Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Voja »

Razlika bi bila samo sto on za razliku od Rebrace ne bi ni pisao izvinjenja :)
Image
Cane

Post by Cane »

Niti će Batak ići, niti je Lalatović bilo kakva opcija. Elementarna logika to govori i ne treba gubiti vreme na te priče. Slična je i "verovatnoća" da Jokan sedne na našu klupu.
S druge strane, meni je prijalo videti ga u našoj loži i mislim da mu je, kao jednom od zaslužnih za šampionsku titulu, tu mesto kad god je u prilici da dođe.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Не знам што се спомиње променара тренера ал ето да дам учешће:

Лалат у последње две три године делује да је психички отишао у неповрат, раније је имао одређени квалитет, чини ми се да је то изгубљено.

Јокановић само пусти сан. И било ко ко је водио иоле озбиљнији клуб неће се сигурно вратити у овај муљ.

Ако већ морамо да мењамо тренера нек онда дође Златомир Загорчић. Од пре месец дана нема ангажман а наш човек. Таман да му опет легне нека Сампдорија.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Dovesti Milojevića ili ostaviti Bataka.

Batak je odradio pristojan posao po svim parametrima. Trgao je ekipu i na tome mu svaka čast. Upoznao je igrački kadar, uvideo gde i šta fali. Mislim i da je najrealnije da on ostane, naš je, korektne konferencije, nema ispade. Mislim da trenera makar u ovom trenutku ne trebamo da tražimo. Treba čoveku da damo kontinuitet a ne da ga potrošimo tako lako. I ona teza o defanzivnom fudbalu pa u odnosu na ono pod Rastavcem što smo igrali njegovo je izgledalo kao svemirski fudbal. Jednu utakmicu je usrao i to je bilo sa Čukaričkim. No ne ocenjuje se trener po jednoj utakmici već po radu u kontinuitetu. I mislim da je zaslužio da počne sezonu i da ako je Tsc istrpeo Lazetića mislim da moramo i mi Bataka. Još je rano da se procenjuje kolike su mu mogućnosti. U toku sezone je preuzeo ekipu u padu koju nije selektirao. Sada eto mu prostora kada je bolje upoznao igrače, kada mu se sačuva kostur i uz svoje neke želje da odradi sezonu pa da onda “izmerimo” da li je za nas ili nije.
Djisa

Post by Djisa »

Jel ima neki predlog za bilo sta u Vojvodini a da nije vezano za blizance?

Dosta vise tih :shit: .
Kup je nas!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Deep Purple wrote: Thu Jun 01, 2023 10:49 pm Trgao je ekipu i na tome mu svaka čast.
Prvo,nemam nista protiv RB,a isto tako mislim da bez plana,programa,strategije u klubu,sasvim je nebitno ime trenera.
A ono sto me zanima,gde je to tacno trgao ekipu? Protiv Radnickog? Ovog sto im i Indjija 3 komada dala!? Protiv Cuke ocigledno nije,nije ni protiv Zvezde,cini mi se da se nismo trgli ni protiv TSCa... pa ni protiv Kragujevca,Vozdovca... al ajd,ovaj put idem na poverenje i verujem ti.
Deep Purple wrote: Thu Jun 01, 2023 10:49 pm Upoznao je igrački kadar, uvideo gde i šta fali. Mislim i da je najrealnije da on ostane, naš je, korektne konferencije, nema ispade.
Pa npr.falili bekovi na mestu beka... za konferencije se slazem,za ispade ne.Konferencijama bih dodao i mnogo nerealizovanih kontri,a sto se ispada tice... a ispad od Cukarickog?
Deep Purple wrote: Thu Jun 01, 2023 10:49 pm No ne ocenjuje se trener po jednoj utakmici već po radu u kontinuitetu. I mislim da je zaslužio da počne sezonu i da ako je Tsc istrpeo Lazetića mislim da moramo i mi Bataka. Još je rano da se procenjuje kolike su mu mogućnosti. U toku sezone je preuzeo ekipu u padu koju nije selektirao. Sada eto mu prostora kada je bolje upoznao igrače, kada mu se sačuva kostur i uz svoje neke želje da odradi sezonu pa da onda “izmerimo” da li je za nas ili nije.
Covece prodje nam vek u "merenju" :mrgreen: A to ko je koga istrpeo.... pa sto Zvezda nije istrpela Milojevica? Uvek cu podrzati da klub istrpi trenera,ali mora postojati osnov za to. Vec posle par nedelja rada se vrlo lako moze prepoznati da li trener ima neku svoju viziju ili ne,i ako je ima,ako njegova selekcija,postavka igre,vodjenje tokom meca deluju mastovito,fudbalski privlacno uvek sam za to da se trener podrzi. Najbolji primer za trenera kog su istrpeli je primer trenera Radnickog iz Kragujevca. Cim je preuzeo tim video se njegov "rukopis" i nacin igre,vodjenja tima... i kad ne ide,takvog treba istrpeti... Isto bih rekao i za Lazetica,al posto njega vise od pola Srbije ne voli,cutacu :mrgreen: A za Rasu sam u startu pomislio da se promenio (na bolje) jer je poceo da sklanja igrace koji su zaista bili losi,medjutim posle sam video da mi ustvari u svaki mec ulazimo sa novih 11 igraca i da je to "sklanjanje igraca" bilo samo plod slucajnosti. Iskreno meni se nije dopalo kako smo vodjeni,ali opet kazem,ako ne bude nekih koreniti promena (u smislu dovodjenja igraca) u igrackom kadru,ne vidim zasto bi onda menjali i trenera
Image
Milan

