Deep Purple wrote: ↑Fri Jun 02, 2023 2:36 pm
I jedan i drugi su super igrači za naše uslove kroz ono što sam video pogotovo Traore. On nije igrao jer mu nisu plaćali plate.
Brate ti u zadnjih par meseci nabrojao bar 20-ak igraca i trenera blizanaca koje treba da dovedemo!? Gde su se izgubili kriterijumi?
Deep Purple wrote: ↑Fri Jun 02, 2023 2:36 pm
I jedan i drugi su super igrači za naše uslove kroz ono što sam video pogotovo Traore. On nije igrao jer mu nisu plaćali plate.
Brate ti u zadnjih par meseci nabrojao bar 20-ak igraca i trenera blizanaca koje treba da dovedemo!? Gde su se izgubili kriterijumi?
Kakvi kriterijumi, ja jedino priznajem kvalitet. To što oni ne znaju šta rade i gomilaju igrače pa isti budu nezadovoljni to je njihov problem. Traore je jak zadnji vezni, sve što nama treba. Tenk na terenu a što nije igrao neka se pita njegov menadžer
A i imaju fond od 40 igrača tako da ima tu dosta što može da se probere za nas
sportske.net wrote:
Ipak, danas se u pojedinim medijima pojavila i ''najbombastičnija'' najava - da Zvezda navodno želi Uga Lorisa?!
Koja bolest... Što je najsmešnije, bolesna režimska mašinerija u ovom trenutku mora nekako da obezbedi ulicu do te mere, da zapravo nije nemoguće da je država spremna da uspe imbecilnu količinu para u aždaju. Ludilo.
Rabba wrote: ↑Fri Jun 02, 2023 5:37 pm
Koja bolest... Što je najsmešnije, bolesna režimska mašinerija u ovom trenutku mora nekako da obezbedi ulicu do te mere, da zapravo nije nemoguće da je država spremna da uspe imbecilnu količinu para u aždaju. Ludilo.
Lako im je da sipaju pare nisu njine (tih sto odlucuju o njima) nego nase (svih gradjana koji placaju porez).
Biće ovo višedecenijska ispala sa Baharom koji će oterati sve one koji su podigli klub u zadnjih nekoliko sezona i doživeti blamažu u Lš (doživeli bi i sa Kartaijem i Borjanom da se razumemo). Praviće Miloja od blata.
Ja bih rekao jednu stvar sa kojom bi se vrv malo forumaša složilo ali da ovaj klub ima m*da istog trenutkak kako se pročulo kako Katai pada u drugi plan bi mu se poslala ponuda makar samo kao i ispitivanje pulsa, provociranje cigana i po koji medijski naslov.
Deep Purple wrote: ↑Fri Jun 02, 2023 8:38 pm
Ja bih rekao jednu stvar sa kojom bi se vrv malo forumaša složilo ali da ovaj klub ima m*da istog trenutkak kako se pročulo kako Katai pada u drugi plan bi mu se poslala ponuda makar samo kao i ispitivanje pulsa, provociranje cigana i po koji medijski naslov.
Dobro razmišljanje, ali nemaju ovi naši hrabrosti za tako nešto. Ili dozvolu...
Deep Purple wrote: ↑Fri Jun 02, 2023 8:38 pm
Da bi se tako nešto desilo, potrebno je imati nezavisnu, slaninarsku upravu, a ne SNS kvislinge i podguzne mušice u službi BG mešetara.
Bilo bi zaista dobro da se iz "taktičkih" razloga zavrti u medijima priča o mogućem povratku Kataija u FKV. Ko to ne razume ne vredi mu sad ništa crtati.
Jasno je svima da je to krajnje nerealno ali bilo bi dobro da se priča o tome.
Bilo bi najbolje da naš fudbalski klub nauči nešto iz skorašnjeg uspeha rukometnog kluba.Rukometni klub je pre početka ovogodišneg prvenstva doveo Borisa Pokuševskog igrača koji je u poznim sportskim godinama, ali sa iskustvom igranja u Ligi Šampiona i Ligi Evrope.I svi smo videli danas kako se to usplatilo.
E tako i fudbalski klub treba da dovede nekog prekaljenog internacionalca sa iskustvom i da nas bog vidi
Čovek se zove Boris, Belorusi su izmenili svoje spelovanje tako da se piše onako kako bi se na ruskom izgovaralo. Dakle, Boris, po beloruskom Barys, nikako Bariš.
Zanimljivo u srpskom klupskom sportu samo Vojvodina osvaja trofeje na sportskim takmičenjima. Vaterpolo ne računam jer tu ozbiljan novac ulaže možda 6-7 zemalja. Ostalo je na nivou amaterizma i nije ni približno popularan kao odbojka ili rukomet.