i na tome mu svaka čast. Upoznao je igrački kadar, uvideo gde i šta fali. Mislim i da je najrealnije da on ostane, naš je, korektne konferencije, nema ispade. Mislim da trenera makar u ovom trenutku ne trebamo da tražimo. Treba čoveku da damo kontinuitet a ne da ga potrošimo tako lako. I ona teza o defanzivnom fudbalu pa u odnosu na ono pod Rastavcem što smo igrali njegovo je izgledalo kao svemirski fudbal. Jednu utakmicu je usrao i to je bilo sa Čukaričkim. No ne ocenjuje se trener po jednoj utakmici već po radu u kontinuitetu. I mislim da je zaslužio da počne sezonu i da ako je Tsc istrpeo Lazetića mislim da moramo i mi Bataka. Još je rano da se procenjuje kolike su mu mogućnosti. U toku sezone je preuzeo ekipu u padu koju nije selektirao. Sada eto mu prostora kada je bolje upoznao igrače, kada mu se sačuva kostur i uz svoje neke želje da odradi sezonu pa da onda “izmerimo” da li je za nas ili nije.
Batak je odradio pristojan posao po svim parametrima. Trgao je ekipu i na tome mu svaka čast. Upoznao je igrački kadar, uvideo gde i šta fali. Mislim i da je najrealnije da on ostane, naš je, korektne konferencije, nema ispade. Mislim da trenera makar u ovom trenutku ne trebamo da tražimo. Treba čoveku da damo kontinuitet a ne da ga potrošimo tako lako. I ona teza o defanzivnom fudbalu pa u odnosu na ono pod Rastavcem što smo igrali njegovo je izgledalo kao svemirski fudbal. Jednu utakmicu je usrao i to je bilo sa Čukaričkim. No ne ocenjuje se trener po jednoj utakmici već po radu u kontinuitetu. I mislim da je zaslužio da počne sezonu i da ako je Tsc istrpeo Lazetića mislim da moramo i mi Bataka. Još je rano da se procenjuje kolike su mu mogućnosti. U toku sezone je preuzeo ekipu u padu koju nije selektirao. Sada eto mu prostora kada je bolje upoznao igrače, kada mu se sačuva kostur i uz svoje neke želje da odradi sezonu pa da onda “izmerimo” da li je za nas ili nije.
Jel ima neki predlog za bilo sta u Vojvodini a da nije vezano za blizance?
Dosta vise tih
.
Dosta vise tih

Kup je nas!
Prvo,nemam nista protiv RB,a isto tako mislim da bez plana,programa,strategije u klubu,sasvim je nebitno ime trenera.
A ono sto me zanima,gde je to tacno trgao ekipu? Protiv Radnickog? Ovog sto im i Indjija 3 komada dala!? Protiv Cuke ocigledno nije,nije ni protiv Zvezde,cini mi se da se nismo trgli ni protiv TSCa... pa ni protiv Kragujevca,Vozdovca... al ajd,ovaj put idem na poverenje i verujem ti.
Pa npr.falili bekovi na mestu beka... za konferencije se slazem,za ispade ne.Konferencijama bih dodao i mnogo nerealizovanih kontri,a sto se ispada tice... a ispad od Cukarickog?Deep Purple wrote: ↑Thu Jun 01, 2023 10:49 pm Upoznao je igrački kadar, uvideo gde i šta fali. Mislim i da je najrealnije da on ostane, naš je, korektne konferencije, nema ispade.
Covece prodje nam vek u "merenju"Deep Purple wrote: ↑Thu Jun 01, 2023 10:49 pm No ne ocenjuje se trener po jednoj utakmici već po radu u kontinuitetu. I mislim da je zaslužio da počne sezonu i da ako je Tsc istrpeo Lazetića mislim da moramo i mi Bataka. Još je rano da se procenjuje kolike su mu mogućnosti. U toku sezone je preuzeo ekipu u padu koju nije selektirao. Sada eto mu prostora kada je bolje upoznao igrače, kada mu se sačuva kostur i uz svoje neke želje da odradi sezonu pa da onda “izmerimo” da li je za nas ili nije.

POŠTO OBRAZ ???!!!
https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbi ... partizana/
Da se podsetimo sta je nas bivsi trener pricao,delimicno je bio u pravu.
Sve najbolje Mimi u poslu.
Da se podsetimo sta je nas bivsi trener pricao,delimicno je bio u pravu.
Sve najbolje Mimi u poslu.
- slanobarac
Ako ćemo igrati samo da dohvatimo LK onda je Batak siguran i ne treba ga menjati. Međutim ako težimo boljem rezultatu onda se potpuno slažem sa kolegom CRD FCV i vratiti Zagorčića. Naš je a stranac i igrali bi mi dobar fudbal sa njim.Nova sezona je jako blizu i uprava treba da se odluči. Najgluplje bi bilo da pripreme odradi jedan trener a drugi da preuzme posle par kola.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Pera Centar
Gledam Vojvodinu od 1974. nikad nisam gledao gorih pola sata, nego juče. E, moj treneru ovo je katastrofa, za 30 minuta 23 tačna dodavanja.
- slanobarac
E pa Radoslave vreme je da nam predstaviš tih 20 igrača boljih od onog što ga zbiljić poklonio crvenim
.

@slanobarac, verujes da je on to rekao?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- slanobarac
To sam pročitao, ne želim da ulazim dublje i razmišljam da li je istina tamo negde...
Bio sam protiv izbora Bataka, ali sam mu dao fore. Sada mi sve više izgleda da on tvrdoglavo vuče nerezonske poteze i da naša igra ne napreduje, već je i dekadentna i kukavička. On očigledno ne želi da menja sebe i pristip timu i igri, čak i kada vidi da ne ide.
Pred Apoel mu je glavna poruka bila da sve zavisi kako uđemo u meč - mi ušli kao da ulazimo u Šumarice.
Rekoste da je imao vremena, da je dobio igrače, pa ajde onda jedan opušteni meč sa pobedom od dva-tri gola razlike. Ajde jedan meč gde preokrenemo rezultat. Ajde jedan meč u kom nema paničnog ispucavanja i napucavanja i još paničnije reakcije odbrane. Samo jedan meč gde ćemo biti sigurni u sebe i svoje mogućnosti....
Mislim da ne tražim mnogo, ali i da je u ovom momentu to nerealno...
Pred Apoel mu je glavna poruka bila da sve zavisi kako uđemo u meč - mi ušli kao da ulazimo u Šumarice.
Rekoste da je imao vremena, da je dobio igrače, pa ajde onda jedan opušteni meč sa pobedom od dva-tri gola razlike. Ajde jedan meč gde preokrenemo rezultat. Ajde jedan meč u kom nema paničnog ispucavanja i napucavanja i još paničnije reakcije odbrane. Samo jedan meč gde ćemo biti sigurni u sebe i svoje mogućnosti....
Mislim da ne tražim mnogo, ali i da je u ovom momentu to nerealno...
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Ne prođemo li Apoel Bataku momentalno na stadionu uručiti otkaz.