Post by Milan »

POŠTO OBRAZ ???!!!
rykerfcv

Post by rykerfcv »

https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbi ... partizana/
Da se podsetimo sta je nas bivsi trener pricao,delimicno je bio u pravu.
Sve najbolje Mimi u poslu.
slanobarac

Post by slanobarac »

Ako ćemo igrati samo da dohvatimo LK onda je Batak siguran i ne treba ga menjati. Međutim ako težimo boljem rezultatu onda se potpuno slažem sa kolegom CRD FCV i vratiti Zagorčića. Naš je a stranac i igrali bi mi dobar fudbal sa njim.Nova sezona je jako blizu i uprava treba da se odluči. Najgluplje bi bilo da pripreme odradi jedan trener a drugi da preuzme posle par kola.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Pera Centar

Post by Pera Centar »

Gledam Vojvodinu od 1974. nikad nisam gledao gorih pola sata, nego juče. E, moj treneru ovo je katastrofa, za 30 minuta 23 tačna dodavanja.
slanobarac

Post by slanobarac »

E pa Radoslave vreme je da nam predstaviš tih 20 igrača boljih od onog što ga zbiljić poklonio crvenim :shit:.
Turija

Post by Turija »

@slanobarac, verujes da je on to rekao?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanobarac

Post by slanobarac »

Turija wrote: Sun Jul 30, 2023 9:55 am @slanobarac, verujes da je on to rekao?
To sam pročitao, ne želim da ulazim dublje i razmišljam da li je istina tamo negde...
Krle

Post by Krle »

Bio sam protiv izbora Bataka, ali sam mu dao fore. Sada mi sve više izgleda da on tvrdoglavo vuče nerezonske poteze i da naša igra ne napreduje, već je i dekadentna i kukavička. On očigledno ne želi da menja sebe i pristip timu i igri, čak i kada vidi da ne ide.
Pred Apoel mu je glavna poruka bila da sve zavisi kako uđemo u meč - mi ušli kao da ulazimo u Šumarice.
Rekoste da je imao vremena, da je dobio igrače, pa ajde onda jedan opušteni meč sa pobedom od dva-tri gola razlike. Ajde jedan meč gde preokrenemo rezultat. Ajde jedan meč u kom nema paničnog ispucavanja i napucavanja i još paničnije reakcije odbrane. Samo jedan meč gde ćemo biti sigurni u sebe i svoje mogućnosti....
Mislim da ne tražim mnogo, ali i da je u ovom momentu to nerealno...
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
fare

Post by fare »

Ne prođemo li Apoel Bataku momentalno na stadionu uručiti otkaz.
Post Reply